Milyen furcsa dolgok ezek!
Rajtam az Omnia Crystalline brutál tartós, egész nap érződik.
Ó, ez a Fleur Musc edt gyönyörű, igazi tavasztündér illat!
Nagy kedvencem nekem is a Delicate Rose, ha ilyen kategóriában keresgélsz, érdemes lehet kipróbálni a Valentino Rosa Verde edt-t vagy a Mon Guerlain Bloom of Rose-t edt vagy edp (az edt a könnyedebb, de rajtam sajnos botrányosan kevéssé tartós, az edp kicsit “sűrűbben rózsás” viszont ennek megfelelően tartósabb is).
Köszönöm az ajánlást a Guerlain EDP- t próbáltam, nekem olyan volt mint egy délutáni tea, levendulás sütivel, rózsalekvárral.
A Valentinohoz még nem volt szerencsém, megnézem ha valahol még elérhető.
Nagyon örülök ennek az illatnak, ez már a harmadik illatom a háztól, szerintem fogok még nézelődni náluk.
Olasz lányból ( Versace) , kubai leszek?
Pont ma néztem meg és kubai származású a tervező.
Igen tudtam, Cseh Annamária , szerintem az egyik legszebb Angyal volt
Igaz is, te minden Angyalt szemmel tartasz
Az újat próbáltad már? Az elixirt.
Általában a magyar modelleket figyelem parfüm reklámokban , szerencsére jó pár illatot reklámozhattak már magyar lányok.
Nem még nem próbáltam az Elixírt és tartok tőle , hogy csalódást fog okozni Fragin nagyon lehúzták a kartársnők.
Én arra tippelek, hogy az illat nem rossz , csak a nevével hibáztak, az Elixír név alapján valami töményebbre, sötétebb illatra asszociálnék, pláne ha sötétkék az üvege. Ehhez képest kivettek belőle mindent ami földes- karcos. Írok róla rendesen ha teszteltem, most csak teóriákat gyártok
Én is imádtam Cseh Annamáriát Angel-ként! Annyira passzolt a különleges szépsége ehhez a parfümhöz.
Az Elixirrel kapcsolatban pontosan ilyenek voltak nekem is az elvárásaim… hát, óriási csalódás. Tiszta Alien Goddess, nem értem, minek adták ezt így ki?
Hű nem hangzik jól akkor szerinted se a parfüm. Talán csak kellett egy éjszakai Goddess?
Most, hogy több napja az Elixirt használom, estére nekem is bekókuszosodik. Már értem, hogy miért tartják az Alien Goddes-hez hasonlatoshoz a fragin. Most is érzem a reggeli fújást, de nagyon bőrközeli.
Én újabban kivagyok azoktól a véleményektől, amik az utánzatokat dicsőítik.Itt most nem arra gondolok, hogy a Police akármilye az jellegében hasonlít valamelyik már meglévő illathoz , hanem a konkrétan arra szakosodott márkákra amik teljesen lemásolják valamelyik népszerű illatot.
Általában így néz ki a vélemény , egymás után a kettő.
Első : az eredeti parfümről ír, lehúzza , már ebben megemlíti, hogy az utánzat az sokkal jobb ezt vegyétek.
Második: az utánzatról ír rajongó véleményt , általában “ ilyen jó még sose volt”.
Azt nem értem , hogy ezeket miért engedik egyáltalán feltölteni az oldalra?
Rákeresek arra, hogy Light Blue és egyből vagy 6-7 másolatot is kiad. Kínai piacos Versace kabátot sem véleményezünk ruhás oldalon könyörgöm.
Nem parfüm, de erre rácsatlakoznék. FB sminkes csoportban vmi fickó már 3 hete próbálja a Born This Way dupe-ját elsózni és van képe leírni, hogy a dupe jobb, mint az eredeti
Tudom kire gondolsz szerintem Krémmánia piactéren is árul, sőt, néha még ide a fórumra is benéz eldob egy-egy kommentet amiben megbújik egy kis reklám a cuccainak Ő direkt azért rendel külföldről, hogy drágán eladhassa.
Nem egyre gondolunk, akiről én írok az a "vegyetek utánzatot ! " ma is támadott, szinte az összes véleményének ez a konklúziója, hogy az eredeti illat az gyenge, nem tetszik, nem ér annyit, bezzeg a másolat az aztán non plus ultra.
Csakis a másolat.
Valamivel meg kell nyugtatnia a lelkiismeretét Én is ismerek olyat, aki a legnagyobb meggyőződéssel közli, hogy minek is költene tízszer annyit egy illatra, ami ugyanolyan… Lehet, hogy sokan tényleg nem érzik a különbséget, nem olyan jó az orruk…
Én úgy vagyok vele, hogy nem is lehet összehasonlítani egy minőségi, többdimenziós illatot egy száz forintos, egysíkú kutyulmánnyal… de az is igaz, hogy van az a drogériás parfüm (például az Escadák háza táján ), amik valóban nem tudnak többet egy kópiánál. Ilyen kategóriában én is vettem már utánzatot, bevallom. De amikor mondjuk egy J’Adore vagy Coco Mademoiselle hasonmást állítanak piedesztálra az eredetivel szemben… na, az azért vicces.
Köszönöm szépen az ajánlást! Kicsit túlzásba is estem…
Ezt nagyon jól megfogalmaztad, pont így gondolom én is .
Úúú szép kis pakkod van , majd mesélsz melyik tetszett belőle?
Nekem vagy eredeti vagy semmi. Beszerezhetők az eredeti illatok is jó áron ha nem ragaszkodunk ahhoz hogy vadonatúj és bontatlan legyen (lásd km zsibi)
Belefutottam ma ebbe az illetőbe, hát valóban olyan véleményeket ír, mintha a másolatokat gyártó cég fizetett ügynöke lenne. Ír egy-egy eredeti parfümről, egycsillagos véleményeket, hogy nem tartós, meg fura illatjegyei vannak, nade bezzeg a másolat, az mennyire király…
Azt értem, hogy valaki vesz egy db másolat parfümöt, és tetszik neki, boldog vele. De ez nem ilyen, hanem csak az utánzat dicsőítésére van rácsavarodva.