Vissza tudod küldeni, írd azt, hogy nem tetszik. Ha az eredetiségére hivatkozol a saját szakértőik vizsgálják ki, és úgy nem veszik vissza. A pénzt is visszakapod ilyenkor.
@anon21269124 Inkább a makeup.hu-ról vegyél parfümöt, az áraik is jobbak és én még sosem vettem ott furát. Mondjuk a notinóval se volt soha gondom, de túlságosan elszálltak az áraik.
A makeup.hu-val kapcsolatban érdeklődnék, ha lehet. Újra szokták tölteni a készletet? Egy csomó mindent vennék, de mind out of stock már jó ideje.
Igen szokták, érdemes kérni értesítőt. Persze küldenek minden más sz.rról is amíg újra töltenek, de azzal nem szoktam foglalkozni.
Na ez az amit el akarok kerülni a feliratkozással. Nekem csak arról kell értesítés, amit meg akarok venni.
Szokták frissíteni a készleteket, érdemes még a Parfimo-n is körbenézni, ott is jó áron vannak a termékek és a minőség is rendben van.
Notino árak tényleg nagyon sokat emelkedtek az utóbbi időben .
Éppen tegnap nézelődtem a makeup.hu oldalon,ahonnan a gosh deokat rendeltem. Azok rendben voltak.
Ez viszont nekem túl olcsónak tűnik Versace Crystal Noir - Eau De Parfum | Makeup.hu
@Luiselotte , Te szereted ezt az illatot. Szokott ilyen árban lenni?
Most megfogtál
Ezt az illatot először és utoljára szerintem úgy 2007 környékén vettem meg magamnak , azóta folyamatos lakója a szekrényemnek, de mindig ajándékba kapom. Ugyanis ez Édesanyám kedvenc illata rajtam, tudja, hogy nagyon szeretem, így folyamatos az utánpótlásom belőle, legutóbb idén tavasszal érkezett belőle szülinapomra 50 ml, fogalmam sincs mennyiért adják.
Edp, edt , mind a kettő nagyon finom.
Nade, hogy segítsek is: az Alzán láttam pár napja Versace Dylan Turquise szettet, 50 ml parfüm + testápoló + tusi és 18 600 ft körül volt ha jól emlékszem, szóval ehhez mérten a CN 30 ml ára nekem rendben van a Makeupon, az 50 ml még sok is.
Köszönöm szépen
Vajon ezt a (leírás alapján) fantasztikus illatot honnan lehet beszerezni itt Európa közepén: https://www.fragrantica.com/perfume/Arabian-Oud/Hayati-5-28941.html ?
Áttúrtam a netet, de egy kanadai e-bayes eladón kívül nem találtam más beszerzési forrást.
Minden tippért hálás vagyok, köszönöm
Londonban van Arabian Oud márka bolt, nem tudom lehet-e tőlük online rendleni.
Köszönöm
Benéztem hozzájuk, hogy van -e ez az illat, sajnos nincsen nekik sem, úgyhogy odáig már nem is bogarásztam, hogyan lehetne megrendelni.
Viszont adtál egy szuper gondolatébresztőt, hogy európai országokra rákeresve, hol lehet még forgalmazó, újult erővel folytatom a nyomozást
Hát nagyon szívesen, remélem sikerrel jársz
Hozass valami UK-s ismerőssel vagy rendeld meg az oldalról.
Sziasztok! The beauty store-ról (UK) rendelt már valaki parfümöt? Irtó olcsón van fent egy parfüm, amire nagyon fáj a fogam Igaz, le van árazva, de azért ha vannak tapasztalatok, szívesen hallgatnám, mert Notinón még visszaküldök hamis parfit de a UK-be nem :'D
Kókuszmániás sorstársak! A Guerlain Coconut Fizz úgy látom végleg eltűnt mindenhonnan Valakinek nincs egy elfekvő darabja, vagy esetleg valamilyen beszerzési forrása…? Másik reménytelenül keresett illatom a DKNY coconuts about summer. Ez már akkor is beszerezhetetlen volt amikor a Guerlaint még meg tudtam venni. Miért tűnnek el ezek a csodák és a tök semmilyen illatok meg maradnak…?
Nekem volt egy dkny, de eladtam. Szerintem a kòkuszhoz sok köze nem volt. Vmi nagyon enyhe szintetikus illat érződott, és azon kìvül semmi. Még egy kókuszos müzlinek is erősebb kòkusz illata van.
Igazából azt nem ismertem, csak nagyon szerettem volna (persze későn ébredtem mire eltűnt mindenhonnan). Állítólag hasonlít a Guerlain-hez. Abból a második üveg végénél tartok, nyári kedvencem már két éve és nagyon bánatos vagyok hogy mindenhonnan eltűnt Még van egy kicsi az üveg alján de azt őrzöm mint a kincset
A DKNY- t szerintem még @asianlover ajánlotta, tavaly vagy tavalyelőtt, mert cukor áron volt a Notinon, óriási kísértést okozva ezzel
Utólag már nem bánom, hogy nem vettem meg, ha ennyire “ ízetlen” a lelkem. Akkor erősen gondolkoztam rajta, aztán arra jutottam, hogy Crystal Noirnal kókuszabb kókusz már nem kell nekem.
Most Angel Museban mosolygok jól esik a pacsuli és a mogyoró magamon.
Rákerestem én is ezekre az illatokra, tényleg eltűnt mind a kettő.
Gondolkoztam, max. a Sunny Side up jutott eszembe, az is egy fás, fanyar kókusz, de nem annyira “könnyű/vizes”, mint a Cocnut Fizz és kevésbé édes is úgy emlékszem.