Most jutott eszembe, volt egy mintarendelésem, 7scentből.
Adamo Parfum - Clifton
Szép kerek krémes illat, tetszik. Kb. 6 órás intenzív élettartam, a melegben szépen felizzik, tartotta magát estig. Hozza a homokos tengerparti séta érzést, de tengerjegyek nélkül. Kicsit sok a kardamom és szantál a tökéleteséghez. Középnehéz, nekem ez inkább ősz, tél. Valamiért a Dior Addict-ra emlékeztet, gondolom a tonka, vanília miatt.
A mintát elfújom, de üveg nem lesz. Frissebb, üdítőbb illatot keresek.
Adamo Parfum - Juanillo
Kandírozott citrom, narancs, nekem nagyon édes, kissé púderes és hangsúlyos a datolya. Rögtön fújás után tudtam, hogy nem kell, pedig azt hittem befutó lesz, túlságosan gourmand. A két Adamo közül a Cliftont választanám, az sokkal érdekesebb, átgondoltabb.
Day Three Fragrances - Escandalo
Első spricc csalódás, szénaillat! Mi van? Másodszorra jobb, gyümölcsösebb, enyhén szappanos, de zöld. Az egyik fejillat guava, nem ismerem, de éretlen füge-szerű illatot érzek.
A leszáradás szép, kellemes, nagyon puha, enyhén virágos. A minőség nagyon rendben van. Semmi él, a nyugalom illata. Cozy parfüm. Eszembe jutott egy gyerekkori nyár, egész nap a mezőn, szalmabálák között. Különleges nyár ősz illat, de hordható.
A férjem kérdezte mi ez, szabadban is érezte és mondta, hogy nem rossz (ez nála jó) azt hitte, hogy a lonc a kertben. Up. nem lesz üveg, bár nagyon különleges.
Day Three Fragrances - Del Mar
A mintarendelés a Del Mar miatt történt, zöld lime robbanás, mojito majd jázmin, kókuszdió. Továbbra is ez tetszik a legjobban. Jövő nyárra esélyes.