Nem is erre gondoltam. Hanem ha valaki találkozik ezzel a jelenséggel, fel legyen rá készülve.
Itt egy másik Arden-eladó. 1340-ért lehet kapni a Parfimo-n, tuti, hogy ő is ott vásárolt be. De miért kell ez a kamu "ennyi helyett"körítés?
Itt volt a párducos csodaparfüm? “Élőben” még rondább
(via zsibi)
Mint a csikóbőr kulacsok újragondolt formában
Szagos vízzel
Irma és Vilma parfümje Flinstonéknál
És tényleg ez nagyon találó
Subidubidúúú
Vááá . Már el is felejtettem, de nekem is remlik ilyen parfüm :D. Frédi és Béni a kedvencem volt :))
Ahogy lentebb írja, 3 szín már elfogyott - a többszöri próbálgatás alatt…
Tegnap este én is ezen röhögtem. Az ár egyébként korrekt, csak nem értem ezt a “többször próbált” állapot megjelölést.
Hát na, ki van próbálva rendesen.
Na ezeken itt a zsibin, meg máshol is lerakom mindig a hajam…Azt mondja: “nem próbált” vagy “egyszer kipróbáltam” stb. és úgy néz ki a termék, mint nálam féléves napi használat után. amivel nincsen gond, csak akkor írjuk le, hogy amúgy 2 hónapja ezzel kelek fekszem, de most valamiért 2 hónapja nem nyúltam hozzá, úgy gondoltam, eladom. Biztos bennem van a hiba.
Úgy megkérdezném kommentben, hogy mennyire száradt ki, vagy hogy csere érdekli-e esetleg…
Lányok, nagyon elegem lett most az eladásból. Tavaly egy régi motorossal szereztem rossz élményt. Igazán jelezhette volna leütés előtt, hogy speciális igényei lennének a feladást illetően. Erre jól indul a az évem is:
Életemben nem adtam még negatívot, sajnálom, hogy így alakult, de a legkevésbé sem tudom jó szívvel ajánlani Hezitáltam a jóváhagyáson, mert az első negatívja már megvolt, de nem részletezték mi volt a pontos gond. Utána voltak pozitívak, szóval, gondoltam akkor megelőlegezem inkább a bizalmat.Sajnos a kétségeim beigazolódtak.
Nem volt valami rugalmas a személyes átvétel helyszínét illetően. Mivel fennfelejtettem a Nyugatit még a nyárról, gondoltam, így jártam, legyen akkor ott. A megbeszélt találkozó tegnap volt, késett vagy negyedórát. Természetesen felajánlottam, hogy próbálja ki, erre felfúj magára vagy 5 fújást, nyakra sálra, kézre én csak pillázok. Szétdörzsöli a kézfején, aztán amikor már odaadta a pénzt meggondolja magát, mert, hogy ez gyenge szerinte. Nyilván bőrkémia stb függő, de ha így szétdörzsölte az illatmolekulákat, nem tudom mit várt…Utána kezd el olyanokat kérdezgetni amit vásárlás ELŐTT szokás megtenni, vagy legalább emailben, vagy jött volna el az elsődlegesen felajánlott helyszínre (Dózsa metrómegálló) a Nyugati csak esetlegesként volt fenn, ha kb csak be akarta fújni magát. Össze-vissza locsogott, túl fáradt voltam ehhez, mellesleg a Douglasban (ő állítólag ott illatolta és szerinte tuti hamisítvány mert az is olyan gyenge) de nem is árulnak ott Ungaro egy parfümjét sem, nemhogy a Divát. (Személyesen meg valami reptéri Diváról esett még szó, nem tudom, követhetetlen volt már, a lényeget már kb sejtettem úgy is) Én a Notinon vettem, elfogadom, ha valakinek ez nincs rendben, de szerintem akkor se kellene mások idejével szórakozni.
Továbbra is azt gondolom ezeket előtte kell megkérdezni, telefonon is beszéltünk, ott is mondtam, hogy 2 éves parfüm és nem egy vintage, nem olyan mint egy eredeti formuláció. Kb mit lehetett volna erre mondani? Mentem a dolgomra inkább. Vigyázzatok vele, szerintem csak illatolgatni akar személyesen meg kipróbálni, gondolom megvette már máshol.
Megírtam ezt a profiljára, gondolom majd jön a bosszú negatív, de ez már részemről több volt a soknál. Az előző legalább lement emailben. A személyest is kiszedtem, csak a lakcímemem max.
Ha jön a bosszú nega megosztom a profilom, nem írom ki a felhasználóját, lényegében a neve, már ha nem egy kamunév…
Nagyon sajnálom és meg tudom érteni, ha így döntesz. Attól, hogy valaki vásárló még nem tesz óriási szívességet azzal, hogy megveszi azt amit (egyébként jutányos áron) eladásra kínálsz.
Az hogy próbának 5- öt fújjon szerintem nagyon pofátlan, meg oda adja a pénzt aztán meggondolja magát, mivan?!?
Én eldöntöttem, hogy csak vásárló leszek itt az oldalon, eladóként nekem ehhez nem lenne idegzetem.
Eddig két vásárlásom volt, szerencsére jól alakultak
Jogos a negatív.
Jesszus, a lakcímedet még véletlenül se! Sose lehet tudni…
Én úgy vagyok vele, hogy az egész személyes átadás offos. Persze, agglomerációból könnyen mondom, hogy nem kivitelezhető, de általában igaz, hogy mindenkinek az ideje a legnagyobb kincs. Nem létezik, hogy ehhez igazítsam az időbeosztásom, ez csak egy piactér.
A másik, hogy előre utalással lehet a legjobban kifékezni a megbízhatatlan Vevőket.
Én is jártam még tavaly -talán novemberben - úgy, hogy vagy 10 db 5 csillagos értékelésű, régi felhasználó jóváhagyás után az összes létező kóklersággal bepróbálkozott, a végén már röhögtem, aztán már nem is válaszoltam neki. Én is nagyon ritkán adok 1-est, inkább felejtsük el egymást. Bár újévi fogadalmam, hogy mindenkinek kegyetlenül kiosztom az egyest a többiek védelmében
Ugyanakkor nekem az a tendencia is szemet szúrt mostanában, hogy az eladók egyre agresszívabb hangnemben közlik már a hirdetésben a követeléseiket, hogy csak így, meg csak úgy, és villámgyorsan fizessél… hát, csak kamillázok, azért ez sem normális.
Összességében nekem az jött be, hogy nagyon udvariasan - én is ezt várom el, ez alap- de a minimálisra kell szorítani a hiba lehetőséget
Uh igaz, a cím sem jó, majd átírom Hát bevallom most nálam is belekerült néhány kiemelt meg caps lockos rész, hátha elolvassák, hogy vásárlás előtt kérdezzenek ne utána.
A villámgyorsas utalás meg a pontokba szedett leírások tényleg durvák, bár nem tudom, a tegnapi élményem után kicsit megértőbb vagyok Bár a mai online világban amikor telefonról is lehet utalni gyorsan kezdetű leírás az nekem is sok. Mondjuk az ilyenektől én nem is vásárolok, bevallom. Nem szipmi a leírás, pedig lehet látni az értékeléseimen, hogy nem szívódok fel, megveszem amit leütök.
Nálam a rekord a 2,5 hónapos fizetési határidő volt de persze ez olyan partner volt, akivel többször volt dolgom, így megbíztunk egymásban.
De egy átlagos adásvételnél is tök ok a részemről úgy 1 hét. Csak jelezze őszintén. Mondjuk hétfőn leüti és elmondja, hogy pénteken kap fizut, nálam ez belefér. Nem vagyok egy ideges típus
De az olyanokat például vissza sem igazolom, aki leüti a hirdetést, annak ellenére, hogy oda volt írva, hogy “kérlek, ne üsd le”. Ha képtelen elolvasni/értelmezni egy nyúlfarknyi szöveget, akkor ab start kipontozódott
Jó de ha ismered az kicsit más, van egy ilyen bizniszpartnerem és barátnőm akivel kb csak nyáron tudunk találkozni mert annyira nem tudjuk összehozni a sulik miatt. Lefoglalt egy fújóst, nem is foglalkozom vele, tudom, hogy elviszi nyáron, főleg, hogy én is lefoglaltam pár dolgot nála lol
Meg kell mondjam én sem értettem eddig azokat, akik kiírják, hogy 2 nap van a kapcsolatfelvételre, utalásra, találkozóra stb, de most először nekem is lett olyan negatív élményem, ami miatt megértem.
Az egyik eladó termékemet lealkudta a vevő, aztán leütötte. Írtam üzenetet, kapcsolatfelvétel pipa. Megbeszéltük, hogy postázva kéri, mivel kivételesen nem tudtam megoldani a személyes találkozót. Elküldtem az utalás adatait, csomagküldési lehetőségeket árakat és kértem írja meg mit szeretne. Ezután 3 napig semmi, akkor írtam neki mi a helyzet. Elutazott ,majd hétfőn intézi. Ma kedd este van, csak írtam neki, hogyha nem komoly a szándék inkább jelezze. Erre neki állt feljebb, hogy sok dolga van, ő nem gondolta volna, hogy ez ilyen sürgős.1 hete megy ez, nem gondolom, hogy sürgettem volna. Mindössze próbálom mindenki érdekeit képviselni. Ha én meg szeretnék venni egy terméket az az érdekem, hogy minél előbb megkapjam. Eladóként szerintem ugyanez. Ezt közöltem vele is és most már van egy postacímem, de utalás még mindig semmi.
Szerintem ez is időrabló, nem csak a személyes találkozó. Úgy gondolom mindenki elfoglalt és nem korrekt ez a fajta hozzáállás. Mégis, aki jelzi előre, hogy szeretné, de várjak már, annak nagyon szívesen engedek, de az ilyen húzós-halogatós, sok dolgom van kifogásokat nem értem meg. Ha e-mailt tud írni, utalni is illetve egy címet is tud írni az ember.
Egyetértek, hogy az ilyen vevőknek kijár az 1*, mert a kedves, jóhiszemű embereket totál hülyének nézik
Sziasztok!
Még mindig elérhetőek ezek a termékeim: https://kremmania.hu/elado/vicus-22000---lancome-advanced-genifique-youth-activating-duo
Nagyon szeretnék tőlük megválni, akár az értékük töredékéért is. El tudom vinni Pestre is, ha nem szívesen utalnál előre. Ha kicsit is felkeltette érdeklődésedet a hirdetés, írj nyugodtan, beszéljük meg Ígérem többször nem zavarok ezzel a témával