Piactéri furcsaságok 38521. változat

Elképesztő mennyire pofátlan emberek vannak. :flushed:

1 Likes

Igen sajnos… Pedig én tényleg szívesen adok kedvezményt, több termék vásárlásakor, illetve visszatérő vevőknek átvállalom a feladást. Sőt, én is nagyon szeretek alkudozni. De ezt a terméklapon, vagy email-ben a leütés előtt illő megtenni. Szerencsére a legtöbb Krémmániás nagyon kedves és korrekt​:wink::wink:

3 Likes

Eladó: 1500Ft St. Tropez Tan Applicator Mitt önbarnító kesztyű (kremmania.hu)
:flushed:

7 Likes

Nap hirdetése :crazy_face:

https://kremmania.hu/elado/csokri-olcso-dior-3-szinu-szemhejpuder-paletta

10 Likes

:scream: Még jó, hogy olcsó. :joy:

8 Likes

Állapot: sérült picit :joy::joy::joy:

9 Likes

Szerintetek az ár alkuképes? :rofl:

8 Likes

wtf :flushed: :scream:

3 Likes

Neee, ezt nem hiszem el. :dizzy_face: “Új, sérült picit” Piciiiit? Piciiit? Ilyet ingyen adni se lenne pofám

6 Likes

:bangbang:Olvasd végig kérlek és csak utána dönts a vásárlásról! Köszönöm”

Engem már a puszta látvány is meggyőzött, nem volt szükség további infóra. :see_no_evil:

11 Likes

Most miért, ha valaki csak kipróbálni szeretné a márkát akkor jó így is, neeeem? :crazy_face:

8 Likes

:):slight_smile:

2 Likes

Mint nagy Elizabeth Arden rajongó, felkutattam, hol lehet venni itthon sminkeket. Rettentő olcsón, de tényleg, van az egyik netes boltban teszter, nem teszter rúzs, púder, anyámkínja. Én is rendeltem pár dolgot, kb. egy tízesért vettem egy nem teszter csomagolású bronzert, egy mini púdert, egy teszter és egy nem teszter rúzst és egy teszter szemhéjpúdert. Teljesen hibátlan, érintetlen minden, nem okoznak allergiás reakciót, de több évesek. Aki erre érzékeny, az vigyázzon a piactéren fellelhető Arden cuccokkal. Egyik KM-társunk jól bevásárolt, és kb. 50%-os haszonnal árul dolgokat. Ez persze önmagában nem tilos (mondjuk az 500 forintért megrendelhető teszter rúzs 2000-ért elgondolkodtató), az ő dolga meg a vevőé. Én csak szólok, nehogy valaki csalódjon.

14 Likes

Volt olyan képe is ahol az a 4 részes bronzer- kontur- blush - mittudomén volt befotózva kettesével?
Azt én is nézegettem,mert tetszik :slight_smile:
Eddig csak 1x zsibiztem , akkoris parfümöt vettem , béna vagyok meg bizalmatlan🥺

1 Likes

Egyre több az ilyen eset, a vevő kb azt várja el, hogy ingyen add, ráadásul még vidd is el neki és még akkor is meg fogja kritizálni az eladást. Szerencsére krémmánián eddig csak pozitív tapasztalataim voltak mind vevőként, mind eladóként, viszont más eladós helyeken ugyanezekbe ( vagy durvább) dolgokba lehet belefutni. Az értő olvasás teljes hiányával viszont itt is lehet találkozni. A kedvenceim közé tartozik, hogy számtalanszor megkeresnek csere lehetőséggel, még akkor is amikor világosan kiírom, hogy nem érdekel.

2 Likes

@Timmon szerintem te voltál az első, akivel zsibiztem :relaxed: azért maradt meg ennyire. Cseréltünk, küldtem 2 Paris Berlint és választottam 3 elf lakkot és egy MAC rúzst. A mai napig megvannak :relaxed:

1 Likes

Hú, erre már nem is emlékeztem​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Igen. Amúgy az nagyon jó kis holmi, én a 01-est vettem a Parfimon, 1580-ért, és meg vagyok vele elégedve. Néztem újra, de már elfogyott… :laughing:

1 Likes

Ó én idén tervezem befutni a púder vásárlást, nem létszükséglet.
Tetszik egy Babor nincs is rossz áron de nem ismerek élő embert aki próbálta volna így a vásárlás kissé rizikós :slightly_smiling_face:
Még nézelődök az a jó hogy minden nap más tetszik , egyelőre csak megy a mozi fejben, szerencsére még nem zavarodtam bele :grinning:

1 Likes

Az 1580 Ft az pedig “ hajtépős” ár. :rofl:

1 Likes