Piactéri furcsaságok

A Chanel hamisítványt én is láttam, hiába van kiírva tényleg veszélyes is lehet, ki tudja honnan van és mik az összetevők… főleg ha wish-ről rendelte vagy tudom én honnan van…

https://kremmania.hu/elado/hajnalcsillag-14000-ft---anastasia-beverly-hills-carli-bybel-eyeshadow-palette Felkerült a kedvenc megfogalmazásommal a Carli paletta is… ez tuti nem 2x használt, holnap reggel szívesen befotózom az enyémet, számszerűsíteni nem tudom, de a legtöbbször tehát biztosan legalább 4-5x használt palettám se néz ki így mint ez… Ja én nekem is a Mandala belőle a kedvencem… Miért kell így kamuzni, sose fogom megérteni :frowning:

1 Likes

Én mint béna és laikus, honnan látod, hogy hamis?

Látszik a különbség, illetve az eladó odaírta a leírásba, hogy replika:)

De azért leírja, hogy Csanel, fene a száját :))

Jaja! de legalább ott van az apró betűs részben, hogy nem eredeti :slight_smile: Még évekkel ezelőtt jártam úgy, hogy meglepően olcsón sikerült szereznem egy Lime Crime Velvetines matt rúzst, amiről utólag mondták más Krémmániások, hogy hamisítvány. :confused:

Ahhoz képest is drágán adja. Remélem nem lesz tőle baja senkinek.

1 Likes

Nekem van belőle egy koppintásom. Ég és föld a különbség az eredeti és a hamis között. Az viszont nagyon szemét dolog, hogy nem tájékoztatott róla az eladó, hogy hamis.

2 Likes

Egyszer próbáltam, mielőtt kiderült volna. Utána 2 napig aggódtam, nehogy valami bajom legyen tőle, szerencsére semmi irritáció, de nem mertem tovább használni, ment a kukába :frowning: Igen, nagyon nem volt fair, szembesítettük is. Az ár miatt nem érezte magát rosszul, de aztán úgy hirdette, hogy nem biztos az eredetiségében :grimacing:

Én most találtam meg pár napja az enyémet. Szintén kuka a sorsa.

1 Likes

Itt az én Carli palettám, nem tudom pontodan hányszor használtam, de az egyik leggyakrabban előkerülő palettám. minimum 4-5x már kézbe került, de inkább több szerintem. Tudom én rugózok ezen, de baromira felidegesít ez a 2x használtam, amikor gyakoribb használattal se tudtam huplit vájni a palettába. :thinking:

20200316_083737

Ez pedig a “kétszer használt” :

14000-ft---anastasia-beverly-hills-carli-bybel-eyeshadow-palette9b58f623e5324950bd812849d5d0554f

4 Likes

Csak 22-szer, minimum.
A hazug ember hamarabb utolérik ugye, mint a sánta kutyát :slight_smile:

Nem akarok senkit sem védeni, de vannak egészen vandál ecsetkezelő egyének, vagyis akik egyetlen használattal szinte lyukat vájnak a pan-ekben. A alább belinkelt csaj ecsetkezelése is kb. ilyen, van egy paletta rangsorolós videója is, ahol olyan minőségben mutatja be a palettáit, hogy majdnem sírva fakadtam. Pénze van a csajnak, de igényességet nem sikerült rajta vennie. A videóban Tom Ford quad-okat gyaláz meg, bár itt még szolidabb az ecsetkezelése, de van olyan videója, ahol úgy tűnik, mintha idegbeteg lenne. Soha senkit nem szoktam ilyenek miatt sem kritizálni, de amit ez a csaj művel, az egész egyszerűen szó szerint fizikai fájdalmat okoz nekem. :cold_face: :joy:

2 Likes

Atyaég nem lennék paletta a kezében :rofl: :rofl:

Amúgy lehet itt van az igazság, én is csak magamból indultam ki. Mármint én nagyon szeretem a palettáim, inkább több időt pepecselek velük, de apránként építem fel a sminket így egy kicsi pigment se vész kárba :smiley:

3 Likes

Dettó, még a legolcsóbb Lovely palettám is nagyobb becsben van nálam :smile:

3 Likes

Ilyet már rég láttam… :scream: Azt hittem ha máshonnan nem, YouTube tutorialokból mindenki tudja, hogy kell használni az ecseteket. Aki videókat csinál, meg legyen annyira igényes, hogy kicsit rendbe szedi a palettáját filmezés előtt.

2 Likes

Kizárólag luxus és extra luxus termékeket használ és mutat be, semmi mást. A ND Gold palettáját úgy mutatta be, olyan állapotban, mint amikor a vaddisznó feltúrja/felszántja az erdőben az avart, a földet, hogy finomságot találjon. Semennyire sincs problémája ezzel, a világ legtermészetesebb dolgának tartja, sőt, úgy tűnik, hogy büszke is rá. Ha, ez így neki jó, hát tegye, viszont ha ennyire tartja ezeket a kifejezetten drága holmikat, akkor valami nagyon tuti módon szerzi meg rá a pénzt. Ez is a saját magánügye egészen addig, amíg nem teszi közhírré magát, illetve nem reklámozza magát a világhálón. Így viszont kifejezetten rossz példát mutat az egész hozzáállásával, mentalitásával…stb., és úgy tűnik pont ezt nem fogja fel, semennyire sem, vagy inkább nem érdekli! Ez az igazán szomorú!
Minek van, vagy maradt értéke már ebben a világban???

9 Likes

Egyébként csomó sminkkollekciós videót láttam már, ahol olyan széttúrt, kifolyt, mocskos termékeket mutogattak influencerek, akik konkrétan ebből élnek, hogy elképedtem. A rendetlenség még egy dolog, mert nekem sincsenek tökéletes sorba állítva a sminkjeim a fiókban, de amikor tényleg ipari nagytakarítást kéne csinálni egy rendszerezés után, az már durva.

5 Likes

Hát, a tárgyaknak valóban alig van értékük. Inkább annak, mi elcsépeltnek hangzik, de ez igaz: szeretet, család, barátság, érzelmek, napsütés, víz, növények, állatok, hobbik, az együtt töltött idő, a kitartás, támogatás és mindenki tegye hozzá a maga értékét :smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

Nagyon sokszínű a “youtube világ”, (nagy az Isten állatkertje), boldog-boldogtalan csinálhatja, és valamennyi nézettség biztosan akad mindenkinek, a legbanálisabb tartalommal is, sőt minél eszementebb, őrültebb, vagy polgárpukkasztóbb, annál nagyobb siker lesz! A helyzet az, hogy ezeken nem csak szórakoznak az emberek, hanem idővel hatással is lesz, formálni is fogja őket, sőt tovább buzdít sokakat ezen az úton, mert könnyen megszerezhető pénzt és üzletet látnak benne (meg ugye hírnevet, ismertséget, népszerűséget, lájkokat…stb).

5 Likes

Sajnos a környezetemben is tapasztalom, hogy nem csak a tárgyaknak nincs már értékük. :worried:

1 Likes