Sajnos nekem az utóbbi időben csak rossz tapasztalataim vannak a frissen regisztráltakkal. Én sem akarok rögtön elutasítani egy ilyen vevőt, de ma megint megjártam.
A leütött termék ez, csak hogy kontextusba helyezzem a történetet:
KATT
- Leüt egy Kirkland Minoxidil oldatot, írok neki, hogy milyen szállítási opcióval kéri és ide meg ide utalhat.
- Válaszol, hogy készpénzzel tud-e fizetni, nincs kártyája. (!!! Bocs, de nem vagyok online shop…)
- Megírom, hogy személyes találkozóra nem tudok lehetőséget biztosítani, átutalással tud fizetni.
- Visszaír, hogy ha xyz városba kéri postán maradóval, akkor 4915 Ft lesz-e.
- Megírom neki, hogy igen, és a hatodik érzékemtől vezérelve megkérdezem tőle, hogy ugye az megvan, hogy ez bontott, és elküldtem neki a terméklapon látható képet is, ahol bejelöltem, hogy meddig van.
- Visszaír, hogy neki bontatlan kéne, akár 6 db is.
Na itt szakadt el kicsit a cérna… Az alábbit írtam neki, és szerintem nagyon jóindulatú és megértő voltam.
Kedves [férfi vásárló]!
A termék leírásában ez is benne volt, a kép is ott volt a nyíllal, de akkor jól éreztem, hogy nem olvasta el.
Mivel frissen regisztrált a Krémmánián, ezért ezúttal nem fogok negatív értékelést hagyni, de azt javaslom, hogy legközelebb olvassa el a termékleírást mielőtt rákattint a megvásárlás gombra.
Ezen az oldalon új és használt kozmetikumokat árulnak magánszemélyek, és legtöbbünk minden tudnivalót megad a terméklapon pont az ilyen eseteket elkerülendő.
Ha a termék leütése után derül ki, hogy a vevő nem tájékozódott, és emiatt nem jön létre az üzlet, az eladónak joga van negatív értékelést hagyni a vevőnél. Én ettől most eltekintek, de cserébe azt kérem, hogy ha még vásárolni kíván ezen az oldalon, akkor mindenképpen tájékozódjon a termékről, mielőtt megveszi. Lehetősége van kérdezni is az eladótól, javaslom, használja ezt az opciót.
A terméket ismét fel fogom tölteni és újból eladó.
Önnek pedig az eMag-ot javaslom:
Keresés 🔎 kirkland | Vásárolj online az eMAG.hu-n
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy hogyan tud valaki ennyire vakon megvenni valamit. Pedig most regisztrált, feltehetőleg pont emiatt a termékért…
Egyelőre töröltem a termékeim, majd ősszel felteszem őket megint, de most egyrészt tele van a törpöm ( ), másrészt nyáron kicsit limitált, hogy milyen gyakran jutok el postára/Foxpost-hoz.