Parfümök világa

Várjál, egyelőre nem érzek szagokat :smiley:
Mondjuk mire ideérnek az újdonságok már biztosan jól leszek.

Megvárunk… :smiley: :sweat_smile:

2 Likes

Ez a ház nálam még mindig várat magára, rengeteg jót olvastam pedig… Az első Narciso amit kipróbáltam elég nagy pofon volt… :rofl: “For Him”

Valaki azt mondta rá, hogy olyan az illata mint a ravatalnak… azóta nem tudom elfelejteni. :sweat_smile:

5 Likes

Ezen felröhögtem “ a ravatalnak” ahahhaah :smiley:

Az a baj, hogy utána már tényleg olyan. Egyszer elképzelted, és már nem tudsz másra gondolni.

El is ajándékoztam.

2 Likes

Megnéztem, de hát liliom sincs benne :smiley: Mi a baj a ravatalozókkal, amíg nem oszlott hullaszag van, jóaz :smiley:

Az Angel-lel jártam hasonlóan.
Pár évvel ezelőtt pont itt, a fórumon volt gyakran emlegetett illat Mugler angyala… nagyon kíváncsi lettem és elmentem megszagolni. Amikor megcsapott, egy pillanatra elgondolkodtam, hogy mégis mi köze lenne ennek az illatnak bármilyen angyalhoz. Aztán rájöttem. Simán illik, csak én a halál angyalát érzem benne. :joy: Szerintem ennek a parfümnek rendesen halál szaga van (krizantémot érzek benne, amiről akaratlanul is a temetőkre asszociálok).

2 Likes

Fun fact: én meg enyhén odakozmált ananászt. :laughing:

2 Likes

Elsőre igazad lenne… :smiley: De, erre mondják, hogy más az elképzelés mint a tapasztalat… :rofl:

Majd ha megszagoltad visszatérünk rá. :grinning:

1 Likes

Akkor a Myths Woman nem a Te illatod… :sweat_smile:

A fejjegyek alapján biztosan nem az :sweat_smile: (de a többi nagyon is szimpatikus).

1 Likes

Akkor ez is megy a szaglászós listára :smiley:

1 Likes

Nálam idén eddig 1 db parfüm ütötte meg a vásárlás és megtartás szintjét: 9 hónapos győztes a LVEB Rose Extraordinaire :partying_face: Azt hiszem ennek 2 oka van, objektíve nagyon sok illatot végigszaglásztam az utóbbi években, nagyon kevés olyan illat van, amiben van valami plusz. Másrészt meg valahogy ez a kisgyerekes lét annyira kevés minőségi énidőt hagy az embernek, hogy mentálisan se vagyok már képes elmélyülni a szaglászásban.
Most viszont megláttam a legújabb Shalimar Flankert:

https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Millesime-Jasmin-97101.html

Na, ezen rajta leszek! Talán október táján szokott megjelenni a francia Sephorában, erről ez egy helyről tudok, mint lelőhely (illetve egy-egy flanker elérhető volt pár percig a Notino-n is, de ez eshetőleges).

Ti találtatok valami jót az őszi újdonságok között? (OK, ma volt pont 2 vakrendelésem: Libre Flowers and Flames és a Devotion Intense személyében, lepjenek meg, hogy jók lesznek!)

1 Likes

Én a Narcisokat várom, hogy hátha idehaza is elérhetőek lesznek, fentebb linkeltem őket.
Ezen kívül idén semmilyen újdonság nem fogott meg, régebbi illatokat vettem meg, amiket még nem használtam.

Utoljára az Olympea Solar volt az azt hiszem tavaly előtt amit a megjelenése idejében meg is vettem.

1 Likes

:yum: Hermes Barénia edp

6 Likes

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a vivantis webáruház megbízható, eredeti parfümöt kínál?Kinéztem egy parfümöt és ott a legkedvezőbb az ára.

@Edina13 Én már vásároltam náluk, nem is egyszer. Eddig (lekopogom) mindig minden rendben volt velük. Batchcode-ok is rendben.

1 Likes

Köszi szépen, megnyugtató.

Hermes Barénia parfümmintát keresek, ha valaki tud, szóljon légyszi.
A Notino-n vásárlás mellé adnak, de külön nem lehet venni. :smirk:

Koràbban az Ázsia Centerben vettem mintákat, hátha ott felbukkan.

1 Likes

Szia, na sikerült meglepődnöd a 2 újdonságon? :fire: milyennek találod őket?
(Libre Flowers and Flames és a Devotion Intense)