Strandra számomra is elképzelhetetlen a sminkelés, de munkába/hétköznapra szinte mindig viselek egy könnyedebb kombinációt ( Lisa E. alapozó, concealer szem alá, púder, spirál, rúzs). De egyáltalán nem érzem fullasztónak, pedig sokszor rohangálok benne egész nap, szóval valószínűleg ez (is) egyén-, no meg a termékfüggő. De azért nagy megkönnyebbülés volt rájönni, hogy lehet 8+ órán át a 35 fokban értékelhető sminket viselni
Sziasztok Csajok!
Segítsetek légyszi, 100 ml kiszerelésben egyszerűen elérhetetlen a Kayali Eden Juicy Apple.
A budapesti Sephorában elérhető?
Van Budapesten Sephora?
Hát én csak neten olvastam, hogy van…Hogy mi az igaz ebből, azt már nem tudom
Magyarországon nincs Sephora.
Azt hittem lemaradtam valamiről
De jó lenne, ha lenne. Ott laknék
Na, végül az isten is úgy akarta, hogy az enyém legyen. Épp ma újra elérhető a 100 ml, épp ma 110 dollár fölött 15% kedvezmény van, ráadásul az első vásárlásom a Huda Beauty oldalán, és az ezer éve igényelt 15%-os kuponkódomat is fel tudtam használni, ééééés még a szállítás is ingyenes lett
Igen, amikor az összes csillagállás kedvező, akkor muszáj.
Erre szoktam azt mondani, hogy a hülyének is még éri, hát még nekem😂
Kicsit elkésve de azért még leírnám, általában én sem szoktam strandra sminkelni.
Két kivétel volt eddig:
Egyszer a Gellértben voltam vízálló BB- ben+ pirosító, tél volt a hajam és az arcom nem nagyon lett vizes, fent maradt az egész rajtam.
Mentségemre legyen mondva, lovaggal voltam és marhára akartam tetszeni
Aztán 2020- ban volt, hogy ezt kentem nyaralás alatt fényvédő fölé a strandra, hogy fizikailag is legyen valami az arcomon és ne foltosodjak. Talán ez a női smink verziója a színes szörfös krémnek.
Uriage Bariesun Kompakt Púder SPF50+ de nem volt túl kényelmes használni a vízparton, nekem ez erős kompromisszum volt , nem vettem újra, pedig akkor nagyon tetszett 5*- ot adtam neki.
Szóval ettől a két esettől eltekintve nem sminkeltem, inkább jó vastagon kenem a fényvédőt, úgyis napszemüveg+ sapka kombinációban vagyok nem is látszik az arcom.
Tudtok valamit a parfüm.hu webáruházról? Eltűnt a honlapjuk
8 km hosszú lesz màr az “ ez érdekelhet”
listám
Jól hangzik, ezt biztosan megillatolom a következő parfüméria látogatásnál! (Coconut fizz azóta is nagy becsben van )
Tényleg!
Vakon én sem merek már rendelni, majd lesz minta vagy megnézem a Douglasban.
De csinos az üveg, az bizos.
Nekem is mindenképp szaglásznom kell!
“Muszáj- kell” a fanyar grapefruit eskü fel fogom írni amiket ajánlotok és beszabadulok majd egy Sephora- ba vagy Douglasba. Nekem csak a dolce light blue van mint friss illat ( citrom, alma, ròzsa,jázmin, bambusz) és a bvlgari chrystalline-( körte, bampusz, pünkösdi rózsa, lótusz.) Issey Miyakenak van még 1-2 friss illata. Meg a Gucci Flora , ami màson ugye a rohadt viràgcsokor rajtam nagyon tavaszi nyári. Pünkösdi rózsa és citrusos gyümölcsök, ròzsa - 1:1- ben. A szantál, pézsma, pacsuli mint alapillat mindháromnál vmelyik - szerencsère rajtam sehol .
Issey Miyake l’ eau dessy dettò friss. Van benne frézia! Mùltkor valaki kereste. Ott is az alpoknál van minden nehéz, rajtam semmi nem érződik belőlük csak a fejjegyek és a szív. Nàlatok is van ami dominàl? Esetleg mindhàrom csoport érezhető?
Ha már fanyar, jó kis kánikula illatot ajánlok, nagyon olcsó kis cologne, simán megállja a helyét még a niche mellett is.
Igazi élethű citromhéj illat, egy kis verbénával, a nagy melegben csak ezt fújtam. Mint egy jó zuhany, felfrissít és megnyugtat. Notino-ról vettem, két üveg van, egyik a munkahelyen, egy itthon. Alapjában nem vagyok citrus rajongó, de ezt nagyon szeretem.