Én is ahhoz írom, hogy fóliás, amin még rajta van a zárófólia és ki se bontottam.
Ha bontatlan a terméke vagy fóliás valakinek akkor arról tegyen ki képet, szerintem ez egyszerü. Úgyis látni az eredetit ha oda tölti fel.
Nem, nem az.
A két éves sokat használt Too faced Sweet peach palettám tükrén is rajta van a fólia. Akkor az is fóliás Amúgy a palettám is nála található meg.
Ugyan az még a néhányszor használtba is belefér még Plusz az már vintage is
Csak retro
hát nevezzetek izének, de ez már nekem is többnek tűnik minthogy rámutatunk a helytelen dolgokra…
Akkor most ezt kezdjük megint elölről?
Nem lehetne itt is az, mint a low buy-os topiknál, hogy akinek nem tetszik/nem ért vele egyet, nem olvassa?
Remélem sikerült törölnöm a hsz-eim, sajnálom, hogy egy ártatlan kérdés megint cicaharcok felé viszi közösséget. Nekem tökre elment a kedvem az egész KM-től.
Egyáltalán nem a te hibád, a hozzászólásod ebbe a topikba illik.
Én csak azt nem értem, hogy miért mindig azok az emberek jönnek rendet tenni, akik nem is vesznek részt bizonyos topikok életében. Merthogy vissza lehet nézni, hogy ki hova kommentel a legtöbbet…
Sőt, olyanok is, akik szinte egyáltalán nem használják a fórumot. Tisztelet a kivételnek.
Semmi rossz nem volt a kérdésedben, azért igyekeztünk először inkább megválaszolni, a többi csak humor heroldkodás volt, igazából én is úgy érzem, hogy ha valakinek nem tetszik ez a topic tényleg felesleges olvasnia és akkor mindenkinek elmúlik a hasfájása.
Bakker ebből, hogy van e rajta fólia vagy tököm, szóval mi volt a rossz, hogy megkérdezte??!!
Mert marhára nem vágom itt, hogy ki problémázik megint valami piszlicsáré dolog miatt?
Ha ez probléma valakinek, akkor az illető marhára unatkozhat.
A fenébe, már minden post törölve volt, mire ideértem lemaradtam az összecsapásról
Ez nem furcsaság, de én a magam részéről letöröltem az összes piacteres hirdetésem, a postára járást is igyekszem a minimumra szorítani ezekben az időkben, ennyivel tudtam hozzájárulni a kontaktusok csökkentéséhez.
Mások is így gondolkodnak, pedig hétvégén szoktak a szebbnél szebb cuccok felkerülni… persze érthető, őszintén, én is már csak akkor mozdulok ki jövő héttől, ha az elkerülhetetlen.
@asianlover nagyon jól tetted! Én sem szándékozom eladni ebben az időszakban, nem töröltem még a feltöltéseket, de ha esetleg lenne érdeklődő, megpróbálom lebeszélni/halasztani, illetve inkább csak parfümöket meghagyni eladásra.
@Alsace ne is mondd, most került fel egy 2x próbált Hourglass paletta nagyon jó áron. Inkább megveszem újonnan, ha rendeződik a helyzet.
Topic témájához szólva: felkerült néhány Chanel hamisítvány, (az eladó 7-8 ilyen új terméket tett fel) ez világosan le is van írva, de az eredeti adatlaphoz van feltöltve. Jelenteni kellene szerintetek? Mert ez nem az a termék. Sem az összetevők, sem az eredmény, nagyon veszélyes is ilyesmit használni.