Egy valamit nem értek . Nekem az a véleményem,hogy felesleges cirkuszolni a feltett termékek ára miatt hiszen csak azt kell eldönteni jó-e nekem ez az ár vagy sem. Én sosem jelentgetnék fel senkit a magas ár miatt. Néha ócska, koszos cuccokat árulnak csillagászati áron ilyenkor mosolygok magamban . Azt gondolom ez nagyon jó dolog ,hogy adhatunk vehetünk itt, jutalék fizetése nélkül.
Én se jelentettem, csak írtak anno a “Keresem” posztom alá, hogy van fent egy, amit az után rakott ki az eladó, hogy kiraktam a posztom, szóval eléggé nekem szánta a hirdetését.
Láttam is, hogy kirakta, ajánlották is a hirdetését én meg leírtam, hogy miért nem érdekel. Annyiért ad bármit az eladó amennyiért szeretné, és ugyan így a vevő majd eldönti, hogy érdekli-e.
A másik, hogy, egy több hónapja bontott palettát újnak nevezni szerintem gáz… , de persze mindenki azt vesz meg, amit akar és olyan áron ami neki megfelel.
Annyira gyűlölöm, amikor ott van feketén-fehéren a termékeim alatt, hogy “cserélni nem szeretnék” és valaki mégis beírja, hogy “csere nem érdekel?”. Minden egyes alkalommal ez van. Miért nem olvasnak az emberek?! Nem kisregényt írok oda direkt…
a remény hal meg utoljára… a lepényhal meg először mást nem tudok elképzelni a vak reményen kívül
Lányok csak kíváncsiságból rákerestem az utolsó oldalra a piactéren ,ott volt olyan cucc amit 2016-ban raktak fel.
Rosszul emlékszem vagy nem arról volt szó,hogy ami egy évnél régebbi törlődni fog?
jól emlékszel, és törlődnek is. úgy tűnik valamiért 3 darab régebbi termék van az utolsó oldalon, ami “beragadt”
Én most jelentettem őket, mint “beragadt hirdetés”, így biztosan észreveszik az adminok.
Lányok mondjatok véleményt. Feltettem egy FB csopiba ezeket a palettákat. Ketten is nekem estek hogy mennyire túlárazottak az állapotukhoz képest. Ennyiért újat vesznek. Szerintetek is agyon használtak és dràgák? A Bare Necessitiest 10ezer+postáért vettem augusztus elején és összesen 2 vagy 3-szor került elő. 9500ért tettem fel. Flutter by nekem 7200 volt és 5800ért tettem fel. Látszik szerintem hogy csak kipróbáltam. Going Coconuts is nekem bőven 6000 felett volt. 4800-ért raktam ki. A lilát én 5000-ért vettem úgy hogy nem volt meg a középső szín (totál törött volt) és 3000-ért árulom. Postával 7000 volt a Disney hercegnős, azt 5000-ért.
Én ott is elmondtam a véleményemet, hogy szerintem ez nem sok. Őszintén én sem adnám kevesebbért. A lila paletta is olyan, hogy oké, hogy hiányzik egy szín, de 8 még teljesen használható. A CP csopiban a lányok ahhoz vannak szokva, hogy kb nem használt 9-es palettákat tesznek fel a lányok 3500 Ft-ért (ami hozzáteszem, szerintem az ő hülyeségük, soha nem raknám fel annyiért). Mindenkibe belekötnek, aki szerintük nem elég olcsón rakja fel a cuccokat. Szerintem ez nem drága. Én a rózsaszín CP palettámat tettem fel 2000ért, amiből 2 szín hiányzik. Nem vitték el, nem is fogják, de biztos hogy inkább akkor megtartom, mert biztos fel fogom tudni használni valamire. Annyira én sem akarnám ezeket eladni, hogy aprópénzért odaadjam bárkinek.
Szerintem abszolút jó áron vannak és nagyon szép állapotúak. Nézzenek már fel a zsibire, miket tesznek fel párszor próbáltként… aminek bazi nagy hupli van a közepén.
Szerintem azt a csoportot hagyd, ha ezert veszik a faradtsagot es irkalnak…(nehogy mar mentegetned kelljen magadat, miert teszed fel ennyiert) Inkabb dobd fel a marketplacere. En is ugy vagyok, mint te, ar-ertekben nezem, de sokszor feladom, mert tenyleg minel hamarabb el szeretnem adni, es inkabb felaron felteszem, mert minek alljanak nalam, ha ugy sem nyulok ertuk. Ha van idod, ugyis megtalalja a gazdajat. Vagy csinalj belole akciot, ha visznek 3at, a legolcsobb ajandek…(de azert jelzem, kremmanias kritikak is sokszor vannak ilyen erosek )
Szerintem se túlárazottak Korrekt áron adod őket szép állapotban!
Ja a párszor használt és kb mariane árok van már a panben mindezt vagyonokért nekem is a “kedvencem” a zsibin… vagy hiába új a termék annyira felárazták, hogy már azt hiszem el is végzi a házimunkát helyettem
Ne vedd a szívedre, tudom nehéz, de egyszerűen csak furák az emberek
Én mindig úgy számolok, hogy:
- parfüm az elérhető legolcsóbb ár -20%, ha hiányzik belőle, akkor arányosítva kevesebb
- sminkek, kozmetikumok esetében minimum -30%
Sajnos az eladásoknál teljesen irreleváns, ki mennyiért vette (postával vagy anélkül), az a kérdés szerintem, hogy mennyiért lehet adott pillanatban megvenni.
Emellett a legfontosabb szabály, amin elgondolkozom, hogy vajon 1-2 ezer forint különbségért megvenném-e használtan. Ez a smink cuccok esetében hatványozottan igaz.
Gondolj bele, ha Te megvetted 10.000 + postáért és ugyanígy valaki felajánlaná, hogy 9.500-ért használtan a Tiéd lehet, vajon megérné-e a számodra ez a különbség? Sajnos használtan már az Isten be nem bizonyítja, hogy ki mennyire higiénikus, igényes ember, nagyban kompenzálni kell szerintem az árral a “kétely-faktort”.
De ezt úgy mondom, hogy én sosem veszek használt sminket, mert idegenkedem tőle, ez ilyen értelemben egy nagyon szigorú hozzáállás.
Amikor eladtam például párszor használt Sisley pirosítót, azt a bolti ár kb. feléért tettem fel, meg is vették persze. De most például még igy is hiába van fent egy Sisley Blur púderem, még az ár sem minden…
Szerintem is jó áron adod és látszik hogy vigyázol rájuk! Ennél leharcoltabbak vannak ilyen árakon.
Egyedül a Bare nessesitiesnél nehéz kérdés, mert én azt mondom, hogy hozzácsapok még egy 500-ast és van egy érintetlen palim. De ez csak én vagyok! Nyilván érthető, hogy nem akarsz bukni rajta.
Mi az a CP csoport?
Én az ilyen árak mögött mindig azt sejtem, hogy a tisztelt eladó a munkahelyéről hozta ki 0 Ft-ért… könnyű úgy feltenni valamit harmadáron, ha semmibe nem került. Itt is tele van a piactér nem használt teszterekkel, stb… az vajon honnan pottyant?
Hát, ez az az eladó nem akar bukni rajta. De ez a vevő szemszögéből hulla irreleváns. Itt a probléma
Igen, én is oda akartam kilyukadni amit te is írtál
A Colourpop márka csoportja
Köszi! le vagyok maradva fb csopik terén
Egyetértek! Sőt 2000-ért is vesztegelték őket :O, egy olyan bunkó eladóval találkoztam akkor hogy csak na, mindenkire ráírt és megbeszélt időpontot, aztán másnap meg visszakozott hogy hát más is jelzett hogy kell neki a paletta . Ezt előző nap nem tudta említeni… Nagyon szerettem volna azt a palettát, pláne ennyiért :D. Túl szép volt, hogy igaz legyen. Biztos nem voltam neki szimpi.