Sokáig az Alien és az Aura nem jutott odáig, hogy magamra fújjam őket, nem szépítem, szar illatnak tartottam mindkettőt. Azóta a Montale Dark Purple után a két nagy szerelmem.
De olyan is volt, hogy boltban tetszett, de magamon hosszú távon taszított az illat.
Azt mondják megérnek az illatok egy idő után. Konkrétan ezt zarás illatok kapcsán mondták is pár videóban. Lehet ez történt.
Végül összeállni látszik a kezdő nyári szettem
Tehát lesz Versace Dylan Turquise , ahhoz van testápolóm, tusfürdőm és nagyon illik hozzá a Mont St Michel Cologne is , az lesz a testpermet. Át fogom önteni spray flakonba, mert jelenleg öntős és tegnap este is úszott benne minden amíg bekenegettem magam vele.
Aztán kókusz-vanília-napsütés kategóriában lesz a Versace Crystal Noir és Paco Rabanne Olympea , amit tegnap kifizettem és jövő héten meg is fogom kapni. Hozzá passzol a VS Bare Vanille Splash testpermet és tavalyról még maradt Acqua Solare spray, azt majd idén újra fogom venni, ahogy mindig szoktam Balatonon.
És még van egy kis Mugler angel Muse is, azt is néha fel fogom pöffenteni.
Ha megjön az Olympea akkor befotózom őket egyben
Tervben van még egy nyári Angel de azt majd nyaralás közben fogom megálmodni, hogy melyik legyen.
Cserébe elfogyott az Interdit és az utolsókat rúgja Gaultier Classiqueja, valamint a Boucheron Jaipur Bouqet is már csak félig van.
Ki hogy áll nyári illatokkal?
Fú, nagyon alaposan megtervezted, tök jó! Meg kell már egyszer szimatolnom a Crystal Noir-t mert szerintem még sosem próbáltam.
Van még egy maradék majdnem teli üveg Aqua Oriens-em, őt fogom elfújkálni most nyáron, mert ugyan még tökéletes az illata, de nem szeretném, hogy rámromoljon.
Tökéletes körtés-aquás illat, nagyon jól esik a melegben.
Figyelmesen olvaslak, mert a tartós parfümöket szereted Te is.
Nekem még nincs kiválasztottam, elhasználom a Jil Sander Pure-t, a Mugler Angel Nova-t és persze a Womanity is versenyben van.
Valami olyat keresek, ami hasonlít a Dior Addict EDT-re. Van ötletetek rá?
@Izaaaaaar! Neked van Aqua Oriensed? Te vagy akkor az élő bizonyíték, hogy valóban létezik ez a csoda
Hány évig vadásztam, már csak az üvege miatt is beleszerettem, de már 10 éve is nehezen lehetett idehaza kapni.
Csudi-csudi jó lesz neked, hogy ezt fújhatod
A CN az teljesen hétköznapi bármelyik parfümériában meg tudod nézni, weboldalakon mintát is árulnak.
Van, és egyrészt nagyon szerencsésnek érzem magam, másrészt meg nem, mert tökéletes nyári illat, és hasonlót sem találok sehol. Csodásan össze van rakva, teljesen lineáris, fújástól nap végéig ugyanolyan (ami nálam piros pont), és rajtam nagyon tartós is, talán a legtartósabb nyári illatom. Reggel felfújom és még este is megcsap az illata. Olyan körtés gyümölcskoktél a tengerparton illat.
Egy 5 milis mintát vettem a zsibin még régen (Covid előtt, annyit tudok), és nagyon örültem, hogy ilyen fincsi illat, mert az üvege miatt nagyon szerettem volna megszerezni. Végül Strawberrynet-ről rendeltem, mert már akkor sem lehetett rendes helyeken kapni és ott volt a legjobb áron. Szerencsére teljesen egyezik az illata a mintával, szóval nem bóvli, teljesen eredeti. (És azért annyira olcsó nem volt.)
A sima Oriens is megvolt, de az teljesen más, a nevéhez méltóan valóban egy orientális illat, amivel nem lenne még gond, de nekem nehéz volt és fullasztó, így tovább is adtam.
Íme a bizonyíték, hogy tényleg létezik :
https://www.instagram.com/p/CMT48UyHgo3/?igsh=MWhrbTkweXcxbGJnYQ==
Nagyon szerencsés vagy Bennem is mindig van egyfajta keserédes érzés ha olyan illat kerül a birtokomba ami tökéletes lenne de már nem kapni.
Aztán mindig arra jutok, hogy örülni kell neki és elfújkodni mielőtt megbuggyan.
Friss körtés ami lehet, hogy tetszeni fog kedvenc házamtól a Versacetól a Yellow Diamond, tégy egy próbát vele, nekem hosszú évekig a polcom dísze volt, rengeteg üveggel elhasználtam belőle és még biztosan fogok is belőle venni.
Köszönöm, kedves vagy
A Fragin a Marc Jacobs Daisyt írják hasonlónak mint az Addict EDT-t és lehet nem is hülyeség, bár a Daisy szerintem azért virágosabb.
Köszi, megszaglászom őt is majd a Crystal Noir-al együtt.
Köszi, böngésztem én is a Fragit, de túl ellentmondásos véleményeket láttam, hogy mi hasonlít rá.
Van is alapja, mert a Daisy rajtam teljesen más volt.
Hátha találok valami jó, tartós Lattafát pótléknak.
Ezt ma hallottam az Amy Winehouse filmben, hogy Amy “ Pub de Chanelt” használ
Éppen Tenerifén nyaralunk, vajon miért sokkal olcsóbbak a parfümök itt és Spanyolország más részein is?
100 ml-s Lolita Lempicka-t vettem 35 euróért, 75 ml-s Guerlain Aqua Allegoria edt 43 euró volt rendes parfümériában, szóval nem hiszem, hogy kamu. BC Bonacure meg csomó hajápoló is jobb áron van.
Euro árfolyam + adókulcs+ infláció miatt drágábbak itthon a termékek, nem csak a parfüm.
Érdekes, de Bécsben és Olaszországban például nem vettem észre ilyen jelentős különbséget.
Sziasztok!
Illatarzenal.hu mennyire megbízható?
Sziasztok! Ezer év óta újra!
Bocsánat, jó régi felvetésekre fogok most kommentelni
Aqua Oriens! Istenkém, bár lehetne még olyanom! Annyira sajnálom, hogy z ilyen zsánerű illatok manapság már nem divatosak! És az az üveg! Álomszép volt!
Érdekes, rajtam az Omnia Coral brutál tartós.
Fás - nem édes - kókusz kategóriában a JHG Sunny Side Up-ot indítanám, nagyon jó ár-érték arány és nagyon tartós ez is.
Volt mostanában 2 szuper cikk is a Fragranticán, megosztom őket:
Főleg a koktélos kapcsán vetődött viszont fel bennem, hogy ezeket itthon hol lehetne megszagolni?
Így a nyárra nagyon várom már az új Angelt, a Fantasm-ot (nagyon jó kritikákat kapott, ami Angeléknék igazán ritka) és a Divine Le Parfum-öt.
Köszi, az Angelre ránézek majd.
Sun-gria van a 7scentsben.
Hú, köszi szépen! A héten pont be fogok menni a belvárosba, útba fogom ejteni!