Ugyanez volt a reakcióm mikor megláttam, hogy én ezért biztos egy fityinget nem kérnék…
Kövezzetek meg, de képtelen vagyok használt dolgot venni Annyira nem tudok akarni semmit, hogy használt legyen. Inkább kuporgatok, de az első akarok lenni, aki felbontja/hordja stb. Az én bőrömmel, akit rosszul fúj meg a szél és egyből bőrgyógyászaton kötök ki, használt sminket?
Én ugyanez vagyok, de nem egészségügyi okokból. Használtan megvenni bármit… hát nekem nem ugyanaz az élmény. Ruha, cipő ugyanez.
Na ez is benne van csak összejön minden mindennel
Én is így vagyok vele. Szeretem én levágni a címkét a ruháról. Tudom most sikk a turi, de én inkább ritkábban veszek egy újat, mint egy rakat használtat. Amúgy is otthonról dolgozom, kevés ruhára van szükségem. Meg, nem tudom, lehet hogy ez változott, de az orromban van az a régi turkálókban terjengő bizonyos szag - talán amivel fertőtleníthették a ruhákat. Cipőt meg végképp nem vennék olyat, amit más taposott ki, szerintem egészségtelen is. Sajnos, parfümben nem vagyok ilyen finnyás - abból szinte csak zsibis szerzeményem van, de az bőven
Igazi eye- candy ez a kép, gyönyörűek a dobozkák.
Érdekes téma a vegyünk- e használtat.
Parfümből már 2x vettem itt a zsibin üvegest és 1x mintákat, nem zavar, ha más már fújt belőle.
Cipőt biztosan nem vennék, csak 0 kilométerest, tovább ajándékozni is csak olyat szoktam ami 1x volt a lábamon, amit már hordtam az kipucolva megy a kuka tetejére, mire visszaérek a kutyával a sétálásból, eltűnik, volt amit láttam már hajléktalan lábán és nagyon örültem neki, hogy jó helyre került.
Ruhát nem vennék használtan bár egy vintage Hermes vagy Ferragamo sál az tetszene, pont , hogy értéket ad neki, hogy múltja van, Chanel, Dior táska ugyanez, bár azoknak még használtan is brutál ára van.
Sminket nem veszek úgy, hogy az üzletben nem próbáltam ki, hetek óta nézegetem @Timmon egyik palettáját amiben kb. 2 ecsetvonás van, az nekem még teljesen rendben van
Turkálóban voltam már ,engem nem varázsolt el, a fenntarthatóság jegyében nem veszek fast fashion darabokat, minden ruhám hosszú éveket bír, ritkán vásárolok (akkor csak jó minőséget)vagy varratok.
Ilyen egy béna hamisítványt/utánzatot/akármit is ritkán látni, de a szöveg hozzá megfizethetetlen. Akkor a szép üvegben csak valami olcsó lőre van
Azt a kutyafáját, micsoda vissza nem térő alkalom! A piactéren már nincs is meg, biztosan elkapkodták.
Szerintem jelentették páran, hogy ezt nem kéne azért mégse… én is akartam, de mire eljutottam odáig már eltűnt
Egyébként számomra egy nagy rejtély, hogy vajon ki lehet a célközönség?
Az a célközönség akinek fogalma sincs a márkákról és az illatokról.
Nem egy olyan kolléganőm van aki azt sem tudja mit használ és ezt szó szerint kell érteni.
Mondjuk ex anyósom is szentül hitte, hogy Chanelt lehet KIMÉRVE kapni és látványosan finnyogott mikor vittem neki ajándékba egy Estée Lauder 5th Avenue- t, pedig az fényévekkel jobb mint azok a pancsok amiket a plazak aluljáró szintjén vesz meg 3500- ért.
Kedvenc szövegeim:
“Nemtom mi a neve, de a DM-ben szoktam venni és olyan kék izé…olyan kerek és jó illata van” . “Fogalmam sincs, tudod, de 1200-ért az már nagyon drága. Ilyenekre én nem adok ennyi pénzt.”
“Figyu, tök szép a bőröd meg minden, mit kensz rá? Hú…nem mondod? Neked van időd ezzel foglalkozni? Ezekről nekem fogalmam sincs, felkenem, ami a kezem ügyébe kerül, igazság szerint kutyaszar is lehetne, de tudod, anya vagyok, a gyerekek mellett erre nincs időm.”
Pont ezek miatt nem járok be a piactérre, csak felbosszantom magam
A “nemakarokbeszólni”-s csajoknak szerintem tudnánk ezekkel munkát adni
Szerintem ezeket el kell engedni.
Ha visszagondolok a parfüm/ ruha/ póthaj/ esztétika/ kence karrieremre konkrétan nem tudok egy olyan esetet sem mondani ismerős/ kollega/ barátnő/ rokon szinten aki ha tanácsot kért és kapott azt megfogadta volna.
Én már ezen nem idegesítem magam, a lényeg , hogy nekem megvannak a jól bevált termékeim, helyeim, kezeléseim stb, a többiek meg azt csinálnak amit akarnak.
Azt is elfogadom, hogy van akinek ez nem számít , nem érdekli, jól érzi magát a bármilyen krémmel, hajjal , akármivel és ez a lényeg, ha neki jó akkor nekem is.
Ezért szeretek itt lenni, mert itt hasonló érdeklődésű emberek vannak, tudok tanácsot kérni, beszélgetni és az egész teljesen pozitív légkörben zajlik.
Egyáltalán nincs gondom az elengedéssel Általában akkor állok értetlenül, ha kérdezi, mit csinálok, hogy ilyen. Válaszolok és a reakciók a fentebb megfogalmazottak magam részéről ha kérdezek ilyet, megköszönöm a választ, aztán magamban csendesen eldöntöm, hogy alkalmazom-e/pénztárcám-bőröm stb. bírja-e…
A kedvencem a “hú neked erre van időd a gyerekek mellett??” és aki mondja, az egyébként órákig nézi a sorozatait a gyerekek mellett, de félóra a fürdőben, hú az rettenet önzés. Ezért én nem említem hogy érdekel a bőrápolás, ha feljön ez a téma pl munkahelyen, nem szólok hozzá, csak ha kifejezetten kérdeznek valamit. De már akkor is inkább valami általános választ adok. Tőlem ugyan mindenki azt csinál, amit akar, de a buta kritikákra sincs szükségem a másik oldal részéről.
Egyszer, ha jól emlékszem @Alsace már írt ide ilyen furiságot (remélem nem ugyanez volt ). Egy terméklapon találtam, nem piactéren:
“Egy hyaluronsavval működő erőmű, fejlett nedvességkibocsátó technológiával, amely harmatos, kövér, sima bőrt kölcsönöz.”
Nem, de ez is egy gyöngyszem, szerintem a véleményekhez írtam a narancssárga turmixolt pirosítót, de ez is egy igazi gyöngyszem
A leírás alapján remek gazdaságfellendítő termék, egy menő üzletember helyében lecsapnék rá!
Sziasztok!
Hasonló topicot nem találtam, ezért újat nem szerettem volna nyitni így hát ideírom a tapasztalataimat a vásárlókkal kapcsolatban ami szinte csak pozitív
Tudom sokan a frissen regisztráltakkal vagy a még semmilyen értékeléssel nem rendelkezőkkel bizalmatlanok amit részben megértek, 2 - 3 rossz tapasztalatom volt illetve az egyik már másokkal is megtette de valahogy nem néztem meg jobban a vásárlásait.
De ha csak az utóbbiakat nézzük jó tapasztalataim vannak és nagyon korrektek azok is akik még nem vásároltak itt vagy 1-2 vásárlásuk volt. A bizalom mindig megvan a másik felé így kezdem. Amit viszont nem szeretek az alkudozás. Ki van írva hogy fix az ár és erre kér egy email címet és ott próbál meg kuncsorogni. Több termék vásárlása esetén amúgy is hajlandó vagyok kedvezményekre még. Sőt akik visszatérő vásárlók meglepetésre is számíthatnak.