Ugyan ez nem piactéri de furcsa vélemény egy spirálhoz:
“Szemdörzsölésnél lejön. Jelenleg van nála jobb jobb: Max Factor 2000 kalorie”
Hát, szerintem fehér holló az a pillaspirál, ami nem jön le, ha megdörzsölöd a szemed.
https://kremmania.hu/elado/srskitti-purito-centella-green-level-unscented-sun-spf50-pa
Ezen megakadt a szemem. Sajnálatos ez a Purito botrány…
az a kommentelő lehetett volna kicsit bővebb is… így olyan mintha az eladót vonná felelősségre
Pontosan. Az eladó semmit nem tehet erről, ha ez van írva a termékre, akkor jogosan hirdeti így.
Szerintem felesleges volt ezt odaszúrni kommentként.
Jót mosolyogtam a legutóbbi hirdetésem feltöltésekor: tényleg hazahoztam a második egyforma lakkot!
Az ízlésed sugallhatta, hogy megint ugyanazt válaszd! Velem is előfordul…
Velem is előfordult már valami hasonló, ne aggódj. Ilyen apró dolgokkal könnyű tévedni, hazahozni még egy ugyanolyan palettát már nehezebb
Nincs is sok körömlakkom, de nekem is sikerült ugyanolyat választani, mint amilyenem már van, mindössze 20 perc válogatás után…
Ilyenkor legalább jól megerősítjük magunkat a korábbi döntésünk helyességében
Hidd el, az is lehetsèges , nekem sikerült, mert màr elfelejtettem, hogy megvettem…Egyszer oedig vagy pirosìtòbòl vagy highlighterből vettem meg ugyanazt az àrnyalatot duplàn - demencia üdvözletèvel:rofl:
Jó, hát ha tőled olvasnám ezt piactéren, neked elhinném, tudjuk mi azt te is mennyire szereted a sminkeket Másoknak viszont nehezen hiszem el
Körömlakkal én is eljátszottam ugyanezt.
Én rúzzsal jártam már így Nem ugyanaz a típus, de hajszállal tér csak el a 2 szín.
Nekem abból is sikerült már ugyanazt hazavinni… Mert annyira megtetszett.
Az eladó “szolgálja ki” a vevőt, így neki kell megtennie a kezdő gesztust. Az íratlan etikett ezt diktálja számomra is…
Nem egyedi én is jártam így .
https://kremmania.hu/elado/peach01-zoeva-cocoa-blend-mini-paletta
Hmm, az ára még okés, de hogy ez nem újszerű az is biztos. Van egy-két agyonhasznált palettám, ami nem néz ki így…
Atyaég
Amúgy ebbe botlottam bele még ma, szerintem neked címeztek újra egy komit
A Revox nia-ra gondolsz? Röhögtem rajta egy jót és továbbtekertem.