Most nézem, hogy megint Olivier Cresp van mögötte!!! Úristen, rossz nem lehet. Ha mégis, akkor megint csalódom
@Shenzi azóta is a szőlő jár az agyamban, de semmi! Maximum barack, szilva vagy körte… semmi szőlő
@Luiselotte ezt az idei Light Blue-t én is nagyon várom - bár tudom, hogy a tartósságuk pocsék - de még nem jött be sajnos. A másik igazi eye candy nyárra az Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Arancia La Spugnatura. Biztos, hogy megveszem, bármit is rejtsen az üveg!
Naggyon szép ez az üveg
Majd írsz róla milyen az illat ha megvetted?
Naná!
Berongyoltam a Douglas-ba, hogy ezt keresem (állványon nem volt). Pislogtak rám nagyokat. Így nem tudtam megszagizni
Luise a hibás
dehogyis most legalább tudom, mit lessek
Na itt van a bőrömön a Sunshine man, éreztem már ezt az illatot nyáron, az obiban a kasszánál álltam egy tetovált srác mögött aki talpig gucciban volt.
Lenyűgözött az illat, és bár nagyon közvetlen vagyok idegenekkel is, de nem kérdeztem meg tőle hogy mi az… utólag megbántom, ami most elmúlt.
Igazából a nyitás tényleg félelmetes, de aztán letisztul és lesz benne valami fancy, én hordanám. Szerintem még sosem volt ilyen édes illatom.
Most bukkantam erre a cikkre és eszembe jutottál:
Egy pár opció gyűrűszűkítésre.
Köszi, de aranyos vagy!
Nagyon leleményes megoldások. Bármi ami a gyűrű felmelegítésével jár kizáró ok, a kő vagy a zománc nem bírná. Ilyen szilikon beszereztem pár hete, egész jól működik, valamelyikre elég sokat kellett tennem
A lötyi érdekes lehet
Mikor már azt hittem hogy 1 minta kivételével az összeset elhasználtam beleakadtam a fürdőben egy jelöletlen 2ml- s, kenős fiolába.
Nézegetem, gondolkozom , mi lehet ez… talán valamelyik Signorina …
Szagolgatom az üveget - semmi.
Mondjuk előtte fújtam be magam vastagon a Pupa gránátalmás body misttel úgy, hogy még a szomszéd is attól köhögött, esélyem nem volt bármit is detektálni.
Kinyitottam- szagolom- gránátalma
Jó akkor öntsünk - zöld sampon. Áhááá, te a Gucci Bloom Aqua di Fiori vagy. Megvagy kiskomám
12 óra, 1 fürdés és számtalan kézmosás után az illat még mindig tart, az előbb kentem újra.
Mivel a tartósság a vesszőparipám, komolyan elgondolkoztam rajta, hogy lehet, hogy a nyáron a kókusz mellett néha zöld sampon illatú leszek , egészen megtetszett.
Légyszi segítsetek !
Kezdő krémmániázó vagyok ( sajna nem a korom miatt ) és egy illatot keresek ….
Shiseido Vital Perfection szemkrém illatát
A krémben nem kellene az illat , de külön szívesen látnám ….
Létezik egyáltalán ?
Vagy valami hasonló ?
Egyébként nem szeretem az illatokat magamon
Én most sol de janeiro brazilian crush cheriosa 40-et próbálgatom nyárra (testpermet)
Úgy tűnik, sikerült ráfutnom arra, amire nem akartam. Megrendeltem notino-ról a parfümömet. Csomagolás stb minden rendben volt. Látszik, hogy nem hamis, higítás és minden rendben van. Ehhez képest fújás után fél órával már nem érzem az illatot. Tisztában vagyok vele, hogy egy idő után illatvak leszek rá, ezzel nincs is gond. Viszont amikor megtapizom a nyakam és megszagolom a kezem, szoktam érezni. Most egyáltalán nem és konkrétan locsolom, pedig nem jellemző rám. Megillatoltattam magam másokkal is, azt mondják, hogy diszkréten érezni. Máskor két fújás után van ez a hatás, most vagy 8-9-et fújtam…Szerintetek sikerült utánzatot vennem?
Használtad már korábban ezt a parfümöt? Akkor milyen volt?
Ha még nem, akkor esetleg érdemes lehet máshol kipróbálni, hogy ugyanúgy viselkedik-e? Van olyan, hogy bármennyire is márkás egy parfüm, nem kompatibilis a bőrünkkel.
De ha jól tudom, a Notino akkor is visszaveszi, ha simán csak nem tetszik az illat.
22 éve ugyanazt használom, nincsenek kilengéseim nem tartottam meg a dobozt, mert eddig nem volt gondom a notino-s parfümökkel és első blikkre minden klappolt. Így gondolom nem veszik vissza. Elfújkodom, azzal nincsen gond, csak a tartósságával vannak problémáim, mert ilyen alapon szentelvízzel is kenegethetném magam, ugyanúgy nem éreznék illatot.
Ha régóta használod, és nem olyan, akkor igen, valószínűleg nem volt eredeti, vagy hígítva lett. Esetleg régi, de szerintem akkor változik is az illat.
Szerintem egy telefont vagy levelet megér, majd eladják doboz nélküli teszternek, vagy kiteszik valamelyik boltjukban elfújkodni.
Én bontott hajáplót reklamáltam meg, doboza már annak sem volt, az árát nem kaptam vissza egészen, de ha jól emlékszem a 3/4-ét igen .
Köszi csajok