A Fb Marketplace-n annyi, de annyi nem normális ember van. Már ott nem is hirdetek semmit, mert csak felhúztam magam folyamatosan a sok ilyen üzenettől, amit Te is kaptál. A Marketplace-n én azt figyeltem meg, hogy mindent túl drágának ítélnek meg a vevők. Ha ingyen adnád a terméked, még az sem lenne elég jó
Szerintem Vinted még rosszabb. A felét lealkudnák a feltett terméknek, nevetséges.
Azóta írt egy hölgy, aki arról érdeklődött, hol tudja személyesen átvenni (természetesen ott volt a leírásban), majd megkérdezte, hogy az hol van és ő xy településről hogyan tud oda eljutni tömegközlekedéssel. Laza 4 órás utat dobott ki az útvonaltervező (csak ide), és egyébként sem tisztem, hogy a vevő útját megtervezzem, úgyhogy ezt finoman tudattam is vele, illetve elmondtam, hogy mennyiért tudom küldeni, mivel egy 3500 ft-os termék nem ér meg oda-vissza 8 óra utazást. Válasz nélkül eltűnt ő is
Ezután volt három pofátlan alkudozás, majd letöröltem a francba sz egészet és odaajándékoztam az öcsémnek. Komolyan mondom, nem is hirdetek többet semmit.
FB Marketplace: egy alig használtnak hirdetett termékről amikor megérkezett kiderült alig van benne és az is ripityára törve érkezett. Amikor ezt megírtam a válasz ennyi volt ,basszus jól összetörték". Kuka lett . Onnan soha többé semmit.
Ki volt ő?
Szerintem ez az igazi közérdekű közlemény, hogy nehogy belefussunk a portékáiba.
Bocs, de nem tudtam megállni, annyira jót nevettem.
Megdöbbentő, hogy már az átvételt is az eladónak kell megtervezni. de még azt sem értékelik
Abszolút megértelek. Már a legtöbb krémmel és ruhával áttértem arra, hogy elajándékozom mert semmi kedvem és időm, ilyen emberekkel idegesíteni magam. Most már eljutottam oda, hogy annyira tudatosan vásárolok ruhát és krémeket (pl. kerülöm a meglepetés boxokat is), hogy max ajándékba kapok olyasmit, amit inkább eladnék.
Bocsi, nem itteni piactér, de ezt ki kell írnom magamból.
Ugyebár a Vinteden nem lehet használt kozmetikumot eladni. Ha egy parfümöt odaírod, hogy x/y ml, vagy egy fújás hiány, már törlik a hirdetést. Bár én pont ennél a kategóriánál nem is értem ezt, de ez most mindegy is. Kiskapu van, rengeteg használt parfüm van fent, negyedére nagy nehezen az enyémet sem törölték. Majd 15 perc múlva megláttam egy hirdetést… Valaki konkrétan a farkáról!!! tett fel képet. Ez most hogy??? Ennél nem működik a híres szűrő?
Biztosan még sosem használt, azért árulja (bocsánat)
Szerintem a szűrő erre nem volt felkészülve
mekkorában lehetett,aki kitett képet a farkáról,hogy eladó.
Te jó ég,mennyi bolond van.
Vajon őt is megtalálták egyből az adathalászok?
Nem vagy normális
És ez olyan jól esik
Biztos arra gondolt, hogy a Vinted a sok női vevővel-eladóval nagyobb-jobb vadászterület, mint a társkereső oldalak.
Ez most a nap poénja lett nálam így reggel hatkor. Köszi!
Ezt most elképzeltem. Masnival átkötve.
Most jutottam el idáig sikítok nem lehet, hogy máshova szerette volna a dickpic-et és a Vintedre sikerült?
Biztosan nem! a német vinteden is szórakozott 1x valaki, ő a fórumon nyitott ùj témát az ominòzus képpel.
Nem a piactér, hanem Vinted. Elkezdtem nézegetni, mert elvileg csak új kozmetikumokat lehet feltenni. Csak ezt a kategóriát lehet bejelölni, hogy “új, címkékkel”, ennek ellenére több a használt, mint az új…
Háát igen, én is ezt látom.
De annyira nyomott áron van minden, hogy szerintem nem éri meg teljesen új dolgokat felrakni, hiába csak használatlan kozmetikumokat lehetne.