@dunaimano ha az akcióról nem tudnék, akkor is túl drága… A Carli palettánál is ugyanilyen széttúrtat árult 15 ezerért… inkább megvettem kicsivel drágábban de újonnan Krisztitől. Mondjuk egy palettánál látványos a “néhányszor próbált” de egy ismeretlen rúzsnál Inkább magamra haragszom, mert lehettem volna picit türelmesebb és ugyanennyiért újat kérni.
@noisette Szerintem már mindegy, mármint tök felesleges ezen mérgelődnöm, de jópár hónapja szó esett az átverésekről és úgy örültem engem nem vertek át, aztán rájöttem, hogy de. Megtaláltam az én rúzsom leírását is, az “néhányszor” próbált. Hát kíváncsi leszek az új rúzsaimmal mikor érem el ezt a fogyást…
Csak iszonyúan felidegesített most ez a kifejezés, mert totál mást takar mint amire én gondolok (valóban néhányszor próbált talán 2-3 alkalom). Bevallom picikét el is ment most a kedvem a zsibitől De csak egy picit Azért rengeteg rendes eladó van, akik nem nyerészkedni akarnak meg “bosszút” állni a rossz vásárlásuk miatt.
Egyetértek azzal amit írtál, veszít az értékéből, főleg ha sminkről van szó… Azt a túl olcsót se értem, az a kényszerképzetem, hogy leesett a kamionról a termék… khm. Nem is értem, hogy lehet ennyire olcsó egy egyébként drága termék…
Ez a 2 eladó akikről beszélünk a natashás és az ABH-s állandóan hetente dömpingelik a túlárazott cuccaikat.