Parfümök világa

Szerintem írj akkor egy még eladó termékéhez. Ha tényleg megbízható, akkor valamilyen választ ad (legyen bármi oka is arra, hogy eddig nem tette).

3 Likes

Köszi, írtam neki

@zalla igazad volt, spambe kerültem, már kaptam választ, intézzük a vásárlást.
Köszi még egyszer a segítséget, magamtól csak puffogtam volna még holnap is :rofl:
Gyere , gyere Narciso Luise nénihez itt várnak már a kis barátaid a szekrényben ( kacaj, villámlás, vártorony, szálló denevér)

10 Likes

…és így kezdődik minden, rémségek kicsiny szekrénylakóinak élete :smiley:

5 Likes

Sziasztok.
Esetleg van itt valakinek eladó, régebbi 2022 előtti batch-ből származó Givenchy “Pi” nevű illat?

Érdekes kérdés következik, mert általában a drága parfümök olcsóbb variációját keresik. :grinning:

Ennek a parfümnek nem tudtok rendes, márkás megfelelőjét?
Hirtelen ötlettel rendeltem meg Vivantisról, és egyszerűen szerelmes lettem ebbe az illatba, már a tusfürdőjét is megvettem azóta.
Eléggé tartós is (árához képest mindenképpen), de hátha lenne belőle még “jobb” változat.
Rózsás, vaníliás, meleg keleties illat.

https://kremmania.hu/kremek/tesori-d-oriente-byzantium

mhgyl5u0z6ns

Kiadja azokat a parfümöket amiket a hasznàlók hasonlónak gondolnak, ezen szerintem el lehet indulni.

3 Likes

Köszönöm szépen! Nem is tudtam, hogy van ilyen. :slight_smile:

1 Likes

Szívesen :slight_smile:

Kép
Tegnap megérkezett, majd csak màrciusban kezdhetem el használni, mert szülinapra kapom.

18 Likes

Olyan tavaszi illatnak is tűnik :slight_smile:

1 Likes

Leírás alapján könnyedebb mint az EDP , azt pont tavaly tavasszal használtam és bár én szeretem és tudom is hordani az ajtóberúgós illatokat , az sok volt, ezért döntöttem emellett.
Ebből engedélyezve lett 3 puff , hogy legalább kipróbálhassam, az első órában teljesen olyan mint az EDP , később amikor már elcsendesedik akkor lesz sokkal frissebb , légiesebb, kicsit szárazabb is.

Én valami Trussardi Delicate Rose jellegű illatot keresnék egyébként ami úgy friss, hogy tartós is, egyelőre nincs meg :smiley: Ettől eltekintve nem volt baklövés a vásárlás, ez egy nagyon szép , púderes- rózsás illat, nem hegyi patak.
Talán a Versace : Bright Crystal az ami ezt tudja, abból meg van itthon.

1 Likes

Hmm, de akkor miért nem Trussardit veszel? :thinking: Vagy olyan már van, csak kell egy kistesó :rofl: Amúgy nagyon fincsin hangzik, főleg az ibolyával az alapjegyekben! Én a bazsarózsával nem vagyok jóban sajnos.

1 Likes

Volt már és kemény 12 percig tart rajtam .
Nagyon szerettem de a tartósság a vesszőparipám , nem vagyok hajlandó olyan illatot használni ami nem tartós ezért nem veszem újra.

2 Likes

Teljesen igazad van! Ez nálam is nagyon fontos! Durva, hogy még egy negyedórát se bírta :zipper_mouth_face:

1 Likes

Vannak ilyenek rajtam a Bvlgari Omnia Coral is ugyanez volt, meg hosszan lehetne még sorolni. Utálom ezt, de van ilyen, vannak alapból illanósak és van ami csak rajtam nem jó .
Izgalmas keresgélni , olvasgatni, tesztelgetni. :slight_smile:

1 Likes

Nekem a Omnia Crystalline és a Bright Crystal is két olyan illat, amit tudnék szeretni, de rajtam max. fél órát bírnak és elillannak…:pensive:

1 Likes

A Bright Crystal Absoluet próbáltad már? Édesebb mint az alapillat de nagyon tartós.
Én először nem szerettem de aztán megbarátkoztunk, rajtam csíkhúzós pasimágnes a lelkem .
A Crystalline az tényleg hegyi levegő , gyönyörű tisztaságillat.

1 Likes

Még nem, de megnézem legközelebb, köszi.:slightly_smiling_face: Alapvetően bejönnek a Versace illatok. A tavasz is beköszöntött, de a Crytal Noirt még nem váltottam le.:wink:

1 Likes

Ne is mondd még egy icipici van nekem is a CN EDP - ből, újra kellene vennem, az egyik kedvenc darabom , télen- nyáron hordható, különleges alkotás. Talán a legrégebben velem lévő Versace illat, volt, hogy mást fújtam de ebből vagy 10-15 éve mindig van itthon, mindenhol sikert arat, sokszor megállítottak már miatta, hogy mi van rajtam.
Ajánlom még a háztól az Eros EDT verziót, tavasz- nyár az ő ideje egy sokkal tartósabb változata az Omnia Coral parfümnek.

5 Likes