Piactéri furcsaságok 38521. változat

Szerintem pont a Bare Necessities az, aminél még azt mondom keveset is kér érte. 34 USD most az oldalon, +10 USD posta, és akkor rizikózik az ember, hogy nem kell-e még 7000 Ft-ot kiperkálnia az áfáért és a kezelési költségért. Ha éppen kétévente egyszer nincs free shipping és csak 34 USD-t kell fizetni, még akkor is jó áron van szerintem.

3 Likes

Az ilyen csoportból menekülj ,csak arra várnak hogy bagatell összegekért lecsapnak valami márkás holmira. Amiről lehet,hogy fogalmuk sincs. Magánügy hogy mennyiért szeretnéd eladni. Sosem értettem azokat akik ezért megsértve érzik magukat. A KM-àn én is találkoztam ilyenekkel. Ne aggódj emiatt.

5 Likes

Így gondolom én is, nem is szaporítanám tovább a szót, minden benne van a hozzászólásodban.

A feltűnően jó árak mögött pedig az @asianlover által leírtakat sejtem.

@Anheszenamon , ezek korrekt árak. Igaz, hogy a kereslet-kínálat határozza meg a piacot, de mindig voltak és lesznek olyanok, akik aprópénzért akarnak megszerezni értékes dolgokat.

1 Likes

Szerintem ne foglalkozz velük.
Akinek kell ennyiért, az megveszi, ha meg nem kell senkinek, akkor te fogod úgyis átgondolni, hogy lejjebb viszed az árát, vagy inkább megtartod…

5 Likes

Egyébként tényleg nagyon jó áron adod őket. Ha lenne most pénzem :), tuti vennék egy Colourpop palettát tőled. Ha novemberben még marad valamelyik, vevő leszek rá :).

1 Likes

Ha szeretnéd valamelyiket szívesen elteszem neked novemberig :slightly_smiling_face:

1 Likes

“ennyiért újat vesz” - szuper, tegye azt! minek kell ezt ilyen bunkó mód bejelenteni?
viszont félre ne érts, nem rosszból mondom, de az új autó is azonnal veszít az értékéből, mihelyt kigurul a szalonból. mikor felteszek valamit a zsibire, én is jellemzően nagy kedvezménnyel szoktam, és másodkézből sem szoktam vásárolni közel teljes áron, ha amúgy relatíve könnyen elérhető dologról van szó. mert akkor már tényleg inkább kifizetném a teljes árat, hogy vadi zsír új legyen a sajátom.

2 Likes

A CP esetén szerintem azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy külföldről kell rendelni, ráadásul EU-n kívülről. Úgy vettem észre, hogy emiatt az értékük igazából nő az eredeti árukhoz képest, és egy minimális használat sem csökkenti nagyon az árat. Sokan nem kockáztatják szívesen a rendelést, talán nem akarnak várni, vagy a vámon aggódni.

5 Likes

@Anheszenamon szerintem is korrekt áron tetted fel őket, előttem már mindent elmondtak. Aki akarja, rendelje meg magának újonnan… Egyébként ne vedd magadra, legfeljebb nem ők lesznek a vásárlóid.

2 Likes

Uhh nagyon szépen köszönöm :). Megnézegettem és legjobban a hercegnőset tudnám kihasználni :D. Majd szólj rám kérlek novemberben, ha elfelejteném :)).

1 Likes

Áh láttam a Colourpopos csoportot, ne is törődj velük… Persze “kislányok” irogattak, nincs jobb dolguk… :roll_eyes:

2 Likes

Akkor eltegyem neked?

1 Likes

Igen :))

1 Likes

Képzeljétek egyben viszik az összes CP palettát (a hercegnős kivételével)

16 Likes

A fitymáló lányzók meg pukkadjanak meg.:stuck_out_tongue:

5 Likes

Szerintetek mi alapján döntik el az adminok,hogy mit törölnek az eladandó holmik közül?

Hát pl. ami rossz termékadatlaphoz van feltöltve, az biztos.

1 Likes

A GYIK szerint a KM üzemeltetői nem tudják módszeresen szemmel tartani az egész piacteret, de a felhasználók által jelzett gyanús termék-bejelentéseket mindig ellenőrzik.

Pl. én nem túl gyakran, de akkor szoktam a jelentés gombra nyomni, ha hamisítványt árul az illető (“azért ilyen olcsó, mert ajándékba kaptam és nem tudom, eredeti-e”), vagy valami régészeti leletet próbál megtévesztő(!) módon újnak beállítani (""“új”"", csak mert bontatlan, de azt elfelejti megemlíteni, hogy valami 6-8 évvel ezelőtti limitált kiadásról van szó)

Ahogy macooka írta, rossz termékadatlaphoz feltöltött cuccot valószínűleg törölnek, illetve olyanokat is, ami “nem a KM-re való”, ebbe beletartozik pl. a Magyarországon nem forgalmazható étrendkiegészítők.

Érdekes ,én több dolgot is találtam ami nem a saját terméklaphoz van feltöltve mégsem törölte senki . Na mindegy nekem nincs szerencsém.

Mivel nem figyelik a piacteret folyamatosan, ezért a beérkező jelentések alapján törlik a termékeket. Ha ilyet látsz, kattints a jelentem gombra, írd be, hogy rossz termékadatlapnál szerepel, és biztosan törölni fogják.