Piactéri furcsaságok 38521. változat

Maradjunk kulturáltak, de ez a téma mindig aktuális volt, van és lesz is :slight_smile:

2 Likes

https://kremmania.hu/elado/macskapofa-morphe-x-jaclyn-hill

Itt az eladó vajon tud róla, hogy ez egy hamis termék? :triumph: Érdemes jelenteni ezért, rá fognak nézni?

Nem vagyok annyira otthon Morphe téren, de ez szerintem hasonlít a második Jaclyn féle nagy palettára. Mi alapján gondolod, hogy hamisítvány?

Én az elsőhöz hasonlítottam, ajaj :smile: Megtévesztett a neve. Pedig otthon szoktam lenni a “beauty hírekben”, de ezek szerint le voltam maradva :open_mouth: Írtam is a termék alá, hogy tévedtem.

2 Likes

Az is okozhatta a félreértést, hogy nem írta oda, hogy vol. 2, ráadásul teljesen másikhoz tette fel, mert a második még nincs fent, de ugye közösségét építeni, vagy ennyit visszatenni bele lusta, csak kihasználja az ingyen zsibit. Az ilyeneket rendszeresen jelentem.

4 Likes

Na itt egy Avon ügynök betalált a zsibire a cuccaival, ráadásul említi, hogy amennyiben más terméket akarunk, nyugodtan szóljunk neki… A neve is beszédes : https://kremmania.hu/profil/avoncica
Jelentettem, hogy szerintem ez nem való a zsibire.

5 Likes

AVONCICA, na jó. :smiley: :smiley:
Hiányzott a topik amúgy, de kíváncsi vagyok, hány napba telik, mire valaki újra végigjelentgeti majd.

4 Likes

Jaj de hiányzott ez a topic már :smiling_face_with_three_hearts: :crazy_face:

2 Likes

Ezt én is láttam, már le is szedte a termékeit, és nem 3 db volt neki… persze a véleményei az avonra mind 5* :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Nem hiszem hogy ő szedte le, csak bejelentettem, hogy nézzenek már rá az összes cuccára, mind Avon és mindnél ott volt, hogy írjatok ha kell valami… :smiley: Szóval gondolom emiatt leszedték a modik

3 Likes

Ez is piactéri furcsaság lesz, de nem a fenti értelemben :slight_smile:

Mielőtt meghirdetném a piactéren ‘idegeneknek’, esetleg valamelyikőtök nem szeretne cserélni velem egy egyszer használt Nabla monót egy másik monóra?

Az árnyalat az Absynthe. Ez szerintem egy nagyon szép hideg vörösesbarna alapú zöldeskék duokróm. Sárkányzöld. Feltűnő. Most hogy sikerült levakarni hideg víz és egy papírtörlő segítségével a mosdóban, azt mondanám hogy nagyon jól állhat valakinek akinek az enyémnél tágabb a komfortzónája :slight_smile:

Cserébe valami olyasmi monót képzelnék el ami belefér az ‘olyan snassz’, ‘unalmas’, ‘ezerszer látott nude’ , esetleg ‘unalmas nude egy minimális kis csavarral’ vagy ‘érdekes, de azért nem kaptam stroke-ot a jól megvilágított mosdótükör előtt’ kategóriák valamelyikébe.

5 Likes

Nekem is megvan az Absynthe, én a Pegasust tettem fel eladásra, rózsaszín arany duokróm, de nekem túl szolid :smiley: Remélem meglesz a gazdája :slight_smile:

1 Like

Nekem is megvan a Pegasus - bár a különleges alkalmakra tartogatott, feltűnő monóim közé számolom :smiley:

1 Like

Nahát :smiley: Nagyon igaz a mondás, hogy ízlések és pofonok :smiley:

1 Like

Hát, a kis panjükben, vagy a kezemre húzott próbán mindig szerelmes leszek a feltűnő árnyalatokba is. Ez való nekem, a különleges színek nézegetésre, az unalmas színek alkalmazásra :slight_smile: Ezért sem csábítanak paletták, pontosan tudom hogy 12 színből hordanám a két leghalványabbat, a többit pedig bűntudattal nézegetném…

2 Likes

Screenshot_2020-07-04-16-57-04
Ha jól látom akkor a képen a rúzs alja és a kupak teteje is látható. Szerintetek, hogy lehet bontatlan? Ha valamit rosszul értelmezek akkor elnézést.

2 Likes

Kettő van neki biztos. :smiley: Amúgy már csak azért sem lehet bontatlan, mert ezeken a rúzsokon fekete fólia van, tehát bontatlanul így néz ki az alja:

IMG_20200704_180720

Bár ha közelről megnézem a képet, akkor mintha látszódna a fólia, szóval tényleg nem értem…

Örök probléma. Bezzeg ha írsz neki, hogy mi van, még te vagy a kötekedő.

1 Like

Viszket a tenyerem, de nem írok. Feleslegesen idegesíteném magam miatta.

1 Like

Igen, én is pont azt néztem. Nekem is megvan a boxból a rúzs, meg régebben Avonoztam, ezért is furcsa számomra.