Piactér segítség!

Sziasztok, lehet nem szokás ilyesmit itt kérdezni de tanácstalan vagyok. Tegnap feltöltöttem pár parfümöt a piactérre, hátha gazdára találnak. 4 el is kelt, de sehol nem találom már azokat a parfümöket, nem tudom megnyitni őket, mint “elkelt termék”. Így nem tudok kapcsolatba lépni a vevőkkel. Elvileg emailt kellene kapnom de azt sem kaptam. Tudna valaki segíteni, mi ennek a menete és mit tudnék tenni?

Köszi :slight_smile: :blush:

A vásárlás jóváhagyásáról kaptál emailt?

Nem :frowning: semmilyen emailt nem kaptam. Azt látom a profilomnál, hogy “4 eladás”, és ha oda kattintok nem látom a termékeket, csak azt amelyiket még nem foglalták le.

Sajnos velem is előfordult már ilyen, hogy valamiért nem jött meg az értesítő e-mail (a spamben nézd meg azért). Ilyenkor, hacsak a böngésződ meg nem jegyezte meg az előzményeket, nincs mit tenni sajnos :frowning: Az oldal üzemeltetőinek is jeleztem ezt a hiányosságot/gyenge láncszemet egyszer, és azt mondták tervben van a funkció fejlesztése. Én azóta minden feltett termékem hirdetős adatlapját könyvjelzőzöm a böngészőmben, hogy ne veszítsem el a linket a jóváhagyáshoz. De azonkívül nincsen jó tanácsom. :frowning:

2 Likes

Na most jött meg az összes egyben, spam mappában. Nagyon rossz így, hogy nem lehet sehogyan visszanézni az eladott termékeket valóban. :frowning: akkor tényleg az lesz hogy elmentem a linket könyvjelzőnek. Köszi a tippet! :slight_smile:

1 Like

Lányok! Ti mennyit szoktatok várni egy válaszra ha eladtok valamit? Konkrétan elküldtem a számlaszámot 3 napja,azóta nem válaszol a vásárló.

1 Like

Én ilyenkor szoktam írni egy udvarias, “aktuális-e még at adásvétel” típusú emailt írni? Ha erre 1-2 napon belül nem érkezik válasz, akkor lezártnak tekintem a dolgot.

Már írtam,de szerintem holnapig várok a válaszra.

Tudna valaki segíteni? Ha leütik a vásárlást, eltűnik az eladó termékek közül, akkor hol tudom jóváhagyni?
KM-től nem kaptam e-mailt.
Megváltoztattam a regisztrációs e-mailt, de nem most, se a régi, se az új címre nem jött semmi.
Köszi.

1 Like

Mostanság velem is előfordult ilyen. Leütötték a terméket ,de emailt nem kaptam vagy fordítva én leütöttem és az eladó nem kapott semmit. Egy pár nap múlva megjelenik hogy értékeld az adásvételt. Talán a foglalás után ha nem hagyod jóvá 3 nap. Esetleg ha volt levélváltás a termékről akkor a telefonod böngészőjének előzményeiben megtalálod. Ha valaki tud erről valami más konkrétumot azt én is szívesen fogadom

1 Like

Köszönöm, mindenkivel levelezek külön, szóval nem vesztek el. Majd írok a KM topikba.
Köszönöm Karolina.

Újabb kérdés. :blush:
Mi menet, ha valaki írt, hogy kell neki és leütné, írtam, hogy okés, erre valaki más leütötte előtte, jelzem úgy, hogy látszott, hogy van már érdeklődő. :roll_eyes: Na most írt.

Az lenne a fair ha elutasítanád az adás vételt. Ilyen is történt velem . Valaki érdeklődött aztán más pedig le is ütötte.
Elutasítottam aztán az érdeklődő mégsem ütötte le. Hónapok múlva tudtam csak eladni. Az a tanácsom ha szükséged van a pénzre és drága dologról van szó akkor ne késlekedj.

1 Like

Megtudtam beszélni vele, így aki elsőként jelentkezett azé lesz. Igen, kockázat van benne.
Első benyomás a piacról, hogy 5 terméknél többet soha nem teszek fel, mert ennyit nem e-maileztem mostanában. :stuck_out_tongue: Még jó hogy szabin vok, már nem tudnám követni az eseményeket.
A jó hír hogy egy kivételével minden elment.

4 Likes

Tipp mindenkinek aki eladni szeretne a zsibin: amikor feltesztek valamit eladásra, könyvjelzőzzétek (vagy egyéb módon mentsétek el) azon nyomban a hirdetés linkjét. (Én pl. egy excel táblában szoktam követni, mi hogy áll.)

2 Likes

Jó ötlet, köszi.

Sziasztok!

Saját figyelmetlenségemből adódott egy olyan kellemetlen szituáció, hogy az itt hirdetett terméket közben pár napja egy másik helyen eladtam, azonban elfelejtettem levenni innen a hirdetést, amit tegnap este leütöttek. Szerintetek csak simán elutasítsam a vevőt (ezt bunkónak érzem), vagy fogadjam el, hogy megkapjam a kontakt infóját, és írjak egy sűrű bocsánatkérő levelet? Én az utóbbi felé hajlok, csak nem tudom, az nem fura-e, hogy elfogadom a vásárlást, közben nem fog megvalósulni az adásvétel. (Lehet, túlgondolom ezt egy kicsit :smiley: ) Köszi előre is!

Semmiképpen :smile: szerintem utasítsd el gyorsan és hallgass, mint a sír :smile:

2 Likes

Szerintem is csak utasítsd el, mert aztán még a végén negatívan fog értékelni…:roll_eyes:

1 Like

Köszi mindkettőtöknek, így tettem :slight_smile:

1 Like