Szia. Igen, én vettem 2 parfümöt és teljesen rendben volt velük minden
Na Lányok, mit szóltok, hogy a párom megszólta a Sospiro Muse parfümöt rajtam, hogy ez mennyire nyanyás Én szakadtam a röhögéstől A parfüm nekem inkább olyan bácsis amúgy, inkább unisex, mint ultranőies múzsás Még kíváncsi vagyok a nap végére mi lesz vele.
Kivancsi lennek erre a muzsara! A ferfiak maskepp illatolnak, el kell fogadni. Tuti mindannyiunknak van valami kedvence, amit a masik felunk megvetozott. Kiabrandito amikor az imadott illatom megkapja a nyers jelzot es emiatt mar en sem ugy tekintek ra, mint azelott.
Ujra szembesultem azzal, hogy sokfelekepp ertelmezunk egy-egy illatot. Nekem nem sok popularis illat van a gyujtemenyemben, kimaradt a Lancome, YSL es tarsai edes illat ozonje, de ugy latom ezek teljesen atirtak az ‘edes’ kategoriat. Mintha a gyumolcsok, viragok illata tobbet nem lehetne termeszetesen edes kategoria
Ja hát az ő véleménye nem mérvadó, bevallom Sajnos nem szeret kb semmilyen parfümöt, csak a számára “bizarrokra” van kommentje a többit rámhagyja igazából. A Hermés Caléche vad aldehides nyitánya behozta a szobába, hogy ég a vasalóm? Én ezeken csak röhögök, nekem mindegy ki mit mond arra ami tetszik nekem, ugyanúgy fogom szeretni
Én se vagyok parfümszakértő, a nyanyósokat szeretem és rajtam jól működnek (legalábbis én így érzem ) Kaptam mintákat próbálgatni, amiért nagyon hálás vagyok mert szuper kis kaland amúgy és megerősít abban, hogy mi való nekem Sokat ajánlásra szereztem be és nagyon telitalálatosak voltak (köszönöm Noisette )
A nagypapis illat elillant úgy 2 óra múlva, most már finom édes, kissé virágos illat maradt belőle. Nem az én világom, de érdekes, különleges parfüm, főleg aki szereti az édes illatokat
Ezeket a pasis kommenteket ossze kene szedni egy topicba!
Nem pont ez a téma, de végülis, a címbe belefér.
De jó köszi
A kezembe akadt ez a szett, ami olyan 8-9 éves (a batch kód szerint 2011-es). Még mindegyik illat teljesen jó, nem romlott meg egyik sem!
Sajnos a külső csomagolás már meggyűrődött.
Ó de szépek, a Dune-t és a Dolce Vita-t de megillatolnám
De szuper szett. Szívesen végig szimatolnám őket.
Gyűjtöd a mini parfümöket? Nagyon szépek és ha még használható is…
Van egy lány a youtube-on aki a Diornál dolgozik pár videóját láttam smink, parfüm meg más dolgokban nagyon otthon van.
Ja, igen, ő tök jófej, ügyes és nagyon törekvő/szorgalmas csaj, szimpatikus nekem, egy pár videóját láttam.
Én nagyon szeretem az ő videóit. Egyedül az idegesít mikor azt mondja, hogy ügye az ugye helyett. Nagyon szépen sminkel és tényleg szorgalmas. Annyira lelkesen beszél a munkájáról, hogy öröm hallgatni. Én nem igazán tudnék így nyilatkozni az enyémről
@Alsace pakolom a cuccaimat, talàltam 2 kis 8 ml- es nyanyi fùjòst, szìvesen elküldöm a jeffree palettàval. Az egyik a Cartier noir, fèrfi borotvahab illata van , a màsik a sima Cartier, azzal sem tudok megbaràtkozni. Douglas goodiek voltak ,de csak porosodnak nàlam.
Hűűűű de kedves tőled, jöhetnek, kíváncsi vagyok milyen az illatuk A Good girl koppintott verziója is kicsit borotvahabszerű pár óra után de nem zavar, állat vagyok tudom Akkor jössz haza nemsoká ezek szerint?
nézzetek nyugodtan hülyének, de mi az hogy valaminek “borotvahab” illata van? a hintőport meg a szappant még érteném, de nekem apukám jetiszakállú volt, a női borotvahabok meg amikkel találkoztam, azok meg virág vagy gyümölcsillatúak. szóval ezt nem nagyon értem. ha tippelnem kéne, szappan és aftershave?
férfi borotvahab, az olyan friss after shavehez hasonló,vagyis nem gyümölcs és virág illatú. Most nevetnem kell, nem tudtam, hogy a női borotvahabok ilyen illatúak ,mert még soha nem vettem. ( Fiús család, és lekapom a férfi habot, ha szükséges ,ezért nem veszek külön nőit. A férfi borotvák is sokkal élesebbek sztem mint a női)
Igen,május végén szeretnénk, mivel az előző út elmaradt. Nem tudom ,mi lesz, hogy lesz karantén ügyileg, de muszáj, nem találkoztam még anyummal sem, a temetés sem volt meg, így már nagyon szeretnénk menni.
Megértelek, és nyilván a kis kencés dolgok a legkisebb dolgok…
Vidéken enyhültek a korlátozások, Budapesten nem, de képtelenség kihámozni mi van éppen, elég gyakran változik minden. Remélem sikerül anyuddal is találkozni és jelen tudsz lenni a temetésen is, tudom mennyire számít a végső búcsú.
https://kremmania.hu/kremek/avon-wink-edt
Tudom már nem gyártják, de kellett nekem elfújkálni tininek úgy látszik most aranyat érne