Hú, ezt meleg szívvel ajánlom.
https://kremmania.hu/kremek/sisley-phyto-poudre-compacte-powder
Hú, ezt meleg szívvel ajánlom.
https://kremmania.hu/kremek/sisley-phyto-poudre-compacte-powder
Ezt azonnal megnéztem amikor írtál róla, azt hiszem a “mit használtam ma “topicban.
Ennyit nem szívesen adnék ki érte , mert csak havi 1-2x fogom vagy még annyit sem… de ha sikerülne belenyúlni a tökéletesbe ami évekig elég akkor beruháznék rá.
Nagyon tetszik amúgy, meg azt hiszem Izar instáján láttam Guccit , az is
Még van 2 hónapom Hourglasst is néztem,de azt idehaza nem kapni webshopban vagy csak én voltam béna.
Szóval még töprengek, sajnos a Chanel csalódás eléggé elkeserített, szerintem a 3/4 púder megvolt még mikor ki kellett dobjam.
Ígérem benne lesz az unboxingban ha vettem valamit.
Ha segítség dönteni, nekem van Hourglass és Gucci is, magasan a Sisley a legjobb.
Marionnaud-ban szokott lenni 30% akció, én is akkor vettem, kicsit barátibb áron.
Azt meg szerettem volna kérdezni, hogy ilyen esetben a webáruház jelezte, hogy több évesek a termékek? Mint például, ha nagyon közeli a lejárat, azt fel szokták tüntetni a webpatikák.
Jó most már kezdem magam nagyon szégyellni, hogy nincs púderem.
A 30% kedvezmény az már teljesen jó árban.
Köszönöm az ajánlást.
Nem jelezte, gondolom, ha valaki reklamálna, azzal indokolnák, hogy nem véletlenül ilyen elképesztően olcsók. KAmi végül is logikus, hiszen egy cég sem azért van, hogy a vevőnek jó legyen. Kis logikával én is rájöhettem volna erre, főleg, hogy ismerem a márkát. Csak végignéztem a batch kódokat. Első felindulásomban majdnem visszaküldtem mindent, de adtam egy esélyt, és igazából minden hibátlan és jó minőségű, nem száraz, nem rossz szagú, semmi irritációt nem okoztak.
Miért kellett kidobni a Chanelt?
Mert apró darabokra tört.
Úgy , hogy nem ejtettem le, a táskámban hordtam, amit esküszöm általános iskola 3. osztály óta nem pörgetek.
Megcsináltam az alkoholos összeragasztós módszert amivel undorítóan nézett ki de egyben maradt. 2 napig. Nyitottam ki és a finom por a tenyeremben landolt, na akkor vágtam ki az egészet a kukába. Nagy álmom volt és iszonyú nagy csalódás. Ennyit szerintem ki kellene bírnia egy kompakt púdernek.
Én 1 -2 hónapja használom kb. de kezd kövesedni a teteje , azért kérdeztem, nekem pont az ellentettje.
Remélem Te jobban jársz majd vele, mint én
En pont igy jartam a Chanel univerzalis puderevel…
A véleményed hatására én is komolyan gondolkozom ezen a Sislye púderen. Hourglass Dim Light-om van, de sosem használom, ezért is hezitálok. Az egyetlen ilyen bőrszépítő púder, amit használok és kedvelek a Guerlain 2020 karácsonyi météorites-ja.
Mennyivel másabb a Sisley, mint az Hourglass púderek?
Professzionális véleményt nem tudok írni, a Hourglass nálam fényt ad, de a Sisley konkrétan eltűnteti a pórusokat anélkül, hogy mattítana. Valahogy megszépíti az összképet. Nagyon finom selymes por, a Hourglassnál tapasztalatam, hogy kissé keményedik a kompaktban, a Sisley nem.
A KM-en Tarzicia véleménye teljesen helytálló. És is megvettem a 4-es bronzert, azóta csak ezt használom. Jobban mondva csak a Sisleyket. Úgy emlékszem, olvastam a véleményed a highlighting blushnál, a púder ha lehet egy fokkal még jobb.
Ó! Na, így már értem! Köszönöm szépen! Akkor ezt is meg fogom venni
A Sisley Blur Expertet próbáltam, de az a nesze semmi fogd meg jól kategória… így kissé szkeptikus vagyok ezekkel a termékekkel kapcsolatban.
Az a highlighting blush a mai napig a kedvencem, egyedül talán az idei tavaszi Météorites Pink Pearl adja ezt a gyönyörű finisht - még talán szebben fényesebbet is -, csak annak jóval pirosasabb az árnyalata, nem ilyen rózsaszínes, világosabb. Picit félek, mert múltkor ezt is ripityára törve kaptam kézhez, de akkor majd veszek egy nagy levegőt és megkockáztatom a rendelést.
A highlighting blushból a másik két árnyalatot is beszerzem, jelenleg a Rosé van meg. Annyira szép.
A blur expertről Michelle Wang videot láttam, lehúzta.
Nem krémmánia zsibi, de muszáj megmutatnom. Egyből a múltkori "picit sérült " Dior jutott az eszembe. Hát ez meg “picit swatch-olt” a leírás szerint. Nem tudom eldönteni, hogy vicces vagy szomorú.
Biztos nem vennék meg ilyen állapotú szétgányolt terméket. Jó vastag bőr van a képén ezt swatcholtként àrulni. Ingyen sem kellene.
Ezek ilyen tölthető paletták? Mert egy két színt egészen kiswatcholt belőle a szentem.
Nem akarta elhinni, hogy tényleg ennyire jó/rossz/szép/csúnya, és csak swatcholt, és swatcholt, és swatcholt…
Nagyon nevetek