Parfümök világa

Én mikor rájöttem ki ő itt a fórumon, picit megzavarodtam, mert a kommentjei alapján női felhasználóra asszociáltam. Jó, ez amúgy lényegtelen, de az engem is bosszantott piactéren, hogy virít a fotó mellett, hogy Natasha Denona Glam, majd utána biggyesztve, hogy dupe.

1 Likes

Nekem tegnap írt emailt, hogy tavaly vettem tőle egy palettát, nem írnék-e róla véleményt a termék adatlap alatt :grimacing: Megnéztem két terméke is ott lóg a levegőben. Gondolom amióta beütött a válság nem kelnek el a felhalmozott cuccok. :woman_shrugging: Nem írtam semmit erre. Majd írok valamiről, ha akarok.

1 Likes

@Kokapu most olvastam róla, hogy ez a Montale Sweet Oriental Dream dupeja.
Gondoltam gyorsan ideírom mielőtt elfelejtem. Neroliból tudsz rendelni kis mintát belőle :ribbon:

1 Likes

Jaj, de jó! Köszönöm szépen!

1 Likes

Tegnap láttam ,nem rossz film.

1 Likes

Ma a Mammut Notinóban lúzerkedtem, már idegállapotban voltam mire az Angel Elixírhez értem, blatterre fújtam , csak ennyit fogtak fel a szagló receptoraim , hogy ez nem Angel menjünk innen tovább. Nem éreztem vágyat, hogy magamra fújjam, semmit de semmit sem mozdított meg bennem.
Viszont a nyári illatom már megvan, csak biztonságképp szagoltam meg, hogy jól emlékszem- e ( Versace Eros Edt) :slight_smile:

1 Likes

Gyönyörű! :heart_eyes: Nekem is van pár. :sweat_smile:

Más: Van egy Mancera Aoud Lemon MInt gyári mintám, olyan az illat ami mindig tetszik , de valamit hiányolok belőle, aztán rájöttem hogy a mentát. Szívesen használnék valami hasonlót amiben van menta is, de azért nem túlságosan gourmand vonal… Rájöttem hogy túl rövid az élet ahhoz hogy szofisztikált illatokat használjak. :rofl:

2 Likes

https://kremmania.hu/elado/violavoncydonia-annick-goutal-nuit-etoilee-unisex---uvegeben-tester
Megláttam ezt a hirdetést és eszembe jutottál. Ha még keresed (és ezt keresed), akkor itt a lehetőség. :slight_smile:

1 Likes

Szerintem láttam a Niche csopiban is Facebookon is! El is gondolkoztam, meg a bejegyzést is elmentettem hogy majd visszanézek, csak a tester tart vissza, nem tudom az mit takar minőségben

Köszi nagyon:) :pleading_face: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Képzeljétek belekerült egy fotóm ebbe a fragis cikkbe :blush: Tegnap még a címlaponcover_v
is ott volt. A csipkés az enyém, a minikét pedig barátnőmtől kaptam tavaly a szülinapomra :heart:

22 Likes

Wooow, gratulálok!:blush:
Az a fekete-arany gyűrű mesés darab! Nagyon különleges! :heart_eyes::star_struck:
(Tudom, nem ez a lényeg, de ezt a parfümházat nem ismerem.)

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Sajnos a gyűrű nagy már, nem lehet bevenni a zománc miatt. Antik darab Skóciából. Csak kesztyű fölött tudnám hordani, de erre még nem volt lehetőségem :pleading_face:

Én se ismertem a parfümházat, amíg nem kaptam ajándékba egy minit. :see_no_evil:

2 Likes

Nagyon büszke vagyok Rád :slight_smile:
Csodaszép a gyűrű, szuper lett a kép.
Úgy örülök! :heart:

1 Likes

Nagyon jó kép, gratulálok!

1 Likes

Screenshot_20230319_114543
Ilyen gyűrű-szűkítővel próbáltad?

3 Likes

Na erről sem hallottam még…mindenre van megoldás :wink:

1 Likes

@Luiselotte @Amadea Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: Olyan jó érzés volt így viszontlátni a képem :smiling_face_with_three_hearts:

@Buklika Hú nem, köszi a tippet, úgyis rendelni kell telefontokot aliról, akkor mellécsapom még ezt is :heart_eyes:

3 Likes

https://kremmania.hu/kremek/chanel-coco-mademoiselle
MankaJanka véleményét ajánlom figyelmetekbe. :smiling_face_with_three_hearts:
#pozitívmegerősítés, #magunkatszeretni

9 Likes

Milyen igaza van. Gyakran van, hogy tetszik egy illat, és amikor olvasom véleményeknél, hogy esti elegáns programra való… de én meg magamra fújnám reggel farmerhez, akkor arra gondolok, hogy egy hozzáértő ha megérzi, azt gondolja hú de parfüm-műveletlen vagyok.

3 Likes

Lehet, hogy velem van a probléma, de ezek azok a dolgok, amik engem nem érdekelnek. Ahogy öregszem, egyre inkább így van. Valóban görcsöltem egy ideig, hogy milyen régen használom ugyanazt az illatot és minden alkalomra is azt fújom, aztán rájöttem, hogy igazság szerint pont leszarom, ki mit gondol. Szeretem, jól érzem magam vele, engem megnyugtat, jó csajnak érzem tőle magam, magabiztossá tesz stb. Innentől pedig pont mindegy, hogy operához, futáshoz vagy az irodába fújom fel. 22 éve használom és nekem bejön. Ennyiről kell, hogy szóljon :slight_smile: szerintem :slight_smile:

7 Likes