Piactéri furcsaságok

Köszönöm :heart: Szerintem én is csak még a tegnapi “néhányszor” próbált dolgon akadtam még fenn, bár egy palettánál azért jobban tetten érhető ez a megfogalmazás, onnantól végül is, mindenki el tudja dönteni kell-e vagy se :slight_smile: Nem akartam nagyon éles lenni csak be voltam frusztrálva :smiley:

1 Likes

Én is néztem ezt a palettát. Nem 2x nyúltak bele a színekbe, az tuti biztos.

1 Likes

https://kremmania.hu/elado/tothnono-e-l-f-16hr-camo-concealer-korrektor
Ez az állapotmegjelölés… :smiley: Hogy lehet valamit kétszer felbontani? :smiley:

4 Likes

Lassan elmegy a kedvem a piactértől. Ahányszor csak belépek, az első oldalon a méregdrága palettás kishölgy cuccait látom tizesével. Nem tudom, hogyan csinálja, hogy kétnaponta felteszi ugyanazokat, de mindenesetre fura. Nekem egyetlenegy nyomorult eladó krémem volt fent, de mivel nem egyezett a neve az adatlappal (ott volt hibásan, nem én mutyiztam), szó nélkül törölték.

5 Likes

Sajnálom a dolgot :frowning: … a kishölgy miatt nekem is kezd elmenni a kedvem… igazi spammelés amit csinál… csak tudnám, hogy tudja ilyen hamar újrarakni a dömpingjét…

4 Likes

Nem furcsaság, inkább egy dilemma. A mai napon leütötte a termékemet egy vevő, akinek az értékelései minimum ellentmondásosak. Van több pozitív visszajelzése megbízható eladóktól. Viszont több negatív is, amik egy kaptafára mennek (leüti a terméket, aztán azzal, hogy megkapta mástól, eláll a vásárlástól). Ritkán szoktam elutasítani vételt, de unom, hogy én járok a vevő után, aztán töltögethetem fel újra a terméket (egy hét után, mivel a rendszert nem érdekli miért rakod fel egy héten belül újra), mert mégsem kell neki. 2-3 alkalommal csináltam ilyet, és szinte minden alkalommal jött a kérdés a vevő jelölttől, hogy de miért? Nem tudom, ilyenkor mi a korrekt válasz? Mondjam el, hogy bocs, nem bízok meg benned…? Vagy mondjam azt, hogy így járt, de nem kell megindokolnom?

2 Likes

https://kremmania.hu/elado/szyrup-milk-makeup-matte-bronzer-47893e99-df2a-4b0f-8789-22bf6a988939
Tessék, furcsaság!
Termék állapota: új, 1-szer próbált
Na most akkor új vagy próbált?

Ebben nincs sem spam, sem csúnya szó, sem irreleváns tartalom. Remélem megfelel.

4 Likes

Én nem indokolnám meg, nem tartozol magyarázattal, így döntöttél és kész, ez a szerencsés oldala a zsibinek. Ez nem a vatera ahol köteles vagy eladni annak aki leüti.

5 Likes

Szerintem nem kell megindokolni. Max. akkor ha rákérdez és szeretnéd megosztani. Nem kötelező.

2 Likes

Ennyiért tudok olyat aki olcsóbban ad bontatlan terméket, ha valakit érdekel :slight_smile: Barátnőm vett tőle pár Milk terméket.

1 Likes

Én egyszer jártam így, konkrétan azért utasítottam el a vásárlást, mert előre fájt, hogy rajtam fog a vevő itt a zsibin nyerészkedni. Úgy gondolom, hogy nem kell megindokolni, miért utasítottad el. De hogy mit írnék, ha erre rákérdeznek? Szerencsére legutóbb már nem kellett válszoljak, de nem tudtam én sem eldönteni. Ha nem írok vissza, úgy tűnhet, hogy nem nézgetem a KM-et és eltűntem, talán nincs is már meg a termék. Vitatkozni meg nem akarok, hogy most kivel mi bajom van…

2 Likes

This topic is temporarily closed for at least 4 hours due to a large number of community flags.

Most én is belefutottam abba, hogy a tőlem vásárolt palettát drágábban adja tovább a kedves vevő. Én új állapotban olcsóbban adtam, mint ő swatcholtan. Tudom nem sért vele szabályt, de még mindig nem tartom etikusnak.

7 Likes

Jaj remélem nem az Alchemyst járt így :frowning: Sajnálom a dolgot, szerintem se etikus :exploding_head:

Nem lehet, hogy a tükör fóliás? Ugyan nem látom a képen, de mintha valamilyen háza lenne,ami a képen nem látszik (a Mac csak nem “pucéran” teszi ki a porokat). Lehet ott a tükör és a fólia.
Update: megnéztem a km oldalon a terméket, szerintem a papír takarja a tükröt.

1 Likes

Nekem is ezt jelenti a fóliás. Hogy kvázi még lehetőség sem volt arra, hogy bárki kinyissa.
Amúgy nem biztos, hogy a szóban forgó hirdetésnél a kép az árult terméket mutatja, lehet, hogy van egy sajátja is, amiről a képet készítette.
Ha én meg akarnám venni, akkor erre leütés előtt rákérdeznék.

Habár a leírás szerint nem erről van szó.

2 Likes

Személy szerint nekem nem ezt jelenti a fóliás, de el tudom képzelni, hogy másnak ezt is jelentheti.

1 Likes

Vedd meg, és add el drágábban :))

2 Likes

Nekem még az ecset ugrott be, mert azokon is van fólia vagy micsoda :slight_smile:

2 Likes