Piactéri furcsaságok 38521. változat

Engem érdekel, mit veszel, mit használsz éppen, mi vált be és mi nem, képekkel vagy anélkül, hosszan vagy röviden, szeretek mindenkitől ilyesmiket látni-olvasni, szóval, hajrá!:slight_smile:
Már vásároltam tőled a zsibin, de már nem tudom, megmondani, mit (vagy miket).:smiley:

2 Likes

Igen-igen, már volt dolgunk egymással😁
Fogok jelentkezni hamarosan​:wink::blush:

2 Likes

Én is vásároltam már tőled zsibin nem is egyszer. Szívesen látunk itt, és kíváncsiak vagyunk a véleményeidre, hozzászólásaidra. :heartpulse:

2 Likes

Aranyos vagy, köszönöm szépen :kissing_heart:

1 Likes

Kicdit békésebb vizekre eveznék egy - nem rossz értelemben vett - furcsasággal, de engem megmosolyogtatott :slight_smile: Épp az előbb tettem fel eladásra egy LRP Shaka Fluidot, aztán kíváncsiságból megnéztem, hány eladó van fent belőle… hát jelentem, hogy egy darab, aminek minden paramétere (ár, állapot, a felbontás dátuma, még a kép beállítása és háttere is!) majdnem teljesen ugyanolyan :smile: Nagyon viccesnek találom, és kíváncsi lennék, hogy egy vevő így megis mi alapján döntene, melyiket szeretné megvenni :smile:

1 Likes

Csakis a személyes varázsod alapján :slight_smile:

1 Likes

Sziasztok! Én most csak egy kis vigaszért jöttem. Kinéztem magamnak a piacon egy Nabla monot. Sajnos csak több másikkal együtt lehetett volna megvenni. Az eladónál január óta semmi mozgás nem volt , sem adásvétel, sem vélemény. Kommentben megkérdeztem, hogy talán - talán eladná-e külön azt az egyet. Erre mire jövök újra, törölte a lapot. Olyan szomorú, hogy legalább addig nem hagyta fent egy válasszal, amíg visszanézek. Hónapokig jó volt úgy neki, hogy fent vannak a cuccai, feléjük sem nézett… Lehet, hogy beteg volt, gondjai voltak, ezt megértem, csak nem találom elegánsnak ezt a megoldást. Tudom, nem a világ vége, csak jólesett panaszkodni. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Megértelek,de rengeteg olyan dolog van fent ami már nem aktuális . Én is jártam így.

Igen, sokan feltesznek valamit, aztán örökre magára hagyják, többet vissza sem néznek. Jó, hogy egy év után már törölnek az adminok.
Most csak azért szomorodtam el, mert azt a színt már nem kapni, és jó lett volna. Köszi az együttérzést. :slightly_smiling_face:

Köszönöm szépen, ez így teljesen korrekt. Nem emlékeztem, hogy ki az eladó. Sajnos valóban nem láttam a választ. Köszönöm az infókat is. :tulip:

1 Likes

Sziasztok!
Feltettem egy Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate szérumot eladásra + szemkrém is van hozzá.
https://kremmania.hu/elado/vicus-bontatlan---lancome-advanced-genifique-youth-activating-concentrate
Ha valakit érdekelne, olcsóbban is vihetők.

1 Likes

Sikerült is beszerezni a makeup.hu-ról, köszi a tippet. :slightly_smiling_face:

Lányok, ti jártatok már így: feltettem eladásra egy palettát, leütötték, jóváhagytam (nem néztem utána a vevőnek) Írt, hogy küldjek még képeket róla. Küldtem, bár tök jól látszik minden az eredeti képen. Nem válaszol. Írtam neki még kétszer, hogy kell-e a paletta, nem válaszolt, erre elutasítottam. Leütötte mégegyszer. Írok neki, semmi. Most leüti harmadszor (!) Most már azonnal elutasítottam. Szórakozik, vagy mi… :face_with_raised_eyebrow:??? Legutóbb már úgy hirdettem meg, hogy alájaírtam, hogy aki kétszer leütötte,legyen kedves leütés helyett írjon ha tényleg kell neki. Utanaolvastam az adásvételeinek, és MINDENKIVEL ezt csinálta (egy kivétellel) Szerintetek…?

1 Likes

Esetleg kitilthatná az Admin. Panaszt írhatsz az info@kremmania.hu-ra (asszem ez a cím).
Ne szórakozhasson már mással :wink:

Bocs. kremmania@gmail.com a helyes.

1 Likes

Sajnos mostanában nekem is rossz tapasztalataim vannak. Múltkor egy csaj leütött egy parfümömet, amit 22000 + postáért tettem fel. Elküldtem a szokásos üzit, hogy köszi szépen a vásárlást, illetve az utalási adatokat. Erre ír, hogy jó, akkor 18000-ért feladással együtt elviszi, ha nem adom, akkor tárgytalan a vétele. Hát azért a pofátlanságnak is van határa szerintem. A termék alatt kérdezze meg, hogy viheti-e ennyiért és eldöntöm, hogy igen, vagy nem. Aztán a következő egy pár ezres terméket leütött, én jóváhagytam. Erre írja, hogy akkor Budapesten átveszi, ha nekem nem jó, akkor nem kéri. Világosan ki van írva, hogy a Gyöngyösön van a termék. Most akkor ballagjak fel Budapestre, hogy egy 2-3000 Ft-os terméket személyesen átvehessen? De természetesen ezt is megkérdezhette volna a terméklapon. Nem értem az ilyen embereket. Ez meg, hogy többször is leütögeti az illető a terméket, aztán se kép se hang, számomra felfoghatatlan…

14 Likes

Hasonló tapasztalataim vannak leütés utáni alkudozás vagy jaj mégsem ilyet akartam. Kíváncsi lennék annak a nevére aki a fotókat kérte leütési után mert van most egy újonc aki szerintem azt sem tudja mik a KM íratlan szabályai és világba ütöget le mindent amit később mégsem kér. Én is egy ilyen e futottam bele.

7 Likes

Az én palettámat nem ütötte le egy potenciális vevő, de emailben hasonló párbeszéd folyt közöttünk. Miután megírtam, hogy postázni utalas után tudok, eltűnt, azóta se írt semmit se. Nem fogom megérteni, mire jó ez.

8 Likes

Igazad van, ezt kéne. Csak valahogy nem visz rá a lélek :innocent:

1 Likes

Ahogy érzed :wink: