Nagyon szívesen! A Superznek is van saját parfümériája, mintha azt is láttam volna a fragis cikkben.
Ez az 5 minta jött a Notino discovery boxban az utóbbi pár napban már mindegyiket ki tudtam próbálni.
Legjobban a Narcisokat vártam de sajnos csalódást okoztak, a Musc Nude rajtam pisis öregnéni szagú a Crystal az tetszene de a csutkára végigfújt karomról 2 óra alatt el is tűnt. Még van kettő a fejemben ettől a màrkától ami érdekel, ezek után jó lenne azokból is mintát szerezni, mert vakra nem fogom megvenni egyiket sem.
A DKNY- t már ismertem, csak azért vettem meg, hogy biztos ezt akarom- e majd jövő nyári kánikula illatnak ( a válasz igen).
A JPG még nem győzött meg, tetszik amúgy, de még nem vagyok biztos benne. Még van egy pici a Classique edp alján, ha az elfogy akkor kell majd kitalálnom, hogy abból vegyek- e vagy inkább a Belle.
A legnagyobb meglepetés nekem a Lady Million amit szó szerint viccből tettem a kosaramba, mert egyike az utóbbi 15 év legnagyobb közhelyeinek. Mára teljesen lecsengett, pedig régebben egész Pest ebben úszott, utólag nem is értem azt a sok bántást amit ez a csóri illat kapott, sokkal jobb mint a LVEB vagy egy Sí amik meg jelenleg folynak még a csapból is. Most azt mondom, hogy üveges maradék szóba jöhet belőle
DKNY Women már legalább 15 éve a bevált kánikula illatom, szó szerint frissítő hatású, és tényleg elég sokan használták (bár manapság egyre kevesebben), de ilyen melegben nem tudok mást fújni.
Kis fújósban már elhasználtam belőle egy párat , nem is tudom miért is nem vettem meg üvegesben.
Annyira szeretem ha fanyar , szinte harap a grapefruit , az a kedvenc részem belőle, ma éjszakára is ezt fogom fújni
Volt még régebben egy óriási kedvencem az Arran Aromatics Just Grapefruit illata, idehaza az első Nesti Dante márkaboltban lehetett csak kapni, nem is tudom hány üveggel fújtam el belőle. Aztán persze megszűnt és még csak hasonlót sem találtam azóta. Hát most megvan
Én is észrevettem, hogy csak nagyon ritkán érzem már, de ez az ami azonnal felismerhető, semmivel sem tévesztem össze soha.
Most Versace Dylan Turquise van amit fújok , friss citrusos - fás illat , illetve a naptej kategóriában a Paco Rabanne Olympéa edp az amit használok, meg az Angel Muse-t is ha olyan kedvem van. Ja meg Crystal Noir is van még az is kókusz.
Őszre még fogalmam sincs mit fogok venni, de addig el kell használnom legalább 1 , de inkább 2 üveges illatomat, hogy nyugodt szívvel vegyem meg az újat/ újakat.
Most jó lenne valami ordibáló dög Angel?
Kérem ha valakinek van ötlete ordibáló dög kategóriában indítható illatra, leginkább a mainstream kategóriából, ( na jó egy kis Montale mondjuk még belefér ), az ne tartsa magában .
Nekem a “dög” kategóriám a Crystal Noir edt, illetve a már retrónak számító Euphoria.
CN az van odahaza meg Dior Addict is, illetve egy Narciso Fleur de Musc edt , az mondjuk nem dög , csak kiabál, eszméletlenül erős és tartós.
Az Euphoria volt már nekem, de gyengusznak éreztem, el is ajándékoztam az üveget.
@Luiselotte A Versace Dylan Turquise szerintem is szuper nyári illat! Ha télre mainstream pasimágnes illatot szeretnél, akkor az a Burberry Goddess. A fanyalgó női orroktól kapott ugyan élesebb kritikákat, de vitathatatlanul sikeres, egyszerűen odavannak érte:)
Megragadom az alkalmat, nekem van egy párszor használt, Marionnaudból vettem. Nem lettünk barátok, meg elkanyarodtam közben niche irányba.
Eladó, ha valakit érdekel írjon.
Köszönöm az ötletet, mèg nem próbáltam ezt az illatot, meg fogom szagolni, ha a D- ben járok.
A levendula és a gyömbér nekem nem barátom, de mindig érnek meglepetések
Gyerekek teljesen elámultam a héten.
Strandon , vízben parfüm illatot érzek. Nem egyszer, nem kétszer és van, hogy több tíz méterről fújja a szél.
Tudom, hogy van 1-2 márka pl. a Lancaster amiket lehet a napon is fújni, de így elgondolkoztam, hogy normálisak- e az emberek tűző napra meztelen bőrre befújják magukat a strandra.
Imádom az illatokat, tényleg mindig fújkodok valamit de a strandra még nekem sem jutott eszembe, mert úgy beleég a bőrbe, hogy csuda.
Aki jár pancsolni, más is tapasztalta már ezt az új trendet?
Tavaly télen a Gellért fürdőben is éreztem már párszor ezt , ott sem akartam elhinni, hogy ezt mégis minek. Meg őszintén, ott azért zavart zárt térben a gyógymedencében a Baccarat dupe, itt nyílt vízen fél pillanat és tovaszáll.
Már évek óta érzem ezt és mindenhol. Hozzáteszem, annyit nem járunk pancsolni, de ezeket megjegyzem, mert nem bírom, amikor a szaglószervemet terrorizálják Ugyanannyira nem értem, mint azt, hogy strandra minek sminkelni. Jó, mondjuk elvetemült vagyok, mert azt sem értem, hogy egyáltalán nyáron minek csesz ki bárki a bőrével és minek sminkel, amikor nyáron örül a fejed még annak is, hogy él. Nemhogy még tuszkolod bele a vakolatot, de hát ez is egyéni
Nyáron sminkelős kolléga jelentkezik
Én mondjuk csak porpúdert használok ilyenkor, a fényvédőt legalább egy kicsit mattítja meg egységesíti a bőröm, egy kis szemsmink és valami szép színű rúzs. Nyáron főleg rúzsozok, bár az utóbbi időben rákaptam. Biztos azóta se sikerült kihevernem a maszkos traumát
Nekem a smink kiegészítő, max a piacra nem kenem ki magam
Még egy nyáron sminkelős jelen
Én is sminkelek, ugyanúgy, ahogy a többi évszakban. Semmi baja a bőrömnek, de hát ez is egyéni.
Ez így van, egyéni az arcunk viselkedése. Én bőszen sminkelnék, de nem tudok, mert most már tonert sem tűr az arcom. Korrektort is leizzadom a szemem alól, szóval max, ajakápolót színezettet kenek, osztcsá… Még a púder is leolvad.
Én is sminkelek, BB, Chilly Vanilly, pír, strobe krém mindig van rajtam ha munkába megyek.
Így érzem jól magam klíma, legyező van.
Szintén zenész, én is sminkelek nyáron. Jó, nem mondom, hogy a legnagyobb dolgokat, de van púder, pirosító, szempillaspirál, néha még szemfesték is. Mondjuk mióta 30 fok felett van, a színezett fényvédőtől búcsút vettem, majd ha kapok levegőt rendesen, akkor is is vissza fog térni.
Én is vadul vakolom a piros szétcincált bőröm, de idén nagyon figyeltem, hogy ne vakarjam és elég vállalhatò lett. Mùltkor csak feldobtam egy bb krémet és és nagyon elégedett voltam hogy nem kellett alapozò, pùder…rùzs vagy ajakolaj az nálam is állandò, mert sokszor a szememet nincs kedvem festeni. @Alsace a fiaimmal azon nevettünk, hogy mindg tudták, melyik az én maszkom. Vagy pùderfoltos volt a széle vagy rùzsos lett. Sokszor használtam akkor is, hiába maszk vagy bármi más; a mánia kérem szépen az mánia
Haha, dettó Azért én is rúzsoztam magam maszk alatt, de az inkább nude volt
Strandra én sem sminkelnék, de munkàba ilyenkor is. Biobalance Magic Touch, valamelyik MAC Glow Play pirosítóm, kis korrektor, krémes szemfesték, szempillaspirál, szemöldökgél. Semmi sincs eltúlozva, és a lényeg, hogy az arcomat napközben bármikor le tudjam szedni és újra tudjam kenni.