Igy is 30%-os akcioban veszi meg az, aki megveszi
nem @macooka-nak akartad inkább visszajelezni?
Azt láttam, de szerintem te nagyon korrekt árért adtad még így is, sőt, gondolkodtam is rajta, hogy leütöm. De nekem az nem tetszik, hogy valaki 14 000 Ft hasznot rak rá úgy, hogy másnak meg hiányzik ez a szett a saját gyűjteményéből.
Bocsánat, nekem ez a vesszőparipám, hogy utálom ha hazudnak (“véletlenül kettőt rendeltem”) és nem a szabályoknak megfelelően használják a zsibit. És ezt ők is tudják, ezért jönnek a hülye kamudumával. Ez van.
Igen, közben rájöttem, hogy a hülye duma a gond mellette, módosítottam is az előbbi válaszomat, azt én sem értem miért szükséges
Amúgy a Soft Sun palettára gondolsz? Mert abból van még, csak a 7 napos időkorlát miatt nem tudtam még feltenni. De ha érdekel még mindig, akkor megbeszélünk egy még korrektebb árat
Neem, azt hiszem a Screen Queen Buffer Brush volt az talán, amin nagyon gondolkoztam
Zoeva paletták sajnos mindig csalódást okoznak, megfogadtam azt már nem veszek
Eltünt, amit megszeretnék venni krémmánián. Leütöttem, de azóta sem történt semmi sem. Az eladó sem engedélyezte, vagy írt e-mailt nem tudom.
Esetleg a termék alatt még tudsz írni az eladónak, ha elmentetted a linket.
Mennyi ideje volt ez?
5-6 órája
Még ne aggódj, ez simán belefér 3 napja van jóváhagyni. Ha holnap jóváhagyja, akkor az normális.
Relax
Ezt írta:
Szia!
Sajnos nem 21 € volt. Hanem 70€-et fizettem érte. Feltűnt már mikor a rendelést leadtam, hogy duplán rendeltem meg, de mivel karácsonyi ajándéknak is szántam, így már nem akartam variálni az ügyfélszolgálattal a rendelés módosításával. Megvan róla a számlám is ha bárki kételkedne benne!
Wtf, akkor véletlenül 140 eurót fizetett?
Mi alapján támadod az eladót, miközben fentebb te is említed, hogy szerinted nincs azzal baj, ha többért árulja, ahogy te tetted?
Személy szerint én abszolút nem preferálom ezt a magaviseletet, DE mindenkinek megvan a szabad akarata, nincs rákényszerítve senkire sem, hogy megvásárolja.
Hát ugyan mindenki úgy költi a pénzét ahogy akarja, és itt a zsibi is ugye a bizalomra épül és bárki azt tölt fel amit szeretne, de tényleg legalább a véletlenül kettőt vettem szöveget lehetne hanyagolni vagy csak én vagyok olyan csóró, hogy ha 70 helyett 140 € jelenik meg fizetendó összegnek, nem nyomnék az oké gombra
Én is vagyok ilyen csóró
Lásd fentebb LiliMae válaszát… Ugyanez a véleményem. Minek kellenek ezek a kamu szövegek Látod nem is ez a téma ki mennyiért adja, bőven vannak túlárazott dolgok a zsibin, hanem hogy nem körítek hozzá mesét.
Persze mindenki ott kamuzik ahol akar, lehet hülyének nézni a vásárlót, de akkor hadd lehessen már kitárgyalni😀
Én azt nem értem még mindig, hogy akit ennyire zavar ez a topic, az minek olvassa és minek flaggelgeti a posztokat? Van még legalább tízezer téma, nem muszáj mindenkinek mindegyikhez hozzászólni.
Érdekes valóban, akinek nem inge ugye ne vegye magára, de az elég nyilvánvaló kamuzás és nyerészkedés nem gond, viszont ha erről vkinek véleménye van, az “inappropriate”. Senki semmi csúnyát nem mondott a flaggelt posztokban…
Na mindegy.
Hú lányok ezzel a bodzasancsaval volt konfliktusom. Mint kiderült ő több profillal is fent van a Krémmánián . Meg sem lepne,ha az egyik a Zoeva eladásos lenne.
Azta, nagyon ráérhet.
Hú, ilyen vevői értékeléseket még egyetlen KM-esnél sem láttam.
Aztaaaa! Brutál vacak vevő!