Parfümök világa

Én pár hete voltam ugyanezen célból a Blahán lévőben, és nagyjából ugyanarra jutottam, mint te. Nem találtam semmi izgalmasat. A Bvlgari Omnia Coral finom volt, ha valaki megdobna egy üveggel, biztos, hogy elhasználnám, de magamtól nem venném meg.
Nekem rendszeresen az Acqua di Gioia a tavaszi illatom, de szoktam a Jo Malone Blackberry&Bay-t is használni, bár az inkább nyári.
Ami még tetszett szagolgatás közben, az a Kenzo World Intense: ez is inkább nyári (bár már most el tudnám képzelni), mert tele van ananásszal. Nem biztos, hogy hordanám is, de ez volt az összes közül a legérdekesebb illat. (De el tudom képzelni, hogy van, akit a világból ki lehet vele kergetni.)
A Dior J’Adore a másik tavaszim, bár őt egész évben el tudnám képzelni, ha képes lennék egyetlen illathoz hűséges lenni. :slight_smile:
Picit gyérnek éreztem a felhozatalt, szerintem lehet, hogy egy Douglas-al jobban jársz. (Mondjuk Váci utca, bár ott meg azon nevettünk egy másik vevővel egy hete, hogy az összes Tom Ford teszter sivatagszáraz… :laughing:)

Azt hiszem, ami tavaszinak számít, az nagyrészt a tömény virágos, és nekem az az illatkategória soha nem jött be.

2 Likes

Hú, imádom ez ilyen tematikus kérdéseket :star_struck:
Shay&Blue White Peaches: bár nem Müller, de nagyon kellemes, abszolút szolid barackillat, tavaszi-kora nyári nappalokra
Light Blue Forever: igazi mediterrán nyárelő
Guerlain Aqua Allegoria Nettare di Sole: ha szereted a mézet :slight_smile:
valamelyik Kenzo Flower (nekem az Eau de Lumiere)
Cartier Carat (nem az én illatom, de igazi tavasztündér kategória)
esetleg még valamelyik romantikus Coach illat, például a Floral
Mon Paris Floral

5 Likes

Gucci Bloom Gorgeous Gardenia?
Nekem nagyon tetszik ez az illat, a sima Bloom virágosbódé, túl sok, az Acqua di Fiori nagyon kellemes, sokkal könnyedebb (de a tartóssága nem a legjobb), ma az Ambrosia di Fiori mintámból fújtam, meglepő módon még most is érzem magamon.

2 Likes

Light Blue Forever: igazi mediterrán nyárelő

ebből vásároltam egy üveggel, mármint a férfi verziót, de 15 fújást sem éreztem… elképzelhető hogy mások a környezetemben érezték, de annyira elbizonytalanító amikor Te magad nem érzed a saját illatod. :woozy_face:

Mse neroli portofino ? igaz nem újdonság. L’aventure Femme ? Nekem inkább nehezebb illataim vannak, szóval én is keresgélek… de most kipróbálom a megamaret meg a bergamaskot.

Sunshine Man is már úton van… :sunglasses:

3 Likes

Virágos - aquás Versace : Bright Crystal
Virágos - rózsás a L’ eau Chloe
Virágos- fás Narciso : Fleur de Musc edt
Virágos- gyümölcsös: Salvatore Ferragamo Signorina Fiori
Így hirtelen ezek jutottak eszembe amiket ajánlok Neked.

Tavaszra én a Fleur de Muscot vettem , hiába van egyre melegebb valamiért most a Dior : Addictot fújom, és a Jean- Paul Gaultier Classique EDP-t.

4 Likes

Felém most van úton egy újabb üveg Light Blue. De megállapítottam, hogy brutálisan megugrottak az árak, úgyhogy most ismét csak a kicsit vettem.

2 Likes

Köszönööööm :heart_eyes:. Jegyzetelek.
Sajnos csak a Müllerig tudok most eljutni hétvégén, bár lehet, hogy beiktatok valahogy egy Douglast is.

Exem illatesztétikával foglalkozott, hosszú évekig cipelt üzletről üzletre, hogy mi az én signature illatom, a végén megállapította, hogy a Givenchy Amarige. Nem mai illat, de ha ma megérzem valakin…
Egyébként hétköznapokra a ZARA x Jo malone Fleur D’Oranger illatát használom, és a millió illatmintámból egyet. :slight_smile: Én vagyok az, aki képes illatmintákat is rendelni.

4 Likes

Illatminta rendelő kolléga jelen :slight_smile:
Akut időhiányban szenvedek megspékelve plazaundorral, ha lehet mintákat venni akkor élek a lehetőséggel.

2 Likes

Honnan szeretsz mintát rendelni? Magyar oldalak érdekelnének főleg. :slight_smile: Én a Nerolit ismerem ilyen téren.
Én legutóbb innen rendeltem, féltve őrzöm őket.

1 Likes

@Amadea
Tegnap érkezett csomagom illata ígéretes
20230511_094130

8 Likes

Itthon a parfum.hu az ahonnan rendelni szoktam, van külön minta szekció.
Külföli márkaoldalakat is érdemes nézegetni, JHG-től mintacsomagot onnan vettem.

1 Likes

Szerintem a Müllerben járulj a színe elé.:slight_smile:
Mit rendeltél, ha szabad kérdezni?

1 Likes
1 Likes

Ja, hogy ezt! Azt hittem, azóta jött új csomag.

én is szoktam rendelni, túl gyakran sajnos. :smiley: :sweat_smile:

Cherrygarden-ből illetve a 7scents-ből is lehet rendelni mintàkat/minta csomagokat (ha már magyar oldal ès niche)

1 Likes
  • krémmánia piactér minták-dekantok :sunglasses:
1 Likes

Light Blue 2023-as verzió, látta/ illatolta már valaki? Annyira gyönyörű ez az üveg :slight_smile:

1 Likes

Nem, de most ihletet adtál :smiley: ma lesz a napja a szaglálásnak :smiley:

1 Likes

Én vagy 10 percet ültem a Fragi előtt sóhajtozva, hogy “jajjj de szééép” . :slight_smile:
Igazi eye candy a csomagolása.
Azt írják, hogy a beltartalom majdnem egyezik az első kiadással, csak elvették az élét és ezt a barack hivatott tompítani benne.

Mindenképpen ki fogom próbálni én is, mert nyári hidegzuhanyt még keresek, ezek vannak versenyben:
Light Blue - még nem tudom melyik , eddig a Forever volt az ami tetszett, ebből tavasszal kaptam kis gyári mintát :slight_smile:
Davidoff : Cool Water -szettben szuper áron lehet kapni , nyugodtan lehet locsolni
DKNY: Energizing Woman, ebben is kiabál a citrus rendesen, és van még benne egy jeges akkord is amit kifejezetten keresek

2 Likes