Kimeríti a “párszor használt” fogalmát és szerintem drágán is adja ahhoz képest, hogy 2017-es limitált termék…
Én lehet ennek most ellenállnék, de a döntés a Tied
Köszi Csajok, igazatok van @Alsace, @Fiorentina. Most mondjuk, hogy 3 éves, de jövőre (pár nap múlva) már inkább 4-nek mondható.
Ez nekem nagy nem. Nekem min. 10-15 használat kell ahhoz, hogy így nézzen ki egy termék. Ez tuti nem párszor használt.
Max. 3000- et adnèk èrte. Ez nem pàrszor hasznàlt. Hanem jóóó párszor . A Mac termèkek olyan kemènyen vannak prèselve, vagy ha nem , akkor is nagyon lassan fogynak. A msf pùderjeimen nem làtszik semmi 10 hasznàlat utàn sem meg a pirosítòval is kűzdenem kellett, hogy elfogyjon pedig belekanyarintottam 3x az ecsetet- csak az egyik oldalra.
Ráadásul most nézem hogy az összes cucca “párszor próbált”. Olyan is, ami szemmel láthatólag rongyosra lett használva. Pff.
Nem venném meg. Az a rákfenéje a nyomott mintás termékeknek, hogy hamar elvesztik a legfőbb vonzerejüket, de ezen látszik, hogy sokszor elővették.
Az Artdecónak vannak és lesznek hasonló termékei, ha a koncepció vonz. Jövőre lesz a MACnek halacskamintás highlightere, de valami színes cucc is rémlik.
Szeretem a mintás cumókat, az már igaz, de ezért nagyon oda meg vissza voltam. Semmi nem kellett még a Mac-től, csak ez
Szerintetek az milyen, mikor a lehetséges kedves vevő azt kéri küldjek neki swatch képeket a palettából, amit árulok?
Keressen a neten, biztos van.
Ezt írtam én is.
Persze, utána meg alkudna az árából, mert belenyúltál.
Talán ide illik leginkább a mondandóm, miszerint a posta megint drágult. Eddig 830 forintot fizettem a postán maradó ajánlott levélért (50 g felett), már 915 forintba kerül…
Viszont egyre jobb a szolgáltatás!
Ja, nem…
Micsooooooda? Majdnem rátettek egy százast? Kb egy éve még 680 Ft körül volt. Irtó gáz.
Ó! Köszi a jó hírt Így akkor elsőbbségivel már beérték a foxpostot.
Igen, én is ezen gondolkodtam, hogy lassan egyértelműen Foxpost lesz a választás…
De jó hogy megírtad .
A Foxpost is drágult sajnos.