Sokan használják csak eladásra és vásárlásra a krémmániát, biztos úgy vannak vele, hogy úgyis kapnak e-mailt, ha megvették a cuccukat, addig meg nem érdekli őket.
Ha mindkettő 1x próbált mire fel az a 9 ezer különbség? Tudom mindenki annyiért rakja fel amennyiért akarja, meg lehet én nem vagyok képben PML-lel … Csak nekem fura ez így?
Talán az olcsóbbikat akciósan vette. Szerintem ő megbízható.
Ó értem, köszönöm a választ az akcióra nem gondoltam
Ha nagyobb számban töltenek fel a zsibire egy márkától termékeket, tuti, hogy valamelyik oldalon nagy akció volt. Rendszeresen van pl. Tarte-hullám.
ugyanez most pl. a Nabla palettákkal, amikből mindenki Pink Pandán bevásárolt be a múltkor
Ó igen akkor telement az ember szeme Nablákkal rendesen
ez nagyon jó szöveg
Hamarosan jön a Colourpop hullám is
(És kivételesen én is meg fogom lovagolni, mint arról részletesen beszámoltam korábban.)
https://kremmania.hu/elado/melpa-too-faced-natural-eyes-neutral-eye-shadow-collection
Azt írja júniusban bontotta. Melyik júniusban? Ezt a változatot már nem is lehet kapni, azóta 2018-ban megújult a paletta, nekem is az van meg. Vagy min. 3 évig ott állt bontatlanul? Ha jól emlékszem ez a verzió 2014-ben jött ki…
Kérdezz rà, hogy melyik júniusban? Én màr be sem ìrok semmit, miòta az ud gwen palettàt jelentettem, mert újként tüntették fel, ami 5-6 évvel ezelőtt volt limitàlt, és az adminok is az eladò mellé àlltak, mert " vannak gyűjtők is" ezért nem veszik szigorúan. De az 1 évnél régebbi hirdetéseket törlik…
Áhh, volt hogy beleálltam már ilyenbe, aztán jött a szájkarate, meg a szokásos, most nincs kedvem
Pontosan , én sem ìrok ,mert akkor én vagyok a frusztràlt és itt vezetem le . Pedig csak a sminkben jàratlanabb vevőket szerettem volna óvni…
De az meg könnyen kijátszató, én látok olyan terméket amit tavaly óta árul az illető, de folyton újrarakja a hirdetést… oké lehet batch kódot kérni de akkor is… árban ugyanannyi azóta is minden
Igazán odaírhatná, hogy mikor gyártották. Egy laikusnak fogalma sincs, csak látja Too Faced meg tetszenek neki a színek. Megveszi aztán csodálkozik, hogy miért nem olyan mint amilyenre számított és leírja magában az egész márkát. Szomorú
Ó, engem nem zavar. Sőt, volt, hogy lusta voltam rendelni a CP-tól, mert egy valami kellett volna, volt zsibin, leütöttem, kész.
sziasztok! Akit esetleg erdekelne ez a paletta, nalam van es elado.
Mennyiért árulnád?
(Egyelőre csak kíváncsiskodok )