Senki orrát nem bántotta,csak olyan emlékeket hozott fel bennem, hogy ordítva bőgtem, nem bírtam hordani ezért ment tovább.
A Montale amúgy érdekel, a nyári illatait : Daydream, Soleil Capri, szívesen kipróbálnám és a Jasmin Full- t is.
Ma Dior Addict van rajtam ( legelső kiadás) , azért , mert ehhez az üveghez nem kellett lehajolni , na amíg vagy 100 x újra nem keverték addig ez az illat is nagyágyú volt.
CSP- t tudja valaki hol lehet itthon venni?
Néha látok itt- ott pár üveggel , de rendes készlet sehol nincs belőle.
Narciso for her edp- a világos ròzsaszín - szó szerint hányingerem lesz az illattól . Szantál, pézsma, pacsuli, ámbra- ez nekem tùl sok a " jóból" .
A sima , legelső darabok az edp és edt azok nekem sem jöttek be, gyári mintából próbáltam őket a Rouge sikerén felbuzdulva, barátnőm is dicsérte mind a kettőt.
Olyan örömmel fújtam fel őket, jobb kéz- bal kéz, utána meg kb. atyaég mi ez a fertelmes molyirtó virággal , ráadásul duplán .
Szerettem volna szeretni és a legtöbb kockája tetszik is, az Ambrét próbáltam még mintában és azt is nagyon szerettem, mire megvettem volna addigra sehol sem találtam.
Sajnálom, hogy ilyen emlékeket idézett fel. Remélem, a nyári parfümjeikhez csupa jó dolgot tudsz majd társítani.
Biztosan
Meg előbb- utóbb csak kinövöm már ezt a “ rossz emlékem van vele , nem használom” attitűdöt, rajta vagyok a dolgon.
Idén is tervezek olyan illatot újravenni amit nagyon szerettem régebben , csak aztán félreraktam.
A hangok, illatok nagyon elemi, ösztönös szinten hatnak, nehéz revideálni a velük kapcsolatos emlékeket, nem hiszem, hogy olyan dolog lenne, amiből ki kell(ene) nőni. Kivéve, ha nagyon szeretnéd megadni a Dark Purple-nek a második esélyt.
Nekem vicces módon a mezei Nivea krém illata volt ilyen. El is felejtettem, mennyi minden kötődik hozzá, aztán majdnem elhajítottam a tégelyt, amikor felhajtottam az ezüstös védőfóliát.
Teljesen megértelek, most (jó ideje) én is félretettem egy kedvenc illatomat signature parfümöm volt. (Coco Chanel) Nem kellemetlen emlék miatt, csak most nehezemre esne arra az időszakra visszaemlékezni. A szaglás ami a legközelebb van az agyhoz ezért is van ilyen hatással az emberre ha megérez egy illatot/szagot.
Sziasztok, kicsit furcsa kérés, kérdés. THIERRY MUGLER ALIEN GODDESS INTENSE parfümről vki pár soros véleményt írna nekem, ha szépen kérem?
Nagyon szépen köszönöm!!!
Na jó, szerintem megveszem majd
Már észrevettem, hogy sok férfi nem tud mit kezdeni a női parfüm ízléssel - tisztelet a kivételnek. Párom kedvence volt rajtam a világ leggagyibb Avonos testpermete, azt azóta se tudta űberelni semmi …
Tesztert próbáltam, de nekem a tipikus “Mugler féle” intenzitás hiányzik belőle. Egyébként nem lenne rossz illat, rajtam naptejes, vaníliás, kókuszos, jázminos elegy, viszont nagyon hamar semlegessé vált, mire hazaértem már nem éreztem szinte semmit a csuklómon…
Nagyon szépen köszönöm!!!
Sziasztok!
Szantálfás illatokat keresek. Ötletek?
https://www.fragrantica.com/notes/Sandalwood-33.html
Itt kiad egy csomó illatot, niche és mainstream vegyesen, mind szantálos.
@Alsace, téged észben tartva a mai séta alkalmával használtam el az El Born minta maradékát. Sajnos migrénes napom volt (nem ettől), emiatt nem esett olyan jól az erőteljessége, de egyébként se érzem magamhoz illőnek, elég pasis volt rajtam, és a szantálért sem rajongok, úgyhogy ő nem lett szerelem.
De a Hili (ő van még porondon a kenős minták közül), na, ő imádat!
A Chanel Coco Noirt pedig a Müllerben szaglásztam meg, rossz ötlet volt, mert nagyon tetszett.
Uh sajnálom a migrént, az El Born elég édesnek néz ki, meg vanília omlásnak, na de a Hili, fuh az nagyon fincsinek néz ki! Én nagyon szeretem a szantált, olyan jó kis megvilágosodós illata van
Nos, rajtam az El Born minden volt, csak édes nem, pedig a vaníliát is szeretem. Sebaj, erre jók a minták.
Az egész Widian-ház nyálcsorgatós nekem.
Még nem próbáltam Widiant de azok az üvegek, illatjegyek elég csábosak ennél a háznál
Jennifer Lopez One EDP-je rajtam a leszáradás után full szantál lesz.
kikérem magamnak
Mostanában elkezdtem barátkozni az Amouage illataival, van 1-2 ami kimondottan lenyűgöz, de inkább 5X körül fújnám magamra ha megérem…
Mit gondoltok érdemes a Női vonalat is megszaglászni? van köztük olyan ami hordható férfiként ?
A másikat, az Escentric 04-et fújom, nagyon kellemes meglepetés.
Bocsii azért írtam, hogy tisztelet a kivételnek, mert a közvetlen környezetemben tapasztalom ezt