Piactéri furcsaságok 38521. változat

Képzeld én tegnap feltettem egy koreai márkájú szempillaspirált (fóliás) és ma már el is küldtem. Én lepődtem meg a legjobban a gyors vételen. Persze kicsit olcsóbban tettem fel, mint amennyiért itthon meg lehetne venni.

Ez pozitív tapasztalat, akkor :slight_smile:

Aki szokott a KM piactéren vásárolni, tőletek kérdezem, hogy hány nap alatt válaszolt a leglassabb eladó, akibe belefutottatok?
Én rögtön írok, hacsak nem történik halaszthatatlan valami, akkor másnap, de ennél többet nem vacakolok. Eladóként eladni akarok, vevőként meg fizetni és rendezni a dolgokat.
Még van türelmem, csak 2 nap telt el, de ilyen sem volt még a “praxisomban”. Mondjuk 5 napot várok, aztán ráírok, hogy miaszösz…

Nekem mindig 1 napon belül jelentkezett az eladó, aztán “mint a villám lebonyolítottuk a bótot”. :smiley:

1 Likes

Emlékeim szerint egy hétnél is több, aztán ráírtam megint vagy talán valamelyik termékére írtam egy üzenetet. Kiderült, hogy külföldön volt éppen valahol a világ másik végén és nem nagyon volt internet kapcsolata. Ezután már elég gyorsan lebonyolítottuk az adásvételt, és egyébként kedves volt nagyon, de szerintem ez ritka eset. 2-3 nap után én ráírnék az illetőre.
(Ha meg én adok el, akkor vagy azonnal válaszolok, vagy legkésőbb aznap este. Én is úgy vagyok vele, hogy én eladni akarok, a vevő meg kinézte, szeretné, mihamarabb a kezébe kaparintaná. Legalábbis ha magamból indulok ki. :smiley: )

1 Likes

Na ez sem semmi . Az ilyet nem kidobni kellene?
https://kremmania.hu/elado/balazskrisztii-mac-mineralize-blush

1 Likes

Színmintának még jó lehet :laughing:

1 Likes

Hogy kell szempillaspirált swatch-olni? :flushed: :face_with_raised_eyebrow: A zsibin van egy olyan, amit “csak” swatcholtak.

1 Likes

:grimacing: Talán kikente kézfejre az illető? Mondjuk minek swatcholni egy szempillaspirált? :face_with_raised_eyebrow:

1 Likes

Hahaha… Jó kérdés… :slight_smile:

1 Likes

Én egyedül valami extrém színt pl lilát, vagy élénk kéket “swatcholnék”. De még akkor is, ha az ember szeméhez, bőréhez nem ér (mondjuk egy tiszta zsepire keni a festéket), akkor is bekerül a levegő a spirálba és onnantól már nem tiszta. Ezután én már nem adnám/venném.

3 Likes

Nekem az is fura, amikor az eladó kinyitja az újnak hirdetett spirált, és úgy fotózza le, hogy melléállítja a tubusnak a kefét. Jó, végül is minden spirál lutri a piactéren, nem tudni, hogy valóban bontatlan-e az annak hirdetett. De azért azt látni, hogy ki az, aki “nagyban” árul, és ők biztosan nem nyitogatják vagy próbálják ki, tőlük mernék vásárolni.

2 Likes

Nem semmi…kb mintha egy széttaposott, elhasznált cipőt tenne fel valaki eladásra.

1 Likes

Nagyon pozitív furcsaság:
https://kremmania.hu/elado/chrissy-packeta-kod-990ft--os-szallitas

6 Likes

Nagyon rendes volt tőle :slightly_smiling_face:

Tök érdekes, most egy vételnél, azon a linken ami ami a KM-től jött nem volt jóváhagyás, bemásoltam ide, segítséget kérve, rákattintottam, megjelent egyből. Mintha nem frissült volna előtte. Na mindegy, megoldódott.

2 Likes

A vinteden hogy hirdetitek meg, hogy ne szedjék le?

Szia!
Parfümöt?

Korábban nekem minden hirdetést leszedtek, amikor olyan képet tettem fel, amikor ki volt véve a dobozból, hiába tele volt az üveg. Most már nekem nem szokták törölni az ilyen hirdetéseimet.

1 Likes

Én mindig dobozban fotózom, úgy még sosem szedték le. Ha nincs doboza, akkor csak reménykedem, úgy lutri.

1 Likes

Nekem meg szokott lenni a doboz.A szövegben le lehet írni, hogy hiányzik belőle pár fújás? Vagy akkor is leszedik?