Burberry Goddess edp, 30 ml
Nagyon kevés hiányzik belőle.
Batch kód: 3136
Ár: 18 ezer Ft
https://www.marionnaud.hu/burberry/goddess/goddess-eau-de-parfum/p/BP_0087007?varSel=0087008
Burberry Goddess edp, 30 ml
Batch kód: 3136
https://www.marionnaud.hu/burberry/goddess/goddess-eau-de-parfum/p/BP_0087007?varSel=0087008
Yves Saint Laurent Libre Intense edp, 30 ml
Batch kód: 38W500J
https://www.marionnaud.hu/yves-saint-laurent/libre-intense/eau-de-parfum/p/BP_0079141?varSel=0079142
Kétlakiak voltunk egy ideig, lassan elkezdtünk átcuccolni az új otthonunkba, és most már nem nagyon tudom eltitkolni a férjem elől, hány parfümöm van. Szegénynek azóta tikkel a szeme…
Köszönöm az ötletet. Végül eljutottam a nagy batch kód ellenőrzésig. Elvileg 2023. augusztusi gyártásúak. Most a második dobozt is felnyitottuk egy fújás erejéig. Mindkét üvegben ugyanaz az illat van és ugyanaz a gyártási dátum. Szerintem biztosan reformuláció.
Ebből az illatból még csak most próbáltam ki a mintát,amit hetekkel ezelőtt notino boxban kértem,csak úgy “vakon” választottam, nem néztem utána.
A minta jó nagy adag, rendes kupakja is van és normális dobozban érkezik, nem csak ilyen “könyv” formájúban.
Jó kis illat, nem ismerős és tartós. Gondoltam, biztos drága.
https://www.notino.hu/swiss-arabian/swiss-arabian-wild-spirit-eau-de-parfum-holgyeknek/
** Novellista egyik illatmintájában viszont szemtelen kevés volt.
Ti jártatok már így,hogy az illatmintában nagyon kevés volt?
Igen , volt , hogy egy kicsit kevesebb fityogott benne, mint amennyit én gondoltam, nem tudom, hogy ilyenkor rosszul töltötték és még átment a szűrőn vagy megszökött a fiolából.
Novellista Silk destiny mintát kaptam ajándékba, fodrászüzlet és rúzs illata volt , érdekesnek érdekes de azért nem szeretnék egész nap ebben illatozni.
Novellistáéktól nekem az Oud Venture tetszik, bátran ajánlom azoknak akik csak most ismerkednek az oudh illattal, ez nem lesz lórugás, finom , légies, száraz illat, benne is maradt a fejemben.
Most épp mintavadászatban vagyok én is, zsibin van egy eladó aki 1 km hosszú listát küldött , hogy milyen mintái vannak, abból választottam 10 darabot és ha rendelek Notinót akkor fogok onnan is venni még egy mintacsomagot.
A márciusi ifjak táborát gyarapítom és ilyenkor választhatok ajándékba 1-2 üvegcsét, így most megy a tesztelés ezerrel, hogy mi legyen majd az ajándék illat.
Befotózom majd őket, ha megérkeztek, tettem bele egy-két abszolút tudattágításnak szánt illatot is, ami ránézésre és leírásra nem én vagyok.
Ezt a két Novelistát pont nem ismerem még,de majd fújok a teszterből,amikor megyek a Mammutba.
Őket viszont szeretem
Őt is szeretem
Kész kis kollekciód van már
Sziasztok!
Esetleg valakinél nem lapul Guerlain Aqua Allegoria Bosca Vanilla Forte parfüm/minta? Még a jómúltkorában kaptam a Douglasban belőle mintát, és azóta szerelem
Viszont a Douglasban elég drága, notino-n pedig ahhoz képest elég sokkal olcsóbb, de nem merném megkockázatatni onnan őszintén…
szia, nekem van…
10- ből 8- at tudtam
Tavaszra ezekből keresek illatot magamnak, a Toy és a Candy puszta kíváncsiság volt, oda is adom őket 2 tininek.
Kíváncsi vagyok, melyik lesz amiket ismerek: boss scent, mk wonderlust, hermes un jardin sur le nil, prada candy, trussardy, flowerbomb
Jellemzően majd egy olyan ami itt sincs
Trussardit, Versacet, Hermeseket ismertem, a többit nem próbáltam még maximum csak blatteren.
Nagyon tetszik a két Cartier , a Nina és a Montblanc.
A Nina EDT nekem is nagyon bejön, de a tartóssága katasztrofális rajtam.
Ti mi alapján rendszerezitek az illatokat? Évszak? Márka? Vagy valami más?
Ahol van még hely Mondjuk nekem javában nehéz illataim vannak, az a pár könnyebb elfér köztük valahogy
A tartósság a vesszőparipám, hiába tetszik, nem veszem meg az illatot ha 1-2 óra alatt eltűnik rólam.
Úgy szoktam próbálgatni, hogy előszőr kifújom a kis papír tokjába az illatot és csak azt szagolgatom mintha blatter lenne, aztán ez alapján válogatok, hogy mi az ami tetszik.
Tegnap este a Ninát bőrre is fújtam rajtam még reggel is érződött, szerintem ha ebből megküldök egy tisztességes adagot akkor nem lesz gond.
A Cartier Baiser Volé amilyen isteni volt papíron rajtam valami gyomorforgató katasztrófa lett. A liliomból lett valami olyan buké mint amikor benne felejtem a vázában a vizet és belepunnyad a virágok szára. Ezt pedig megtámadja a leszáradásban valami fincsi krém amitől csak még jobban elönt az az érzés , hogy atyaég nem rókázhatok pont egy Cartiertől.
@Shenzi én a könnyedtől haladok a vegyi fegyver kategóriáig bezárólag a rangsorral.Évszakra nem bontanám , mert volt, hogy a legmelegebb nyárban Angelt fújtam, hozzá pedig Angel edt volt kvázi a testpermet Szerintem bármikor lehet bármit fújni.
Hú a Cartier nekem nagyon tetszett először, de aztán a minta után rájöttem, hogy mégsem. Szép hideg illat, de egy idő után olyan mint a virágbolt, ahol megy a légkondi. Biztosan van, akinek jól áll, de nem nekem.