Egyébként ti mennyit szoktatok várni az eladásra szánt termékkel? Ha nem csapják le egyből, mikor mondjátok azt, hogy ezt már nem is fogják megvenni?
Mindenre megjön a vevő egyszer. Ezért én nem szoktam levenni a felesleges dolgokat. Az is igaz,hogy hetente sem frissítem esetleg akkor amikor eszembe jut.
Abban bízom,hogy más is úgy gondolkodik mint én és ha szüksége van valamire akkor rákeres. Nálam általában úgy van,ha megvesznek valamit akkor utána sorozatban jönnek a vásárlások. Türelmes vagyok.
Általában én nem szoktam sokat várni. Ha nem viszik, lejjebb viszem az árat. Ha úgy sem kell, akkor elpasszolom majd’ ingyér’. Ha úgy sem viszi senki, akkor a kutyának se fog kelleni. Kicsit türelmetlen vagyok ebben
Gratula .
Én is kicsit türelmetlenebb vagyok, de lehet @Anilorak hozzáállása jobb és hagynom kéne nekem is tovább. Végül is elfér ott. Csak szokszor venném már az újat közben
Tökéletesen megértelek
Nekem sokszor szimplán helyre lenne szükségem ebben a pici lakásban, ezért mielőbb el akarom innen “tökíteni”, anyukám szavaival
Az enyém ezt a szót arra, használja, ha valamit elkeverek, elhagyok “Eltökítetted”
Vevőként vagyok türelmetlen. Azonnal, de rögtön és ott akarok mindent.
Pff, nekem is kellene mostmár néhányat eladni. De egyelőre még nem szeretném, csak a Sleek és a Revolution palettáimtól megszabadulni. De azok vannak 2-3 évesek, és bár keveset használtam őket, nem lenne pofám értük sok pénzt kérni. Lehet, hogy majd karácsony előtt valamelyik fb csoportban meghirdetem, ajándék gyanánt…
Hát ezt pl biztosan fogják törölni…
Én is nagyon türelmetlen vagyok. Nem hirdetem meg hétről hétre, de egyszer általában leviszem az árát. Ha pár hét alatt nem viszik el, akkor le is teszek róla, hogy bárkinek kelleni fog.
Több van neki…
Pf
Én általában áron alul adom el a dolgaimat ezért ritkán módosítok. Volt olyan ,hogy újra feltettem valamit magasabb áron mint először és akkor rögtön lecsaptak rá.
Na, van itt szigor:
https://kremmania.hu/elado/rita1025-jeffree-star-cosmetics-mini-orgy-eyeshadow-palette
“utalásra 2 órát várok”… nem semmi…
Tesssék? Nem semmi attitűd. És honnan indul az óra?
Ajha! Ez aztán nem semmi, tipikus vevőcsalogató (nem…)
Atyaég! Ez komolyan azt hiszi ,hogy így bárki lecsap rá ? Én menekülök az ilyeneketől. A két óra azért durva kitétel.
Mobil appal már kb. bárhonnan, bármikor lehet utalni. Amúgy engem nem riaszt el kifejezetten ez a dolog. Inkább valahogy jobban bíznék az ilyen eladóban, hogy ha már ilyen szigorú, akkor remélhetőleg magával is az és hamarabb postázza stb.
Ő tőlem vette meg ezt a palettát. A héten. Úgy látszik neki sem jött be.