Amit leírtatok az is csak egy vélemény.
Inkább hallgassunk meg egy rég elfeledett örök klasszikust
Ahol ennyi nő beszélget, ott záros határidőn belül lesz pletyka meg fikázódás, ez a törvény de a topic címét valóban átírhatná, aki létrehozta “Piactéri fikázódás”-ra
Csak vicceltem!
Ez a jó hely, ha panaszkodni akarok piactéri jelenségekről? Valaki értesse már meg velem, miért jó, ha egy smink termékhez azt írják “csak 2x próbálva volt” ?? Ha használtad, akkor használtad, tök mindegy, hogy az próba jelleggel volt vagy sem! Ez nem olyan, mint egy ruha, amiben ha 3 percet vagy felpróbálni, akkor szinte mindegy…
Én csak abban szoktam különbséget tenni, hogy csak swatcholt, vagy 1x, 2x, stb használt, de hogy ebből hány volt próba az tök mindegy…
Szerk.: valós példa: “Az XY árnyalat volt párszor használva,a többi csak kipróbált.” Mégis mit jelent ez?
Haha, igen, igazad van. Sokszor volt már téma, de szerintem nem sikerült még megérteni, hogy mi a különbség a 2x használt és a 2x próbált között.
Mint ahogy azt sem, hogy a “bontatlan” kifejezés miért jelenti egyeséknél a “új, kibontott, de érintetlen” fogalmát. De mi vagyunk a kötözködők, ha esetleg felhozzuk az ilyen bénaságokat.
Totál igazad van! Ráadásul az 1x próbált sokszor látványos kis hupli a palettában… Oké a fotón látszik az állapota jó esetben, de akkor is…
Nekem a kedvencem még egy látványosan “kipróbált” paletta és a szövegben, de a fólia a tükrön rajta van Ez mitől érték? Ha érintetlen a paletta de nincs rakta fólia valamilyen oknál fogva inkább jobb kombó
Igen, a huplit én sem értem, de vannak olyan formulák (főleg mattoknál), ahol beleérintem az ecsetet először és látványos pontocskák jelennek meg a panben, ilyen mini huplik vagy hogy mondjam, amitől a falra mászom, mert azt nehéz megmagyarázni már esetleges eladáskor, hogy hát, ilyen a formula… Pl. Juvia’s Placenél volt nekem ilyen, vagy egy Too Faced palettánál. Pedig az adott színt tényleg csak egyszer vagy kétszer használtam…
Tudom miről beszélsz, ez sok sminknél előfordul! De ilyen esetben is azt írod, hogy 2x használt, és nem azt, hogy 2x próbált, nem?
Ja, hát persze, valami vagy kipróbált, vagy többször használt, de olyan nincs, hogy valamit kétszer kipróbálok…
Új kedvencem: Kb 6-7-szer próbált
Én is ezt fogom legközelebb írni a használt cuccaimra, kb. 15-20-szor próbált.
Nekem egyesével is ritkán adják
Leírás:
100 db Lancome krém minta, Duglasból (nyári szállitmányból)
200 / db/ 1 ml
Eladó: CSERe!!!Lancôme Rénergie Multi-Lift Nappali Arcápoló (kremmania.hu)
Na én ilyennel befürödtem. Cseréltem és az érték kiegyenlítése miatt kértem ilyen mintát. Avas!
Pff, jaj, ez nagyon gáz… Remélem az előző gazdája sem tudott róla, és nem szándékos.
én nem sok mindenen szoktam megbotránkozni, de ennek láttán azért elkerekedtek a szemeim:
https://kremmania.hu/elado/hzsvitamin-shea-moisture-manuka-honey-yogurt-hydrate-repair-sampon
lookfantasticon 11 font (=3200 ft) a 384 milis kiszerelés ebből.
“ha valaki ezeket próbálgatná és spórolna egy kicsit…” Remélem természetes, hogy az árba a postázás nincsen beleszámolva. konkrétan én érzem rosszul magam ettől a hirdetéstől.
Ez nagyon durva
Kerestem benne a humort, de tuti belefulladt abba a patikatégelybe
Nem semmi kb az összes hajápolós cuccát így árulja :D. Azért elég szomorú.
Én már a fújós bizniszt sem szeretem túlzottan, ezt meg már végképp túlzásnak tartom.
Már Avonos parfümökből is fújósakat árulnak, a múltkor a 10 milist valaki a nagyobb, 50 milis üvegból fújva annyiért adta, amennyiért kettő Avonos 10 miliset megveszek ugyanabból a típusból. Szóval a nyerészkedés nagyon megy itt.
Megy a bolt amíg van olyan hülye aki megveszi.
Üdvike.
Attól majdnem elkezdtem sikoltozni.