Én pár hete voltam ugyanezen célból a Blahán lévőben, és nagyjából ugyanarra jutottam, mint te. Nem találtam semmi izgalmasat. A Bvlgari Omnia Coral finom volt, ha valaki megdobna egy üveggel, biztos, hogy elhasználnám, de magamtól nem venném meg.
Nekem rendszeresen az Acqua di Gioia a tavaszi illatom, de szoktam a Jo Malone Blackberry&Bay-t is használni, bár az inkább nyári.
Ami még tetszett szagolgatás közben, az a Kenzo World Intense: ez is inkább nyári (bár már most el tudnám képzelni), mert tele van ananásszal. Nem biztos, hogy hordanám is, de ez volt az összes közül a legérdekesebb illat. (De el tudom képzelni, hogy van, akit a világból ki lehet vele kergetni.)
A Dior J’Adore a másik tavaszim, bár őt egész évben el tudnám képzelni, ha képes lennék egyetlen illathoz hűséges lenni.
Picit gyérnek éreztem a felhozatalt, szerintem lehet, hogy egy Douglas-al jobban jársz. (Mondjuk Váci utca, bár ott meg azon nevettünk egy másik vevővel egy hete, hogy az összes Tom Ford teszter sivatagszáraz… )
Azt hiszem, ami tavaszinak számít, az nagyrészt a tömény virágos, és nekem az az illatkategória soha nem jött be.