Piactéri furcsaságok

Nekem ettől az eladótól ez az abszolút kedvencem: https://kremmania.hu/elado/kvin-csere-is---vollare-galactic-flash-golden-rose-szempillaspiral-szemhejpuder-csomag
“A fedelébe ragasztottam egy kis tükröt” :rofl:

7 Likes

Jujj ezt én is láttam :rofl: :rofl: :rofl: De nem mertem berakni mert nem akartam, hogy cikizésnek érződjön, ebben van valami kis kreatív báj :smiley: Felpimpelt paletta :smiley:

3 Likes

Na ezeket a hirdetéseket nem ártana azonnal, hivatalból törölni. Aki meg megveszi, az meg is érdemli! :hot_face:

2 Likes

Habár egyébként ma azon gondolkodtam, hogy pl az én csomagom már 2 napja a postán dekkolt, ott meg kesztyűben dolgoznak.
De mindegy, jobb a békesség. :smiley:

Jól gondoltad! Légy óvatos a csomaggal, mert nem kapnak a postán, csak 1 pár kesztyűt. Őket védi, de nekünk mindent tovább adnak :frowning:

2 Likes

Miért olyan nehéz egy Chanel termékhez a saját képet kirakni? Már ha eredeti…

https://kremmania.hu/elado/sheder5-chanel-les-4-ombres-multi-effect-eyeshadow---288-road-movie-693caeb5-4506-427e-8817-4bb85d984cf7

1 Likes

A kedvencem amikor néhányszor használt az állapot megjelölés és valami netről letöltött képet tesznek oda.

2 Likes

Ez brutális. El sem tudom képzelni mennyi idő alatt lehet ilyen fogyást elérni egy palettánál. A használt spirál pedig kicsit rizikós, bár bevallom egyszer én is adtam el egyet. A benefit bad gal spirálja annyira rossz volt elsőre, hogy vissza se dugtam a kefét, hanem lemostam és lefertőtlenítettem és utána zártam vele vissza. Nincs és nem is volt szembetegségem, de nem akartam senkit megbetegíteni. Valószínűleg ő nem így csinálta.

1 Likes

Ez a cucc akkor sem kellene, ha ő fizetne érte. Eszembe nem jutna ilyen agyonhasznált, szétnyúzott ócska palettát feltenni eladásra. Még elajándékozni sem lehet ilyesmit. Abszolút kuka kategória…

8 Likes

Egyébként feltűnt nektek, hogy most azok hirdetnek akiknek viszonylag sok negatívjuk van vagy alig van értékelésük? Mintha tobzódnának, hogy kong a piactér, hátha eladják a cuccaikat?

4 Likes

Rengeteg rúzs van fenn, el kezdtem jelentgetni őket, de nagyon sok. Tényleg jobb lenne ha bezárnák a piacteret.

Szerintem aki figyel a vevőire az alapvetően figyel a kremmaniás szabályokra és tanácsokra is.

1 Likes

Lányok, ennek nincs értelme.

3 Likes

Egyébként megint kezdődik, mindjárt jön a Fórummodi de ezúttal tök jogosan.

Szerintem hagyjátok, ne folytassuk tovább mert sosem lesz vége, nem szeretném ha megint bezárna a topic :).

2 Likes

Jaj én se, részemről elengedtem a témát.

2 Likes