Nehéz kérdés, mert nagyon változó, hogy ki szerint mennyi a helyes mennyiség parfümből.
A minap a CK Eternity-t tanulmányoztam (soha nem próbáltam még ezelőtt), és valahol olvastam, hogy erős illat, 2-3 fújásnyi elég. Fel is vontam rögtön a szemöldököm, mert meg nálam az erős illat kategória úgy szokott működni, hogy max. 1 fújás, azt se nagyon lenyomva, de ha kisfújósom van belőle, akkor a kis csövet húzom csak végig a csuklómon és a nyakamon.
Ma reggel kipróbáltam a Müllerben, és mondjuk nekem az 1 fújás elég is volt, max még egy jöhetett volna, de inkább az is napközben, felfrissíteni. (Furi egyébként, nekem ez egy tiszta szegfűcsokor, semmi mást nem érzek ki belőle. Kellemes, de tőlem elég idegen. Máson viszont tuti tetszene, mert imádom a szegfű illatát. )
Azt én sem tudom, hogyan lehetne az illető tudtára adni, hogy sokad és eleged van belőle, Vivitrus megoldása viszont nagyon tetszik, csak nem biztos, hogy én merném meglépni. Nem vagyok ilyen bátor.
(Szerencsére nem is kell, mert egyedül vagyok az irodában úgy 3 hete és nem is várható, hogy egyhamar valaki csatlakozik. Aki elment pár hete, ő kezdett egy parfit hordani a vége felé, ami ugyan nem verte ki nálam a biztosítékot, de nem is rajongtam érte, olyan elviselhető kategória volt. Az egyéb dolgai sokkal idegesítőbbek voltak…)