Képzeld én tegnap feltettem egy koreai márkájú szempillaspirált (fóliás) és ma már el is küldtem. Én lepődtem meg a legjobban a gyors vételen. Persze kicsit olcsóbban tettem fel, mint amennyiért itthon meg lehetne venni.
Ez pozitív tapasztalat, akkor
Aki szokott a KM piactéren vásárolni, tőletek kérdezem, hogy hány nap alatt válaszolt a leglassabb eladó, akibe belefutottatok?
Én rögtön írok, hacsak nem történik halaszthatatlan valami, akkor másnap, de ennél többet nem vacakolok. Eladóként eladni akarok, vevőként meg fizetni és rendezni a dolgokat.
Még van türelmem, csak 2 nap telt el, de ilyen sem volt még a “praxisomban”. Mondjuk 5 napot várok, aztán ráírok, hogy miaszösz…
Nekem mindig 1 napon belül jelentkezett az eladó, aztán “mint a villám lebonyolítottuk a bótot”.
Emlékeim szerint egy hétnél is több, aztán ráírtam megint vagy talán valamelyik termékére írtam egy üzenetet. Kiderült, hogy külföldön volt éppen valahol a világ másik végén és nem nagyon volt internet kapcsolata. Ezután már elég gyorsan lebonyolítottuk az adásvételt, és egyébként kedves volt nagyon, de szerintem ez ritka eset. 2-3 nap után én ráírnék az illetőre.
(Ha meg én adok el, akkor vagy azonnal válaszolok, vagy legkésőbb aznap este. Én is úgy vagyok vele, hogy én eladni akarok, a vevő meg kinézte, szeretné, mihamarabb a kezébe kaparintaná. Legalábbis ha magamból indulok ki. )
Na ez sem semmi . Az ilyet nem kidobni kellene?
https://kremmania.hu/elado/balazskrisztii-mac-mineralize-blush
Színmintának még jó lehet
Hogy kell szempillaspirált swatch-olni? A zsibin van egy olyan, amit “csak” swatcholtak.
Talán kikente kézfejre az illető? Mondjuk minek swatcholni egy szempillaspirált?
Hahaha… Jó kérdés…
Én egyedül valami extrém színt pl lilát, vagy élénk kéket “swatcholnék”. De még akkor is, ha az ember szeméhez, bőréhez nem ér (mondjuk egy tiszta zsepire keni a festéket), akkor is bekerül a levegő a spirálba és onnantól már nem tiszta. Ezután én már nem adnám/venném.
Nekem az is fura, amikor az eladó kinyitja az újnak hirdetett spirált, és úgy fotózza le, hogy melléállítja a tubusnak a kefét. Jó, végül is minden spirál lutri a piactéren, nem tudni, hogy valóban bontatlan-e az annak hirdetett. De azért azt látni, hogy ki az, aki “nagyban” árul, és ők biztosan nem nyitogatják vagy próbálják ki, tőlük mernék vásárolni.
Nem semmi…kb mintha egy széttaposott, elhasznált cipőt tenne fel valaki eladásra.
Nagyon pozitív furcsaság:
https://kremmania.hu/elado/chrissy-packeta-kod-990ft--os-szallitas
Nagyon rendes volt tőle
Tök érdekes, most egy vételnél, azon a linken ami ami a KM-től jött nem volt jóváhagyás, bemásoltam ide, segítséget kérve, rákattintottam, megjelent egyből. Mintha nem frissült volna előtte. Na mindegy, megoldódott.
A vinteden hogy hirdetitek meg, hogy ne szedjék le?
Szia!
Parfümöt?
Korábban nekem minden hirdetést leszedtek, amikor olyan képet tettem fel, amikor ki volt véve a dobozból, hiába tele volt az üveg. Most már nekem nem szokták törölni az ilyen hirdetéseimet.
Én mindig dobozban fotózom, úgy még sosem szedték le. Ha nincs doboza, akkor csak reménykedem, úgy lutri.
Nekem meg szokott lenni a doboz.A szövegben le lehet írni, hogy hiányzik belőle pár fújás? Vagy akkor is leszedik?