Igen, amúgy, eltűnt a link, érdekes… ez is
De jól is tetted, nem kell vele foglalkozni
Mindenki úgy lehúzza szegény Revoxot, eddig bármit próbáltam tőlük jó volt, pedig használtam már (és használok is) TO-t, G&G-t, nem látom a különbséget. Nem tudom, ez sokaknál szerintem valami skincare sznobizmus, hogy dm-ből nem vesznek arcápolós cuccot, vagy nem tudom…
Jó, hogy ezt mondod, épp felírtam egy csomó Revoxot a DM-es listámra, mert a nia nekem nagyon bevált! Én a többi márkát nem próbáltam, de örülök, hogy lényegében ugyanaz. TO-tól a tejsavas hámlasztó van, a G&G-tól aPAD, szeretem őket, de a TO ezzel az állandó készlethiánnyal olyan frusztráló.
Skincare sznobizmus lol Nálam pont a DM volt nagy húzóerő, annyival egyszerűbb ott megvenni, mint a postával kínlódni. Mikor hozza, kihozza nem hozza Én örülök, hogy lehet jó minőségű arcápolót már itt is kapni
Én is úgy vagyok vele, hogy tök jó, ha be tudok menni a dm-be/Rossmanba/Müllerbe megvenni és nem kell várni. Persze a várakozásban is ott a kis izgalom, amit imádok
Én végül úgy osztottam el az arányát, hogy amit nem tudok a DM-ből megvenni azt rendelem, a többit meg az aktuális DM túrán veszem meg
Akkor milyen a rendesen használt?
Szerintem az indulhat a project pan fődíjáért
Nekem pont most van használtban a Peptides 10% szérum, ami nagyon meglepett, mennyire bevált. Pont hiánycikk volt a TO Buffet és keresem valamit, ami gyorsan elérhető…Egyáltalán nem bántam meg.
A Peptides szérum tényleg nagyon szuper, én is használom, még soha nem volt ilyen puha az arcom, mint attól :))
Én,mi ezt használjuk és szeretjük. Csak bemegyek megveszem és nem kell szállítási költséget fizetni. Őszinte leszek semmi különbséget nem éreztem a tőlük rendelt termékekkel kapcsolatban sem. Jó volt olyan P.C ami kleassz volt ,de nagyon drága is.
Igen azt gondolom van valamiféle sznobizmus ,vagy csak annyi hogyha valami drogériás akkor nem lehet annyira jó.
Arról nem is beszélve ,hogy egyszerre sosem tudtam megrendelni mindent mert valami mindig hiányzott.
Én a C-vitaminos Revoxot használom most, én kedvelem. Ez màr néha nekem is eszembe jutott pár terméknél, hogy mindegy milyen, csakazértis akarnak vmi negatívat találni benne, mert nem menő márka vagy ilyesmi.
https://kremmania.hu/elado/kata012-zoeva-complete-eye-set-ac5f6bfe-0a79-48ec-a856-8b8800a2b9a4
Nem ez volt a jó olcsó szett, amit meg lehetett venni potom pénzért az oldalon?
Ja és persze a kedvenc magyarázatom… figyelmetlenségből kettőt rendelt a “huszonezres” termékből.
De igen… és még ez is:
https://kremmania.hu/elado/kata012-zoeva-special-bundle
Valamint az utazószett.
Ezért maradtam én le róla.
Akiknek nem teljesítette a Zoeva a pinkes ecsetszettet, kaptuk ezt az ajánlatot:
COMPLETE EYE SET × 1
SPGIFTFV6NPSNT (-€49,00) €70,00
€21,00
SPECIAL BUNDLE × 1
SPGIFTFV6NPSNT (-€30,80) €44,00
€13,20
VOYAGER TRAVEL BRUSH SET × 1
SPGIFTFV6NPSNT (-€16,80) €24,00
€7,20
Subtotal €41,40
Shipping €0,00
Taxes €6,61
Total €41,40 EUR
You saved €96,60
Nekem nem teljesítette egy hét után utalta vissza az árát ,de nem kaptam ilyet.
Érdekes - lenne, ha nem a Zoeva-ról lenne szó, ezek után.
Aztamindenit, ez jóval olcsóbb! Jól számolom, hogy 16000 Ft-ot kaszál a két üzleten? Az igen.
Az egyik már el is tűnt az eladók közül, lehet valaki már meg is vette…
Én is vettem ezt-azt nagyon akciósan és fel is raktam eladásra, juj! Van amit már el is adtam, és a vevő nagyon kedves volt, örült neki, sőt, ezt kereste hirdetésben. Drágábban adtam, mint amennyiért vettem, de más hazai webshopok áránál mégis kevesebb. A vevő elégedett. Hol itt a gond?
A fekete complete eye set-et is megrendeltem, de azt magamnak, alig várom, hogy ideérjen.
Mondjuk tény, hogy én nem rizsáltam hozzá, hogy tévedésből rendeltem többet