Piactéri furcsaságok

Én is ahhoz írom, hogy fóliás, amin még rajta van a zárófólia és ki se bontottam.

1 Likes

:rofl: :metal:

1 Likes

Ha bontatlan a terméke vagy fóliás valakinek akkor arról tegyen ki képet, szerintem ez egyszerü. Úgyis látni az eredetit ha oda tölti fel.

2 Likes

Nem, nem az.

1 Likes

A két éves sokat használt Too faced Sweet peach palettám tükrén is rajta van a fólia. Akkor az is fóliás :smiley: Amúgy a palettám is nála található meg.

2 Likes

Ugyan az még a néhányszor használtba is belefér még :smiley: Plusz az már vintage is :smiley:

1 Likes

Csak retro :smiley:

2 Likes

Igazad van @Isabelle kedvenc palettája a 10 éves Amrezy a vintage :rofl: :rofl:

1 Likes

hát nevezzetek izének, de ez már nekem is többnek tűnik minthogy rámutatunk a helytelen dolgokra…

Akkor most ezt kezdjük megint elölről?

2 Likes

Nem lehetne itt is az, mint a low buy-os topiknál, hogy akinek nem tetszik/nem ért vele egyet, nem olvassa?

6 Likes

Remélem sikerült törölnöm a hsz-eim, sajnálom, hogy egy ártatlan kérdés megint cicaharcok felé viszi közösséget. Nekem tökre elment a kedvem az egész KM-től.:frowning:

1 Likes

Egyáltalán nem a te hibád, a hozzászólásod ebbe a topikba illik.

1 Likes

Én csak azt nem értem, hogy miért mindig azok az emberek jönnek rendet tenni, akik nem is vesznek részt bizonyos topikok életében. :woman_shrugging: Merthogy vissza lehet nézni, hogy ki hova kommentel a legtöbbet…

5 Likes

Sőt, olyanok is, akik szinte egyáltalán nem használják a fórumot. Tisztelet a kivételnek.

5 Likes

Semmi rossz nem volt a kérdésedben, azért igyekeztünk először inkább megválaszolni, a többi csak humor heroldkodás volt, igazából én is úgy érzem, hogy ha valakinek nem tetszik ez a topic tényleg felesleges olvasnia és akkor mindenkinek elmúlik a hasfájása. :slight_smile: :heart:

2 Likes

Bakker ebből, hogy van e rajta fólia vagy tököm, szóval mi volt a rossz, hogy megkérdezte??!!
Mert marhára nem vágom itt, hogy ki problémázik megint valami piszlicsáré dolog miatt?
Ha ez probléma valakinek, akkor az illető marhára unatkozhat.

A fenébe, már minden post törölve volt, mire ideértem :crazy_face: lemaradtam az összecsapásról :rofl:
Ez nem furcsaság, de én a magam részéről letöröltem az összes piacteres hirdetésem, a postára járást is igyekszem a minimumra szorítani ezekben az időkben, ennyivel tudtam hozzájárulni a kontaktusok csökkentéséhez.

6 Likes

Mások is így gondolkodnak, pedig hétvégén szoktak a szebbnél szebb cuccok felkerülni… persze érthető, őszintén, én is már csak akkor mozdulok ki jövő héttől, ha az elkerülhetetlen.

4 Likes

@asianlover nagyon jól tetted! Én sem szándékozom eladni ebben az időszakban, nem töröltem még a feltöltéseket, de ha esetleg lenne érdeklődő, megpróbálom lebeszélni/halasztani, illetve inkább csak parfümöket meghagyni eladásra.
@Alsace ne is mondd, most került fel egy 2x próbált Hourglass paletta nagyon jó áron. Inkább megveszem újonnan, ha rendeződik a helyzet.

Topic témájához szólva: felkerült néhány Chanel hamisítvány, (az eladó 7-8 ilyen új terméket tett fel) ez világosan le is van írva, de az eredeti adatlaphoz van feltöltve. Jelenteni kellene szerintetek? Mert ez nem az a termék. Sem az összetevők, sem az eredmény, nagyon veszélyes is ilyesmit használni.

2 Likes