Ezt akkor meg kellene néznem , köszi, hogy írtál róla.
Mom-ban érdemes megnézned a Douglasban. Máshol nem találkoztam vele, pedig a Westendben is van Van Cleef.
Időközben arra jutottam én is a női Sunshine-al kapcsolatban, hogy még a páromon sem tetszene, egyszerűen annyira édes és nőies, hogy férfin nem tudom elképzelni. Van egy pár olyan nőinek mondott illat, ami annyira száraz, fás, hogy férfin is simán működhet de a többségét nem. Ami virágos, édes, az szerintem inkább nőknek áll jól.
Milyen kedves volt ez a Laci!
Az Azzaro-t leszámítva beledugnám az orromat ezekbe amiket írtál izgisek lehetnek!
Akkor az Arpelst majd elhozom
Kösziii, hadd fájjon majd az én szívem is érte
Csak abban az esetben ha szereted a legfinomabb púdert egy kis eső áztatta aszfalttal és gumiabronccsal
Eddig elég jól hangzik
Feltétlen
eleve ugyanazt az illatot minden ember eltérően érzékeli, lehet minimális, de jelentős is a különbség.
Illetve ott van még a bőrkémia: A saját példám, amikor éreztem valakin a Jardin exclusifot akkor viszolyogtam tőle, kipróbáltam magamon az Erba Purát és nagyon tetszett az illata… ugyanazon Nő bőrén viszont az erba pura is túlságosan pézsmás lett mint a Jardin. Ki érti ezt ?
A Myths Woman és Epic Woman kapcsán is olvastam hogy elég uniszex, nyilván egy coco mademoiselle nem jutna eszembe…
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy gucci guilty absolute pour femme milyen lenne férfin…
Viccen kívül, engem tökre érdekelne, mondjuk egy La Vie Est Belle milyen lenne férfiakon. Vajon milyen illatélményt adna? És egyáltalán tényleg csak a bőrkémia számít? Lehet, hogy a sárm, a személyes kisugárzás is el tudná vinni a dolgot olyan irányba, hogy végül fel se tűnne, hogy mit fújt a pasi magára? Mondjuk ehhez nyilván az kéne, hogy az adott ember úgymond komolyan is gondolja az illatot. A páromból kiindulva szerintem az utcára nem lenne hajlandó kilépni, ha valaha is belemenne, hogy egy ennyire édes, ultra feminin illattal fújnám be
Volt egy fiú osztálytársam általános iskolában, aki rendszeresen fújta magát egy parfümmel. A Best of Chevignon volt, és bár a fragrantica szerint citrusos, rajta valahogy mégis gyümölcsös édeskésnek tűnt. Elmondani nem tudom mennyire tetszett. Azóta számomra ez az ideális pasi parfüm, pedig távol áll a hagyományos maszkulin illatvilágtól.
Próbálkoztam klasszikus FFI illatokkal, és igazából egyik sem nyűgözött le, sőt, még a papás jelzőt is megkaptam.
Szerencsére elég férfias vagyok, -ami a testalkatomat és a vonásaimat illeti- így elég magabiztosan merek kísérletezni. Mostanában egyébként is egyre több feketét hordok, szükségem van valamire ami egy kicsit feldob.
Lányok próbáltátok már Cavalli Paradisojából az alapot és az Assuloto flankert?
Fújtam magamra ma mindkettőből.
Igazából egyikre sem mondanám,hogy “wow”,de tetszenek.
Az Assoluloto jobban tetszik,ezt nőiesebbnek érzem,a sima inkább ilyen zöld ,friss illat.
Ezzel biztosan nem vagy előrébb ,de nálam ennyiben kimerül az illatelemzés.
A Paradiso a kedvenc parfümöm. Még az együttjárásunk elején kaptam a férjemtől karácsonyra, számunkra (!) tényleg mennyei illat.
Kb fél éve volt, hogy a müllerben kb 17ezerért vehettem volna egy 75 ml-s verziót, de mivel a polc lámpájához közel volt, teljesen átmelegedett a doboz, úgyhogy fájó szívvel, de otthagytam, mert féltem hogy romlott lehet…
Hidd el, hogy ez a leírás is segít, hogy merre legyek arccal
Sziasztok!
Segítsetek, légyszi!
Édes, gyümölcsös parfümöt keresek, amiben a kékszőlő dominál. Jó lenne, ha kicsit összetettebb lenne az illat, nem olyan testpermetes.
Szerintem ez jó lehet
Sziasztok!
Hétvégén rászánom magam, és ellátogatok a Müller nevű intézménybe, hogy valamilyen tavaszi/kora nyári parfümöt illatoljak. Valahányszor ezt teszem, végigszaglászok egy drogériát, úgy érzem, hogy az közismert újdonságok között nincs semmi, ami megfogna.
Most próbálnék célirányosabban menni, de…
Nektek mi a kedvenc kora nyári/tavaszi illatotok?