Nekem ettől az eladótól ez az abszolút kedvencem: https://kremmania.hu/elado/kvin-csere-is---vollare-galactic-flash-golden-rose-szempillaspiral-szemhejpuder-csomag
“A fedelébe ragasztottam egy kis tükröt”
Jujj ezt én is láttam De nem mertem berakni mert nem akartam, hogy cikizésnek érződjön, ebben van valami kis kreatív báj Felpimpelt paletta
Na ezeket a hirdetéseket nem ártana azonnal, hivatalból törölni. Aki meg megveszi, az meg is érdemli!
Habár egyébként ma azon gondolkodtam, hogy pl az én csomagom már 2 napja a postán dekkolt, ott meg kesztyűben dolgoznak.
De mindegy, jobb a békesség.
Jól gondoltad! Légy óvatos a csomaggal, mert nem kapnak a postán, csak 1 pár kesztyűt. Őket védi, de nekünk mindent tovább adnak
Miért olyan nehéz egy Chanel termékhez a saját képet kirakni? Már ha eredeti…
A kedvencem amikor néhányszor használt az állapot megjelölés és valami netről letöltött képet tesznek oda.
Ez brutális. El sem tudom képzelni mennyi idő alatt lehet ilyen fogyást elérni egy palettánál. A használt spirál pedig kicsit rizikós, bár bevallom egyszer én is adtam el egyet. A benefit bad gal spirálja annyira rossz volt elsőre, hogy vissza se dugtam a kefét, hanem lemostam és lefertőtlenítettem és utána zártam vele vissza. Nincs és nem is volt szembetegségem, de nem akartam senkit megbetegíteni. Valószínűleg ő nem így csinálta.
Ez a cucc akkor sem kellene, ha ő fizetne érte. Eszembe nem jutna ilyen agyonhasznált, szétnyúzott ócska palettát feltenni eladásra. Még elajándékozni sem lehet ilyesmit. Abszolút kuka kategória…
Egyébként feltűnt nektek, hogy most azok hirdetnek akiknek viszonylag sok negatívjuk van vagy alig van értékelésük? Mintha tobzódnának, hogy kong a piactér, hátha eladják a cuccaikat?
Rengeteg rúzs van fenn, el kezdtem jelentgetni őket, de nagyon sok. Tényleg jobb lenne ha bezárnák a piacteret.
Szerintem aki figyel a vevőire az alapvetően figyel a kremmaniás szabályokra és tanácsokra is.
Lányok, ennek nincs értelme.
Egyébként megint kezdődik, mindjárt jön a Fórummodi de ezúttal tök jogosan.
Szerintem hagyjátok, ne folytassuk tovább mert sosem lesz vége, nem szeretném ha megint bezárna a topic :).
Jaj én se, részemről elengedtem a témát.