Piactéri furcsaságok 38521. változat

Szia! :slight_smile: Mennyi a legalsó ár, amennyiért elvihetők lennének a termékek? Most keresek egy jó szemkörnyékápolót​:blush:

Írok üzit :slightly_smiling_face:

Sziasztok,

Szeretnék tanácsot kérni, ez a harmadik vásárlásom és kissé bizonytalan vagyok, eddig minden rendben ment nem volt rossz tapasztalatom.
1- a hirdetett termék adatlapján az üzenőfalon megkérdeztem, hogy elérhető-e még, mert nem volt egyértelmű, többen is tettek ajánlatot cserére stb. Kaptam választ és írtam is az eladónak e-mailt.

2- hétfő, gördülékeny levelezés, postán maradó és fox között lehetett választani, a postát kértem, pénzt elutaltam, azt ígérte, hogy szerdán tudja feladni. Kértem, hogy ha kap róla valamilyen igazolást akkor legyen kedves küldje el.
3-Szerdán csend
4-Csütörtökön rákérdeztem, hogy mizu, azt válaszolta, hogy bezárt a posta mire odaért nem tudta feladni,erről írt nekem mailt. Nem kaptam ilyen értesítést. Kérte, hogy legyen inkább fox az neki egyszerűbb. Rendben, tegnap megírtam, hogy hova küldheti, a posta és a fox közötti különbözetet meg sem kérdezte, hogy rendezze-e.Egész nap csend.
5-Ma reggel rákérdeztem, hogy feladta-e, nem válaszolt, a termék reggel még fent volt az eladótéren, le sem vette.

Barátnőm azt mondja, hogy türelmetlen vagyok, nekem pedig kezd bűzleni a dolog, mi a véleményetek?

Huh sajna vannak ilyen fura eladók, üsd le szerintem a terméket, hogy érezze a törődést. Szerintem fel fogja adni, egy barátnőm 1 hetet várt hasonló hitetgetéssel, végül feladta neki. Privátban elkérhetem a felhasználó nevét, hátha ugyanaz a személy volt.

Ha nem, FB-n a krémmániás csopiban megkérdezem a többieket.

4 Likes

Leütöttem , remélem ezzel érzi majd a törődést, meg így nyoma is lesz az ügyletnek az oldalon , nem csak a személyes levelezés és banki pénzmozgás.
Köszi a tanácsot.

Igazán nincs mit, remélem minden jól alakul majd, szorítok! Rákérdeztem a csopiban is updatelek mindenképpen majd!

1 Likes

Egy Hölgy írt, hogy nála is kínszenvedés volt mire elszenvedte magát a foxiig és képes volt csomagolás nélkül feladni a dobozában, arra ragasztott egy vinyettát :exploding_head: :exploding_head:

Nagyon köszönöm, hogy megkérdezted.
A reggeli levelemre azóta sem válaszolt, hétfőig várok, ha addig nem kapok értesítést a feladásról( foxi a lakása mellett van állítólag) , akkor megírom neki, hogy vagy adja fel a csomagom vagy utalja vissza a pénzem ellenkező esetben megteszem a szükséges lépéseket ahol kell.
A csomagolási technika rémisztő, az nem bontja fel aki nem akarja ….

Jaj annyira gáz, komolyan… amúgy persze megértem, ha valaki nem válaszol rögtön, de azért naponta csak nézegeti a mailjeit… Nagyon drukkolok valami pozitív kimenetelben! :crossed_fingers:

Azt írja, hogy négy szín párszor használt… hát ahhoz képest elég viharvert. Gondolom ő is használtan vette és aztán párszor használta, de akkor ezt leírhatná a hirdetésben.
https://kremmania.hu/elado/judy78-bh-cosmetics-carli-bybel-14-color-eyeshadow-highlighter-palette

5 Likes

Ami most nálam kicsapta a biztosítékot, bár persze én voltam a hülye: január 12-én írt egy lány az egyik rúzsra amit árulok, hogy megvenné, de csak következő hónapban, mert a sminkre költhető keretét már kimerítette. Megbeszéltük, hogy rendben, nem bánom, ha biztos benne, akkor leveszem a terméket, ő pedig ír majd e-mailt ha aktuális a dolog.
Totál el is felejtettem, csak tegnap jutott eszembe, hogy hoppá, hiszen félretettem valakinek ezt a rúzst másfél hónapja, és azóta sem jelentkezett.
Filóztam picit, hogy írok neki egy e-mailt, de aztán úgy voltam vele, hogy sem több időt, sem több energiát nem pazarolok már az egészre. A terméket felraktam újra, mert evidens, hogy nem is fog soha jelentkezni, csak annyira nem korrekt, hogy ennyi idő alatt másvalaki lehet, hogy megvette volna, én meg tartogatom neki… :pensive:

Tanulság: soha többé nem csinálok ilyet, ismeretlennek legalábbis nem.

8 Likes

Nagyon sajnálom , egyeszerűen már azt sem lehet elhinni amit kérdez valaki ….
Oda jutottam, hogy csak fórumosoktól vagy nagyon régi motorosoktól fogok vásárolni , akik 100% megbízhatóak nem éri meg a “ jóárasított “ termék, hogy akár egy percig is ideges legyek miatta.

8 Likes

Upd: most kaptam levelet, hogy fel lett adva a csomagom, az eladó egy kukkot nem írt, a lényeg, hogy feladta, remélem egyben fogom megkapni :slight_smile:

8 Likes

Upd2:
Az eladó múlt hét csütörtök óta egy kukkot sem szólt, a csomagot ma átvettem Foxpostból. Rendesen be volt csomagolva, az üveg viszont koszos volt és ragadt, fertőtlenítővel sikáltam le, undorító….
A beltartalma szerintem kevesebb mint ami a képen volt, de ezt nem tudom bizonyítani, mert nem mentettem el a fotót.
Ahogy azt írtam is, ezentúl nagyon meggondolom, hogy kitől fogok vásárolni.
Ezer köszönet innen is Alsacenak a kedves segítségért , ha Ő nincs akkor múlt héten nagyon elkeseredtem volna . :hibiscus::strawberry:

1 Likes

Annyira hihetetlenek az emberek, bezzeg ha vele esne meg, vérig lenne sértve… Örülök, hogy egyben megérkezett, sajnálom, hogy koszos volt, azon tűnődöm, hol tárolják az ilyenek a parfümjeiket? Nálam
nagy becsben vannak a szekrényben, saját dobozukban ha van nekik…
Örülök, hogy tudtam Benned tartani a lelket és remélem többet ilyen nem fordul Veled elő! :two_hearts:

4 Likes

https://kremmania.hu/elado/stephanieee-tarte-tartelette-2-in-bloom-paletta-6c26bc4b-7ce1-4d66-b57c-6c3af07c8eea

Csak èn vagyok ùgy vele, hogy ezt màr nem tennèm fel eladni?

9 Likes

Gazdája ezt inkább a Project panning csoportba tehette volna fel, ott lehet hogy több sikert zsebelne be vele :smiley:

5 Likes

Igazatok van :slight_smile:

Nekem megvan ez a paletta mèg a tarte felirat is làtszik. Vagyis tènyleg talàn 3x hasznàlt.Mivel régebbi nem is tettem fel . De ìgy Max. oda adnàm kipròbàlni vkinek aki nem engedheti meg magànak, persze letisztogatva, ès fertőtlenìtővel befùjva.

Hát az ilyet már sem tenném fel.
Saját magamból kiindulva, ha nagyon szeretnék egy palettát, akár használtan is, hiába szuper olcsó - ha egész színek hiányoznak, az már nem ugyanaz az élmény.