Szerintem írj akkor egy még eladó termékéhez. Ha tényleg megbízható, akkor valamilyen választ ad (legyen bármi oka is arra, hogy eddig nem tette).
Köszi, írtam neki
@zalla igazad volt, spambe kerültem, már kaptam választ, intézzük a vásárlást.
Köszi még egyszer a segítséget, magamtól csak puffogtam volna még holnap is
Gyere , gyere Narciso Luise nénihez itt várnak már a kis barátaid a szekrényben ( kacaj, villámlás, vártorony, szálló denevér)
…és így kezdődik minden, rémségek kicsiny szekrénylakóinak élete
Sziasztok.
Esetleg van itt valakinek eladó, régebbi 2022 előtti batch-ből származó Givenchy “Pi” nevű illat?
Érdekes kérdés következik, mert általában a drága parfümök olcsóbb variációját keresik.
Ennek a parfümnek nem tudtok rendes, márkás megfelelőjét?
Hirtelen ötlettel rendeltem meg Vivantisról, és egyszerűen szerelmes lettem ebbe az illatba, már a tusfürdőjét is megvettem azóta.
Eléggé tartós is (árához képest mindenképpen), de hátha lenne belőle még “jobb” változat.
Rózsás, vaníliás, meleg keleties illat.
Kiadja azokat a parfümöket amiket a hasznàlók hasonlónak gondolnak, ezen szerintem el lehet indulni.
Köszönöm szépen! Nem is tudtam, hogy van ilyen.
Szívesen
Tegnap megérkezett, majd csak màrciusban kezdhetem el használni, mert szülinapra kapom.
Olyan tavaszi illatnak is tűnik
Leírás alapján könnyedebb mint az EDP , azt pont tavaly tavasszal használtam és bár én szeretem és tudom is hordani az ajtóberúgós illatokat , az sok volt, ezért döntöttem emellett.
Ebből engedélyezve lett 3 puff , hogy legalább kipróbálhassam, az első órában teljesen olyan mint az EDP , később amikor már elcsendesedik akkor lesz sokkal frissebb , légiesebb, kicsit szárazabb is.
Én valami Trussardi Delicate Rose jellegű illatot keresnék egyébként ami úgy friss, hogy tartós is, egyelőre nincs meg Ettől eltekintve nem volt baklövés a vásárlás, ez egy nagyon szép , púderes- rózsás illat, nem hegyi patak.
Talán a Versace : Bright Crystal az ami ezt tudja, abból meg van itthon.
Hmm, de akkor miért nem Trussardit veszel? Vagy olyan már van, csak kell egy kistesó Amúgy nagyon fincsin hangzik, főleg az ibolyával az alapjegyekben! Én a bazsarózsával nem vagyok jóban sajnos.
Volt már és kemény 12 percig tart rajtam .
Nagyon szerettem de a tartósság a vesszőparipám , nem vagyok hajlandó olyan illatot használni ami nem tartós ezért nem veszem újra.
Teljesen igazad van! Ez nálam is nagyon fontos! Durva, hogy még egy negyedórát se bírta
Vannak ilyenek rajtam a Bvlgari Omnia Coral is ugyanez volt, meg hosszan lehetne még sorolni. Utálom ezt, de van ilyen, vannak alapból illanósak és van ami csak rajtam nem jó .
Izgalmas keresgélni , olvasgatni, tesztelgetni.
Nekem a Omnia Crystalline és a Bright Crystal is két olyan illat, amit tudnék szeretni, de rajtam max. fél órát bírnak és elillannak…
A Bright Crystal Absoluet próbáltad már? Édesebb mint az alapillat de nagyon tartós.
Én először nem szerettem de aztán megbarátkoztunk, rajtam csíkhúzós pasimágnes a lelkem .
A Crystalline az tényleg hegyi levegő , gyönyörű tisztaságillat.
Még nem, de megnézem legközelebb, köszi. Alapvetően bejönnek a Versace illatok. A tavasz is beköszöntött, de a Crytal Noirt még nem váltottam le.
Ne is mondd még egy icipici van nekem is a CN EDP - ből, újra kellene vennem, az egyik kedvenc darabom , télen- nyáron hordható, különleges alkotás. Talán a legrégebben velem lévő Versace illat, volt, hogy mást fújtam de ebből vagy 10-15 éve mindig van itthon, mindenhol sikert arat, sokszor megállítottak már miatta, hogy mi van rajtam.
Ajánlom még a háztól az Eros EDT verziót, tavasz- nyár az ő ideje egy sokkal tartósabb változata az Omnia Coral parfümnek.