Piactéri furcsaságok 38521. változat

Ugyan ez nem piactéri de furcsa vélemény egy spirálhoz:
“Szemdörzsölésnél lejön. Jelenleg van nála jobb jobb: Max Factor 2000 kalorie”
Hát, szerintem fehér holló az a pillaspirál, ami nem jön le, ha megdörzsölöd a szemed. :roll_eyes:

10 Likes

@umpalumpa én se ismerek olyat, még a legjobb pillaspirál is lejön úgy :smiley:

1 Likes

https://kremmania.hu/elado/srskitti-purito-centella-green-level-unscented-sun-spf50-pa

Ezen megakadt a szemem. :smile: Sajnálatos ez a Purito botrány…

1 Likes

az a kommentelő lehetett volna kicsit bővebb is… így olyan mintha az eladót vonná felelősségre

1 Likes

Pontosan. Az eladó semmit nem tehet erről, ha ez van írva a termékre, akkor jogosan hirdeti így.
Szerintem felesleges volt ezt odaszúrni kommentként.

2 Likes

Jót mosolyogtam a legutóbbi hirdetésem feltöltésekor: tényleg hazahoztam a második egyforma lakkot! :joy:

4 Likes

Az ízlésed sugallhatta, hogy megint ugyanazt válaszd! Velem is előfordul…

1 Likes

Velem is előfordult már valami hasonló, ne aggódj. :smiley: Ilyen apró dolgokkal könnyű tévedni, hazahozni még egy ugyanolyan palettát már nehezebb :smiley:

2 Likes

Nincs is sok körömlakkom, de nekem is sikerült ugyanolyat választani, mint amilyenem már van, mindössze 20 perc válogatás után… :sweat_smile:

8 Likes

Ilyenkor legalább jól megerősítjük magunkat a korábbi döntésünk helyességében :nerd_face:

4 Likes

Hidd el, az is lehetsèges :crazy_face::stuck_out_tongue_closed_eyes:, nekem sikerült, mert màr elfelejtettem, hogy megvettem…Egyszer oedig vagy pirosìtòbòl vagy highlighterből vettem meg ugyanazt az àrnyalatot duplàn - demencia üdvözletèvel​:rofl:

4 Likes

Jó, hát ha tőled olvasnám ezt piactéren, neked elhinném, tudjuk mi azt te is mennyire szereted a sminkeket :stuck_out_tongue: :smiley: Másoknak viszont nehezen hiszem el :smiley:

1 Likes

Körömlakkal én is eljátszottam ugyanezt. :joy:

1 Likes

Én rúzzsal jártam már így :laughing: Nem ugyanaz a típus, de hajszállal tér csak el a 2 szín.

1 Likes

Nekem abból is sikerült már ugyanazt hazavinni… Mert annyira megtetszett.

1 Likes

Az eladó “szolgálja ki” a vevőt, így neki kell megtennie a kezdő gesztust. Az íratlan etikett ezt diktálja számomra is…

Nem egyedi én is jártam így .

https://kremmania.hu/elado/peach01-zoeva-cocoa-blend-mini-paletta
Hmm, az ára még okés, de hogy ez nem újszerű az is biztos. Van egy-két agyonhasznált palettám, ami nem néz ki így… :smiley:

3 Likes

Atyaég :rofl: :rofl: :rofl:

Amúgy ebbe botlottam bele még ma, szerintem neked címeztek újra egy komit :roll_eyes:

A Revox nia-ra gondolsz? Röhögtem rajta egy jót és továbbtekertem. :smiley:

1 Likes