Sajnos velem is előfordult már ilyen, hogy valamiért nem jött meg az értesítő e-mail (a spamben nézd meg azért). Ilyenkor, hacsak a böngésződ meg nem jegyezte meg az előzményeket, nincs mit tenni sajnos Az oldal üzemeltetőinek is jeleztem ezt a hiányosságot/gyenge láncszemet egyszer, és azt mondták tervben van a funkció fejlesztése. Én azóta minden feltett termékem hirdetős adatlapját könyvjelzőzöm a böngészőmben, hogy ne veszítsem el a linket a jóváhagyáshoz. De azonkívül nincsen jó tanácsom.
Na most jött meg az összes egyben, spam mappában. Nagyon rossz így, hogy nem lehet sehogyan visszanézni az eladott termékeket valóban. akkor tényleg az lesz hogy elmentem a linket könyvjelzőnek. Köszi a tippet!
Lányok! Ti mennyit szoktatok várni egy válaszra ha eladtok valamit? Konkrétan elküldtem a számlaszámot 3 napja,azóta nem válaszol a vásárló.
Én ilyenkor szoktam írni egy udvarias, “aktuális-e még at adásvétel” típusú emailt írni? Ha erre 1-2 napon belül nem érkezik válasz, akkor lezártnak tekintem a dolgot.
Már írtam,de szerintem holnapig várok a válaszra.
Tudna valaki segíteni? Ha leütik a vásárlást, eltűnik az eladó termékek közül, akkor hol tudom jóváhagyni?
KM-től nem kaptam e-mailt.
Megváltoztattam a regisztrációs e-mailt, de nem most, se a régi, se az új címre nem jött semmi.
Köszi.
Mostanság velem is előfordult ilyen. Leütötték a terméket ,de emailt nem kaptam vagy fordítva én leütöttem és az eladó nem kapott semmit. Egy pár nap múlva megjelenik hogy értékeld az adásvételt. Talán a foglalás után ha nem hagyod jóvá 3 nap. Esetleg ha volt levélváltás a termékről akkor a telefonod böngészőjének előzményeiben megtalálod. Ha valaki tud erről valami más konkrétumot azt én is szívesen fogadom
Köszönöm, mindenkivel levelezek külön, szóval nem vesztek el. Majd írok a KM topikba.
Köszönöm Karolina.
Újabb kérdés.
Mi menet, ha valaki írt, hogy kell neki és leütné, írtam, hogy okés, erre valaki más leütötte előtte, jelzem úgy, hogy látszott, hogy van már érdeklődő. Na most írt.
Az lenne a fair ha elutasítanád az adás vételt. Ilyen is történt velem . Valaki érdeklődött aztán más pedig le is ütötte.
Elutasítottam aztán az érdeklődő mégsem ütötte le. Hónapok múlva tudtam csak eladni. Az a tanácsom ha szükséged van a pénzre és drága dologról van szó akkor ne késlekedj.
Megtudtam beszélni vele, így aki elsőként jelentkezett azé lesz. Igen, kockázat van benne.
Első benyomás a piacról, hogy 5 terméknél többet soha nem teszek fel, mert ennyit nem e-maileztem mostanában. Még jó hogy szabin vok, már nem tudnám követni az eseményeket.
A jó hír hogy egy kivételével minden elment.
Tipp mindenkinek aki eladni szeretne a zsibin: amikor feltesztek valamit eladásra, könyvjelzőzzétek (vagy egyéb módon mentsétek el) azon nyomban a hirdetés linkjét. (Én pl. egy excel táblában szoktam követni, mi hogy áll.)
Jó ötlet, köszi.
Sziasztok!
Saját figyelmetlenségemből adódott egy olyan kellemetlen szituáció, hogy az itt hirdetett terméket közben pár napja egy másik helyen eladtam, azonban elfelejtettem levenni innen a hirdetést, amit tegnap este leütöttek. Szerintetek csak simán elutasítsam a vevőt (ezt bunkónak érzem), vagy fogadjam el, hogy megkapjam a kontakt infóját, és írjak egy sűrű bocsánatkérő levelet? Én az utóbbi felé hajlok, csak nem tudom, az nem fura-e, hogy elfogadom a vásárlást, közben nem fog megvalósulni az adásvétel. (Lehet, túlgondolom ezt egy kicsit ) Köszi előre is!
Semmiképpen szerintem utasítsd el gyorsan és hallgass, mint a sír
Szerintem is csak utasítsd el, mert aztán még a végén negatívan fog értékelni…
Köszi mindkettőtöknek, így tettem
Lányok, ti ha eladtok valamit, megvárjátok, míg a vevő értékelést ad? Vagy mi a protokoll? Köszi.
Igen, én meg szoktam várni, és utána értékelem a vásárlót, de bizonyos idő elteltével értékelem őt így is, úgy is.
Ha utalta a termek arat en ertekelem rovid idon belul, mert o a vetelt teljesitette.