Piactéri furcsaságok 38521. változat

Igen, én is láttam, pont a héten csekkoltam a díjkalkulátorban. Borzasztó, hogy folyton emelgetik az árakat, a foxpost mindössze + 200 Ft és megbízható…

1 Likes

Én kivétel vagyok azt hiszem. Még soha egy csomagomat sem kevert el a posta, nem érkezett semmi törötten. Amit eddig feladtak nekem postán maradóra az 2 nap múlva itt volt. Pedig rengeteget vásárolok zsibin. Sajnos nekem a foxpost kilőve mert 30 km-t kellene miatta utaznom másik városba. Ami meglepett még a postával kapcsolatban: egyik délelőtt adtam postára egy ajánlott levelet elsőbbségi nélkül és másnap délelőtt írt a vevőm, hogy át is vette. Magam is meglepődtem. Ennek ellenére én is sokallom a díjat.

6 Likes

Én ugyanígy vagyok a postával, mint te. Soha semmi gondom nem volt velük, max. a sorban állás zavar, meg kissé drágállom.

3 Likes

Nekem sem volt szerencsére a postával eddig gondom, de sokkal kényelmesebb a foxpost, ha van a közelünkben automata.

1 Likes

Én sokszor házhoz is inkább Foxposttal adom fel a dolgokat, és vigye ki a futár, minthogy a postával bénázzak. Akár már másnapra ott van, még soha nem fordult elő, hogy eltörtek volna valamit. Kis dolgoknál persze nem éri meg, mert a legolcsóbb opció is 1600 forint, de egy átlagos méretű csomagnál már a posta is kijön ennyire.

2 Likes

Van, amikor a posta is már csak csomagként vinne ki egy icipici csomagot, mert meghaladja a meghatározott méreteket. Ilyen esetben mindig foxposttal küldöm inkább házhoz, kb. ugyanannyi (vagy még olcsóbb is).

1 Likes

Ebben jó a Foxpost . Egy olyan csomagot amit a posta közel 3 ezerért vett volna fel a feléért házhoz vitt.

1 Likes

Én is csak jót mondhatok eddig a postáról, ami elsőbbséggel van feladva az tényleg nagyon hamar oda is ér. De tekintve, hogy láttam már felvételeket egy-egy depóról, nem merek nagyobb értékű parfümöt a kezükbe adni. Ha bekerül egy kupac aljára, az olyan, mintha egy elefánt menne át rajta és tök magasról dobálják a csomagokat. Meg amikor maga a postás ajánlja inkább az értéknyilvánítást, akkor azért az elgondolkoztató… A foxpostról nem merül fel bennem, hogy bármit megdézsmálnának. Így 15.000 Ft felett én csak foxpostolok, akkor is, ha sajnos ezzel sokakat kizárok az adásvételből. Meg ugye kényelmesebb is, hogy nem kell a nyitvatartási időhöz alkalmazkodni, sorba állni.
Egyszer láttam a kocsiból egy GLS futárt, hát az olyan volt, mint az Ace Venturában, azt hittem nem jól látok, teljesen elborult az ember agya, hogy leesett egy csomagja, mikor pakolta ki a kocsit és úgy elkezdte rugdosni a földön, mint egy nem normális. Na, mondom, ha ebben lenne a parfümös rendelésem… :roll_eyes:

4 Likes

https://kremmania.hu/elado/helenbeak-retin-a-b30b173b-bb05-42ee-8af7-da0bbbbb3962 ez most komoly? :scream:

2 Likes

Annak tűnik és nem is egyedüli.

Itt valami nagyon nincs rendben, ennek az “eladónak” több fura hirdetését is láttam, de egy 1500 ft-os patikában kapható krémet 11 ezerért árulni azért súlyos!

1 Likes

Külföldről jön, de akkor is jogos.

1 Likes

Vényköteles terméket árulhat így egyáltalán?

Na igen még egy fekete pont…

Tényleg elég érdekes, ez is és a termék alatti párbeszéd is
https://kremmania.hu/elado/helenbeak-100-ml-the-ordinary-natural-moisturizing-factors-ha

3 Likes

@LiliMae , ezt én is láttam :open_mouth: :rofl:.

1 Likes

A párbeszéden jót nevettem :laughing:

1 Likes

Nekem itt mondjuk az a fura, hogy valaki az árat kommentálja. Ha számomra drága, akkor keresgélek tovább és ennyi. Amúgy még ráadásul kedvesen is válaszolt az eladó.

1 Likes

Hát én se vesződnék azzal hogy az áron vitázzak, egyszerűen nem venném meg. Az eladó nem látszik ezen izgatni magát :smile:

1 Likes

Vagy azt sem tudja mennyi az ára.

1 Likes