Ezek hülyék
És a Notino-n már kapható is!
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
A J’adore Absolu és l’Absolu ugye nem ugyanaz az illat?
Most elképzeltem szegény férfiakat, amikor szeretnék meglepni imádott kedvesüket, aki J’Adrore-t kért ajándékba.
Szegénykék
Amúgy ez a rengeteg flanker mindenből nekem már lassan követhetetlen.
Ez már jóformán a flanker flankere…
Nem értem, miért van erre szükség. Nehéz új nevet találni?
Vagy legalább ne ilyen hasonlókat adnának nekik.
Mugler Angel Nova-ja is lehetne simán Nova. Közé sincs az Angel-höz.
És mennyi ilyen van még… gondolom az anyaillat sikerét akarják kihasználni, nagyobb a bizalom az ismerősen csengő név miatt.
A csomagoláson is rengeteget tudnak spórolni, ugyanaz a fújóka+ kupak, a doboz is ugyanaz a stanc méret csak a szín más, sokkal kisebb a beruházás mértéke mintha 0- ról indulnak üveggel, dobozzal , grafikával.
Az üzleti része eszembe sem jutott, de igazad van, ez nyomós érv.
Ezen most felkacagtam Főleg, hogy ez esetben még az sem működik, mint nálunk, hogy megmutattam az embernek fotón, hogy mit kell venni Férfi szemnek ezek a J’adore-ok ugyanúgy néznek ki
Ilyenkor kell viberen/ mailben/ sms- ben vagy bárhogy leírni , hogy mit szeretnék.
Akkor meglepi nem lesz, de mivel felnőtt vagyok sokkal jobban örülök egy olyan ajándéknak amit valóban kértem mint egy elszúrt meglepinek.
Barátnőm a mestere ennek, teljesen átlagos csevegéssel úgy húzza ki belőlem az infót, hogy csoda aztán érkezik az ajándék és így még meglepi is van, soha egyikre sem számítottam amiket tőle kaptam.
Idős rokonaimnak szoktam sms- ben elküldeni , ha egyszerűen megvásárolható a dolog, de volt már, hogy odacsörögtem a Pupa boltba, hogy tegyenek össze nekem 2-3 dolgot, majd érkezik valaki aki kifizeti
De , hogy rosszat is írjak, volt már ebből rápacsálás, mert én Versace Bright Crystalt kértem a nénikémre meg rábeszélték az Absolue változatot, aminek nagyon nem örültem. Aztán ahogy használni kezdtem nagy duzzogva , végül megszerettem, több üveggel is elfújtam belőle, most épp nincs és hiányzik.
Hát még ha egy La Vie Est Belle parfümöt néznél ki magadnak
https://www.fragrantica.com/news/HALLOWEEN-My-Wish-20942.html
Ezt ki fogom próbálni ha idehaza is kapható lesz
Cuki üveg, én is megnézem majd.
Jajjjj de szépek egyik kedvenc parfümházam, nagyon kiváncsi leszek mind a háromra.
Én is! Majd menjünk szagálszni. Én is szeretem őket, nem ez a tipikus édes, vaníliás illatok.
Várjál, egyelőre nem érzek szagokat
Mondjuk mire ideérnek az újdonságok már biztosan jól leszek.
Áh nélküled sose mennék el
Csak egy picit nevettem fel