https://kremmania.hu/elado/nygigi-ritka-avon-outspoken-by-fergie-parfum-elado-8febc439-6dbc-4887-9cb9-4527daa713bf
Bírom, mikor beleírják a címbe, hogy “ritka/ritkaság”. Szerintem aki keresi, az úgyis tudja, hogy ritka, aki meg nem, az nem emiatt fogja megvenni.
Amúgy tényleg jó ez a parfüm, egy ideig én is kerestem, de ennyiért már tárgytalan.
Uhh múlt hónapban dobtam ki egy ilyet,mert azt gondoltam ,hogy a kutyának sem kell. Majdnem tele volt.
Na basszus!
Rendeltem A313 krémet, egyből kettőt, ha már 5 euró volt a postaköltség. Egyiket eladnám. Ilyet akkor lehet árulni a piactéren vagy sem?
Simam;-) gyogyszertari. Igaz, francia gyogyszertari😇
Kíváncsi leszek a véleményetekre az A313-ról, iszonyúan nehéz, vazelines állaga van. Nekem eddig egy retinolos készítmény se irritálta a bőröm, de ezzel még nekem is vigyáznom kell.
Van egy bontatlan A313 krémem, eladó, ha valakit érdekel.
En heti ketszer hasznaltam, rusnya az allaga, de reggelre kivasalta az arcomat. Hidratalo utan kentem fel, ha ez barmit is szamit, de betartottam a szabalyt, ami szerint allag szerint haladjunk a nehezebb kremek fele. (Ennel nincs nehezebb allagu kremem😂)
Oksi, írok privit
Én is így csináltam, de a bőröm nagyon érzékeny lett miatta… mindegy, ráállok a heti egy használatra.
Nekem régóta kívánságlistás volt ez a krém, de csak mert egyesek ódákat zengenek róla. Retinal használata (A-Game) mellett elfelejtkeztem róla, de igazából nem vettem észre sok mindent a retinaltól hónapok óta tartó rendszeres használat mellett sem. Aztán felbukkant Holényi Zita ezen videója:
Nem vagyok nagy fan, de ezt a videót megnéztem és újra kedvet kaptam az A313-hoz. Zita egyébként hetente használja, és nagyon kicsi mennyiséget visz fel belőle. Fényvédőről amúgy nem beszél a vidiben, remélem használ.
Igen, használ, a videó vége felé említi.
Mostanában azt figyeltem meg,hogy a piactéren feltűnt jó sok eladó Zoeva ecset . Az jutott eszembe ,hogy most adják el azok akik szerencsésen be tudtak vásárolni a nagy akcióban. Persze nem olyan akciós már az áruk.
Hmmm .
Akkor jó, nem voltam elég figyelmes
Használ, de sztem nem eleget. Igazából nagyon bírom őt. De én meghalnek, ha reggel csak tiszta vízzel mosnek arcot es olajos lemosas után vmi picit habzo lemosot nem hasznalnek. De szerencsére nem vagyunk egyformák.
Mindig jól nézzétek meg, kitől mit vennétek.
https://kremmania.hu/elado/timmon-urban-decay-beached-bronzer-b0ef0f0b-5b66-40e6-8bcd-18009d599989
(Az eredeti hirdetés: https://kremmania.hu/elado/norah-urban-decay-beached-bronzer-sun-kissed)
Olyan vicces, hogy ezen lovagolsz. Annyira felizgattad magad, mintha én kényszerítettelek volna, hogy vásárold meg ezt a terméket. Mint írtam, nem emlékeztem, hogy kitől, mikor és mennyiért vettem. Szelektáltam ismét a cuccaim között, megnéztem a terméket, teljesen rendben volt, így nem nézegettem a gyártási kódját. Nem gondoltam volna, hogy 6 éves, mivel a minősége tökéletes. Azért nem nagyon okoztam én még itt senkinek csalódás sem előadóként, sem vásárlóként. De nyugodtan írogassál ki bármit. Nézegesd végig az összes eladó összes termékét és adás-vételét, ha ez boldogságot okoz. De azért remélem nem gondolod, hogy én itt gazdagodtam meg… Na most már nyugodj meg, vegyél magadnak valami finomságot, ami fog egy kis örömet okozni!
Megosztottam egy szerintem tanulságos esetet, valamilyen szinten erre való ez a topik. Nem minősítettelek. Te most megtetted helyettem a stílusoddal…