Itt egy tök korrekt hirdetés:
https://kremmania.hu/elado/pirosarany-juvia-s-place-the-saharan-blush-palette-vol-2-c3bda4e7-2f58-49d1-b458-896ece0f0fea
Nincs magyarázkodás, hogy véletlenül rendelte, vagy leejtették a teherautóról, vagy nem az ő színei. Ami ugye egyébként sem feltétlenül érdekli a vevőt. Csak azt érik el az ilyen magyarázkodós eladók, hogy kevésbé tartsuk őket megbízhatónak, na meg van min csámcsogni itt.
Ő nagyon korrekt és gyors, csak rögtön kell utalni neki, cserébe ugyanolyan gyors a postázással Egyetértek amúgy veled, tök gázok a magyarázkodások, senkit se érdekel szerintem Nekünk van mit reggelizni max
Igen, Pirosaranytól én is vásárolgattam, akkor csapok le valamit, ha tudom, hogy gyorsan tudom utalni, mert elvárja.
Cserében viszont ő is fénysebességel postáz.
Nagyon kedves de én olyan kellemetlenül jártam vele. Mondtam neki hogy már csak következő nap munka után tudok utalni. És másnap korán délután (ebéd után) már írt is, hogy legyek szíves utaljak már. Még haza sem értem a munkából. Nagyon kellemetlen volt, pedig esküszöm nem akartam elsunnyogni a fizetést.
Azert ez gázos Mármint az eladó hozzáállása…
Na neee ez tényleg gáz, nagyon sajnálom… Nem értem miért ennyire sürgős, főleg, ha már vettél tőle, ismer téged, tudja, hogy utalsz, nem egy frissen regisztrált 0 értékeléssel bíró felhasználó vagy.
Megvan a rúzshoz illő szemhéjpúder monó is
https://kremmania.hu/elado/vicus7-artdeco-szemhejpuder-13db2a8b-045c-41f7-80b2-71ddcaee6b7c
Nee… De szegény komolyan elhiszi, hogy ezek kellenek valakinek? Kicsit szomorú is a dolog.
Juj, azért ez már…
A termékei között azért a Mac mono is hagy némi kívánnivalót maga után
Én meg véletlenül majdnem rányomtam, hogy megveszem.
Inkább abba gondoljatok bele, hogy ezek már mióta nyitva lehetnek? Brr…
Meg akartam nézni én is, de az oldal nem található lehet jobb is, hogy nem láttam, épp elég volt a rúzs…
Nyugi szerintem úgyis felteszi majd újra, az a csodaszép rúzs is elérhető újra! (áh tudtam, hogy le kéne menteni a képet ) De hogy került levételre ilyen hamar?
Tessék project pan, természetesen az anonimitásra vigyázva!
Amúgy nekem is a project pan ugrott be. Tök ügyesen elfogyasztja a termékeit!
nem értem mi a baj ezekkel egyértelműen látszik a képeken, hogy mennyire használtak, ha valaki esetleg pont egy-egy ilyen talán már nem kapható árnyalatra ácsingózik, vagy csak ki akarja próbálni olcsón, miért ne, teljesen korrekt hirdetés
Nem leszek nepszeru, de vallalom: lassan egy fikazo topik lesz ez. Baj, ha valaki tul szeretne adni valamin(barki, barmin)? Ha van par szemelyes sor, az a bibi, ha nincs, akkor meg vajon mi lehet a gond vele… Ha eredeti aron arulja a kinyitott palettat, miert teszi, hiszen kinyitotta, az erteke mar nem ennyi. Ha csak siman a dobozaban zarva kerul fel, akkor meg kereskedik vele…sok esetben feleslegesen vagytok szigoruak. Ha sz@rt arul, nem veszik meg. Meglehet, hogy off, de: En igazabol azert aggodnek, hogy semmifele belepes nincs ezekre a topikokra kulon, es annyi szemelyes info leirodik itt a kremeken, sminkeken kivul, amivel barki, barhol, barhogy visszaelhet…en inkabb erre hivnam fel a figyelmet, mint “furcsasag”
teljesen egyetértek veled. nem hiszem, hogy baj lenne, ha csak nagy általánosságokról beszélgetnénk, vagy pedig konkrétan csalókra hívnánk fel a figyelmet(ez utóbbira mondjuk van külön topik) de… az a baj, hogy előbb-utóbb mindig ugyanabba az irányba megy el ez a téma, személyes szőrszálhasogatásba. ugyanez történt az előző, meg az az előtti topikkal is. (legutóbb is én voltam a bunkó, hogy felszólaltam, még azzal is meg lettem gyanúsítva többek közt, hogy biztos én vagyok az egyik sértődött eladó, aki pellengérre lett állítva )
Szerintem csak pletyózunk a kipécézett dolgokon. Én személy szerint nem veszem komolyan az egészet, csak csámcsogok (ahogy @Alsace írta )