Vagy esetleg ez az illat?
A Lancome Tresor Nude és a Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal Edp is valamennyire kókuszos.
A The Body Shop és az Yves Rocher is forgalmaz kókuszos parfümöt/permetet, ezek csak kókuszosak, nem keverednek más illatjeggyel.
Nem tudom, hogy milyen a tartóssága, vagy az illata, de szembejött ez az oldal:
Köszönöm az ajánlást, sok kókuszos illatot teszteltem már de mind édes…a Guerlain-t azért imádtam mert nem volt az
Volt szerencsém ma a Douglasban a Dolce&Gabbana Light Blue Summer Vibes-ját megillatolni hát még visszajárok 1-2 alkalommal, mert magamon nem fújkáltam meg és a barack, mint szívjegy is érdekesnek hangzik, de váóóóó… Ugyanakkor felfedeztem benne ugyanazokat az akkordokat, mint a Light Blue 2001-es eredeti kiadásában, amit nem tudok hogyan lehet, mert abban nem volt se őszibarack, se bergamott. Viszont ez most nagyon húúúúú nálam, de árra valami brutális…
Megfújkodtam magam vele. 5 egész perccel később már semmit nem éreztem. Szerintem a sima nivea krém jobban érződik rajtam 1 órával később, mint a Summer Vibes 5 perc után. Elengedtem.
Sajnálom:(
Rühellem, hogy mostanában botrányosan gyenge az új illatok tartóssága.
Ez parfüm nem testpermet…
Szerintem némelyik testpermet is “agresszívabb” időnként, mint néhány parfüm
Pontosan.
Én is már mindent kipróbálok/ mintát veszek , nincs vakrendelés mert amennyibe mostanában kerül egy üveg lötyi, nem fogom kockáztatni, hogy az ablakon kidobott pénz legyen.
Én ma ezen akadtam le: Prada Infusion de Figue. 2023-as parfüm és már emelik az árát 12%-kal…
Jesszusom… most először nincs bűntudatom a kis “gyűjteményem” felett.
Ennyiért már niche illatot lehet venni.
Pont ma nézegettem a Neroli oldalát és szó szerint fele ennyiért is van már parfüm.
Niche, nem egy mainstream Prada.
Mi a családban ha valamit túlárazottnak tartunk azt szoktuk mondani “ ezek beverték a fejüket azért ennyi” , szerintem a Pradaéknál is fájhatnak a fejek mostanában.
Soha ne legyen bűntudatod a kis szekrénylakók miatt
Köszönöm
A legdurvább, hogy ez a család egy éve még 50.000 Ft volt! A szépészetet is rendesen utólérte az infláció…
@Alsace : A kollekcióink egyre “olcsóbbak”, egyre megnyugtatóbb visszanézni arra, amit még tavaly, tavaly előtt vagy azelőtt vettünk
Huh, legalább még egy jó vigasz, hogy ott vannak a szekrénylakók Én amúgy nichért se adnék ki ennyit, mint amennyit a Prada kér. De inkább azt vennék mint egy designer illatot ennyiért.
Vaaagy a zsibin kincset
Teljesen rászoktam, ha illatot keresek akkor előbb a zsibin nézem meg és csak utána a webshopokban.
Vettem már mintacsomagot, egy Ninát, két Narcisot és jövő héten érkezik egy harmadik Narciso kocka .
Helyesbítenem kell a korábbi véleményemet arról, hogy ami 2000 utáni kiadás azok sajnos nem igazán tartósak, ez a Narciso Rodriguez márkánál szerencsére nem így van.
Eddig amiket próbáltam tőle:
For Her edp, edt
Ambré
Üvegesben megvettem: Fleur de Musc edp, Rouge ( ajjj de jó kis őszi illat ) , Fleur de Musc edt.
Felkészül a Forever és a Poudre változat.
Mindegyik szuper még azt kell mondjam néha sok is, szerintem végig fogom próbálgatni az összes kockát és téglalapot tőle.
Nem hordják sokan és rengeteg dícséretet kapok ha bennük illatozom, az üvegük meg már- már műalkotás odavagyok ezekért a letisztult formákért.
Szerintem a sajtkészítők után a vegyipari termékgyártók a boldogok…ja, nem ütés érte a fejüket … tegnap döbbentem le a Müllerben, hogy a Dove,Palmolive,Baba tusfürdők már nincsenek 900 huf alatt.
Nem hinném,hogy létezik olyan illat,amiért kifezetnék 63.000 forintot,akárki is gyártotta. Annyiért (mégmost) 3 különböző jó illatot lehet találni.
Ha ez így folytatódik, hamarosan nem kuponok, hanem lízingajánlatok lesznek a normális parfümökre/kozmetikumokra.
Jaj de jó, örülök, hogy találtál kincseket, én, most biztos mindenki meglepődik, de zsibifüggő vagyok
A teszter az egy adott illat tesztelésre szánt flakonja, jellemzően kupak nélküli, egyszerű , fehér dobozban van, a beltartalma megegyezik a már polcon lévő illatéval. Sokszor maga az üveg is fel még van nyomva “ tester” felirattal és az illatpiramis is rajta szokott lenni.
A flanker az egy elsőként kiadott illat valamelyik változata pl: Armani Sí az anyaillat és flankerei a Sí Fiori, Sí Nectare , Sí Intense stb.
Az eltarthatóság teljes lutri, vannak 20+ éves hibátlan illatok és 2 éves buggyantak is sajnos.
Bontatlanul, hűvös, sötét helyen tartva a legjobb őket tárolni akkor van rá a legtöbb esély, hogy sokáig szépek/ épek maradnak.
Bontatlan, megfelelő körülmények között tárolt illatnak 3-4 évig nem nagyon kellene, hogy baja legyen.