Parfümök világa

Strandra számomra is elképzelhetetlen a sminkelés, de munkába/hétköznapra szinte mindig viselek egy könnyedebb kombinációt ( Lisa E. alapozó, concealer szem alá, púder, spirál, rúzs). De egyáltalán nem érzem fullasztónak, pedig sokszor rohangálok benne egész nap, szóval valószínűleg ez (is) egyén-, no meg a termékfüggő. De azért nagy megkönnyebbülés volt rájönni, hogy lehet 8+ órán át a 35 fokban értékelhető sminket viselni :laughing:

9 Likes

Sziasztok Csajok!
Segítsetek légyszi, 100 ml kiszerelésben egyszerűen elérhetetlen a Kayali Eden Juicy Apple.
A budapesti Sephorában elérhető?

Van Budapesten Sephora?

1 Likes

Hát én csak neten olvastam, hogy van…Hogy mi az igaz ebből, azt már nem tudom :smiley:

Magyarországon nincs Sephora.

3 Likes

Azt hittem lemaradtam valamiről

De jó lenne, ha lenne. Ott laknék :smiley:

1 Likes

Na, végül az isten is úgy akarta, hogy az enyém legyen. Épp ma újra elérhető a 100 ml, épp ma 110 dollár fölött 15% kedvezmény van, ráadásul az első vásárlásom a Huda Beauty oldalán, és az ezer éve igényelt 15%-os kuponkódomat is fel tudtam használni, ééééés még a szállítás is ingyenes lett :hugs:

11 Likes

Igen, amikor az összes csillagállás kedvező, akkor muszáj. :grinning:

2 Likes

Erre szoktam azt mondani, hogy a hülyének is még éri, hát még nekem😂

1 Likes

Kicsit elkésve de azért még leírnám, általában én sem szoktam strandra sminkelni.
Két kivétel volt eddig:
Egyszer a Gellértben voltam vízálló BB- ben+ pirosító, tél volt a hajam és az arcom nem nagyon lett vizes, fent maradt az egész rajtam.
Mentségemre legyen mondva, lovaggal voltam és marhára akartam tetszeni :smiley:
Aztán 2020- ban volt, hogy ezt kentem nyaralás alatt fényvédő fölé a strandra, hogy fizikailag is legyen valami az arcomon és ne foltosodjak. Talán ez a női smink verziója a színes szörfös krémnek. :slight_smile:
Uriage Bariesun Kompakt Púder SPF50+ de nem volt túl kényelmes használni a vízparton, nekem ez erős kompromisszum volt , nem vettem újra, pedig akkor nagyon tetszett 5*- ot adtam neki.

Szóval ettől a két esettől eltekintve nem sminkeltem, inkább jó vastagon kenem a fényvédőt, úgyis napszemüveg+ sapka kombinációban vagyok nem is látszik az arcom.

4 Likes

Tudtok valamit a parfüm.hu webáruházról? Eltűnt a honlapjuk

Nekem megjelenik :thinking: https://www.parfum.hu/

1 Likes

3 Likes

8 km hosszú lesz màr az “ ez érdekelhet”
listám :smiley:

1 Likes

Jól hangzik, ezt biztosan megillatolom a következő parfüméria látogatásnál! (Coconut fizz azóta is nagy becsben van :blush: )

1 Likes

Tényleg! :grinning:
Vakon én sem merek már rendelni, majd lesz minta vagy megnézem a Douglasban.
De csinos az üveg, az bizos.

1 Likes

Nekem is mindenképp szaglásznom kell! :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

“Muszáj- kell” a fanyar grapefruit :sweat_smile: eskü fel fogom írni amiket ajánlotok és beszabadulok majd egy Sephora- ba vagy Douglasba. Nekem csak a dolce light blue van mint friss illat ( citrom, alma, ròzsa,jázmin, bambusz) és a bvlgari chrystalline-( körte, bampusz, pünkösdi rózsa, lótusz.) Issey Miyakenak van még 1-2 friss illata. Meg a Gucci Flora , ami màson ugye a rohadt viràgcsokor :sweat_smile::sweat_smile: rajtam nagyon tavaszi nyári. Pünkösdi rózsa és citrusos gyümölcsök, ròzsa - 1:1- ben. A szantál, pézsma, pacsuli mint alapillat mindháromnál vmelyik - szerencsère rajtam sehol .
Issey Miyake l’ eau dessy dettò friss. Van benne frézia! Mùltkor valaki kereste. Ott is az alpoknál van minden nehéz, rajtam semmi nem érződik belőlük csak a fejjegyek és a szív. Nàlatok is van ami dominàl? Esetleg mindhàrom csoport érezhető?

1 Likes

Ha már fanyar, jó kis kánikula illatot ajánlok, nagyon olcsó kis cologne, simán megállja a helyét még a niche mellett is.
Igazi élethű citromhéj illat, egy kis verbénával, a nagy melegben csak ezt fújtam. Mint egy jó zuhany, felfrissít és megnyugtat. Notino-ról vettem, két üveg van, egyik a munkahelyen, egy itthon. Alapjában nem vagyok citrus rajongó, de ezt nagyon szeretem.

3 Likes