Piactéri furcsaságok 38521. változat

Aztamindenit, csoda hogy valaki még megpróbál neki eladni valamit. Legalább 10x olvastam, hogy nem ment el találkozóra, wow. És ezek után még van mersze kioktatni itt bárkit is :joy:

4 Likes

Nem vagyok egy nagy eladó a zsibin, még az ősidőkben adtam-vettem amikor még nem volt leütés, és csak itt szoktam olvasni, hogy milyen esetek vannak. :smiley:

Most viszont elért engem is egy leütötte-felszívódott-frissen regisztrált vevő. :neutral_face:
Fel tudom újra rakni ezt a hirdetést most vagy úgy fog kinézni, mintha csalnék és több embernek próbálom eladni??

Simán felteheted, ha a korábbi hirdetést több, mint egy hete adtad fel. A felszívódott vevőt így is tudod értékelni.

2 Likes

Köszönöm, megnyugodtam. :slight_smile:

1 Likes

Nem véletlen liliship vagy? Mert téged kereslek. :D. Napokig nem kaptam semmilyen e-mailt. A megvett termék meg csak úgy felszívódott krémmánián. A nevedet meg nem tudtam. Most látom hogy a cicaplast most már a vételeim közé került.

Ugyanezen a néven vagyok ott is. :slight_smile:

Ezek szerint te venni próbálsz és eltűnt. Nem értem ez kinek jó? :smiley:

1 Likes

@blessed Privátba megbeszéljük a részleteket? :slight_smile:

Még mindig híre sincs az eladónak. Az a bajom ezzel, hogy nem akarok negatív értékelést kapni. Írtam neki több helyen is, csak kérdés mikor veszi észre.

1 Likes

Hát ez már 5 nap. :thinking:

1 Likes

Ha így felszívódott, valószínű, hogy meggondolta magát, nem fog az értékeléssel sem időt tölteni, ezen ne izgulj. Új eladó, vagy vannak értékelései?

2 Likes

@Fiorentina , van úgy 22, és mindegyik pozitív, szerintem csak nem vette észre hogy leütöttem, most pár helyen már jeleztem neki. Azért nem akarok negatívot adni, amíg nem tisztázódik semmi, (mondjuk azt se érezném fernek, hogy egy csupa 5 csillagos eladót lehúzzak.).

1 Likes

Igazad van, nem tudni, mi az oka, hogy nem reagál. Nincs más lehetőséged, mint türelmesen várni.

1 Likes

Szandika, van lehetoseg ertekeles nelkuli velemenyezesre is, ha annyira ugy erzed. Nem lenne fair, ha csak leutotted es nem lett jovahagyva a vasarlas lepontozni;-)

Szerintem ha nem utaltál, nem károsított meg. Engem is lehúzott már agyhalott nő, hetekig nem léptem be az oldalra és a minta alatt szerepelt, hogy kizárólag mikor tudom postázni, nem akármikor. Én nem fogadtam el foglalását, csak a rendszer. Ezen kellene változtatni. Ha az eladó nem adja az ok-ját max. kerüljön vissza a termék újra lefoglalható módba. Eleve a mailek se érnek célba mindig, leher írt neked csak nem kaptad meg. Karácsony jön, lehet ezer dolga is.

1 Likes

Ha nem fogadod el akkor a rendszer újra visszateszi egy idő után az eladók közé .
Az már a technika ördöge ha nem jön értesítés,hogy szeretnének megvenni tőled valamit. Én már jártam így nem jött értesítés .

1 Likes

Engem simán értékeltek régen, semmilyen levelezés nem volt köztem és a lefoglaló között, aki hetekre rá lefoglalta, hogy megadtam, hogy mikor tudom postázni. Be is fejezetem az eladást. Mindig újra feltöltögetni és törölni nincs kedvem. Az emberek nem olvassák el a leírást sajnos.

1 Likes

Ez így van.

Érdekes vevő:

1 levél szia megvan még?

Én : amikor észleltem igen megvan.
(Közben m.helyen vagyok)

2 levél X összegért eladnád?
Én Y az ára +posta .

Sokáig nem jön válasz.
Tovább dolgozom el is felejtem ,újonc sosem vett még semmit gondolom ennyi volt…

Később:
3 .levél Kari ajándék lenne (21-én ) .
4.levél Na ha téged ennyire érdekel akkor hagyjuk.

Miből gondolja azt valaki hogy az ember állandóan fent van a KM-án? Mi az hogy ha nem válaszolok 1 percen belül akkor megsértődik.
Furcsa emberek vannak főleg ki az a naív aki azt hiszi ,hogy a Posta bármit is kiszállít már Karácsony előtt.
:slight_smile:

10 Likes

Párszor használt, aztán leírásban párszor próbált. Csak azért piszkálódom, mert nagy vágyam volt ez a cucc, de mire egyet pillantottam elfogyott. Megvenném, ha nem lenne ilyen vacak állapotban “párszor használtan”. Vagy én vagyok ilyen háklis?
mac-fruity-juicy-
Ilyen volt újonnan:
mac-fruity-juicy-pearlmatte-face-powder-review-oh-my-passion-650x434

2 Likes

Megérné szerintetek? Tudom, hogy limitált volt, de hát na…

1 Likes