Parfümök világa

Sziasztok! Itt (van mindjárt) a nyár! Ti mit fújtok? :slight_smile:
2 kérdésem is lenne:

1. hol az idei Light Blue limitált? Idén kimarad vagy, mi? Nagyon fura :roll_eyes:
  2. Tegnap megpörgettem egy Pacific Lime fújós hirdetést és kérdezte egy KM-es, hogy üvegében eladó-e? Tavaly vettem, gondoltam rákeresek, most milyen az árfolyam és nagyon meglepődtem, hogy kb. sehol se kapni. Megszűnt? Ezen felbuzdulva természetesen ma ezzel fújom be magam :laughing:
3 Likes

Tényleg nincs idei LB, tavasszal volt a Blue Jasmine a garden sorozatból és egyelőre ennyi. Nekem legjobban a Forever tetszett eddig a sorozatból, de azt sem vettem meg.
Most ezeket fújom, a Givenchy az utolsókat rúgja , ha elfogy jön helyette egy Lempicka Elle L’ aime , nehogymár szintetikus kókusz nélkül maradjak az idei nyáron :smiley:

IMG_9146

Itt láttam 100 ml még türhető áron van, esetleg érdemes megkérdezni a Zólyomiékat, hogy mi a helyzet, ha még kapni akkor biztos hoznak neked.

2 Likes

Kedves @asianlover , én is kerestem már, hogy milyen lesz az idén a Light Blue:)
Úgy tűnik, nem lesz új, a hivatalos oldalon is még mindig a tavalyi Summer Vibes változatot nyomják.
A Dolce családból viszont láttam újat, a Blue Jasmine-t, nagyon kíváncsi vagyok rá, még nem sikerült kipróbálnom.
A L’Occitane Herbae új illatát, az Iris Pallida-t használom most. Az illat csodás íriszes, igazi májusi illat, de hiába hirdeti magát edt-nek, inkább skinscent. Nekem mindenhová fújkálnom kell, hogy érezzem, a tartósság ugyanakkor rendben van.
2500ft-5ml-uj-illat-2024-iris-pallida-l-occitane-herbae-par-l-occitane-edtcd707bde87ce4a6f92d4c4b297e532d3

7 Likes

Gypsy water
Wulong cha
Sunshine Man
Erba pura :sweat_smile:

2 Likes

Tudnátok olyan parfümöt ajánlani, amiben a frézia illata dominál? Édesanyámnak szeretném születésnapjára. :blush:

@vanita0927 Jo Malone English Pear & Freesia vagy Byredo La Tulipe. Ha olcsóbbat szeretnél, akkor Avon Pur Blanca

1 Likes

Jo Malone English Pear & Freesia-ra még egy szavazat. A körtét egyáltalán nem érzem benne, a frézia abszolút dominál.

1 Likes

Még 1-2 helyen kapni idehaza az ára is elég baráti :slight_smile:

2 Likes

Nagyon szuperek vagytok! Tudtam, hogy itt kell kérdeznem. :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Sziasztok!
Üveges maradékot keresek a GG Velvet fatale kiadásból. Ha esetleg valaki megválna tőle, vagy tudtok megbízható helyet, ahonnan beszerezhetném, légyszi szóljon!

@Isabelle Frézia parfüm? Neked a kedvenc illatjegyed hátha tudsz te is jókat ajánlani :blush:

2 Likes

Sziasztok!
Segítsetek légyszi, nagyon fontos lenne beszereznem ezt a parfümöt
Screenshot_20240514_214033_com.android.chrome

1 Likes

Fel van adva a lecke nyárra.
Ilyenkor általában valamilyen kókuszt szeretek fújni.
Jelenleg Crystal Noir az van idehaza, de elgondolkoztam, hogy azért kellene még valami, testpermetet már vettem is.
A következő tippjeim vannak:
Lempicka Elle L’ aime ( hardcore kókusz, jó áron)
Paco Rabanne : Olympea ( bár ez nem kókusz, de kellemes, meleg, napsütötte illat)
Calvin Klein : Eternity Aromatic Essence ( vizes, hideg kókusz)

Mind a hármat meg lehetne venni, de csak egyet fogok. Serényen fújom a meglévőket, mert az egy ki- egy be elvet továbbra is tartom.
És akkor még van egy Narciso is ami tetszik meg egy Versace :smiley:

3 Likes

Már láttam korábban is, hogyha nyár, akkor kókusz. Segítsetek, miért? Hogy kapcsolódik a kettő egymáshoz?
Amúgy imádom a kókusz ízét és illatát is. :slight_smile: :coconut:

Szerintem a Pina Colada miatt.
Egyébként és még friss kókuszossal nem találkoztam, inkább krémes, naptejes kókusszal. De valahogy azt pedig jobban szeretem télen

1 Likes

Szerintem ennél jobban nem lehet elmondani :slight_smile:

4 Likes

Én sem értem személy szerint, de rengeteg naptej, napolaj volt kókuszos gyerekkoromban, kicsit olyan pavlovi dolog lehet mint a mézeskalács-illatú dolgok télen.

3 Likes

Téged ismervén, a HC kókusznál kevesebbel be sem érném :grin:

1 Likes

Télen is minden szégyenérzet nélkül kenem Bettina Barty kokuszos testápolót magamra, miután Ziaja kókuszos tusfürdővel zuhanyoztam.
Nekem nem évszak függő ez az illat.

2 Likes

Ismét rendeltem illatmintákat, pedig még az előző adag sem fogyott el.
Valamiért nem enged fotót feltölteni :flushed: ám feltételezem,hogy elhiszitek.

Van az újak között Novellista Desert Wood,ami továbbra is szerelem.
Ám a másik illatuk,amit most rendeltem először nagy csalódás. Violet Charade névre hallgat és izzadt férfi test szaga van. :face_vomiting:

A többi pedig első fújásra tetszik:

YSLBlack opium red
Moschino Toy 2
Zadig & Voltaire This is really her.

Kb két hete vettem 100 ml Jimmy choo -t, mert nagyon le volt értékelve és a mintája alapján nagyon bejött ( kókuszos rajtam) Ám ez nem olyan tartós,mint a minta :disappointed_relieved:

7 Likes