Jó ebben igazad van,hogy úgy fújom őket mintha kötelező lenne
Téli illatok tudnak beragadni, a Dior Addictot nem nagyon használtam, de hát kinek kell ha van Angel ugyebár…
A tavaszi-nyári fuvallatokat pikk-pakk elfújkodom nem gond, így nem áll fent felhalmozás veszélye .
Én így is élem meg Kötelező jó illatokban fürdeni
Jó, hát az Angyalkával semmi nem ér fel
valaki tudna mondani valami weboldalt ahol tudniék venni parfums de marly percival, layton, sedley 1-2ml-es mintákat?
Sziasztok! A zivada.hu oldalról rendeltetek már esetleg?
@Luiselotte Ma teszteltem a Halloweent. Az elején a vizes jegyek annyira nem tetszettek, de nem volt rossz kategória sem.
Utána egy csodaszép, lágy, hűvös illat lett, az ibolyát és a magnóliát éreztem ki belőle. Sajnos liliom és tubi sehol. A hűvös eleganciáját imádom ennek az illatnak. Lehet fura asszociáció, de nekem olyan érzést adott, mintha egy kedves, elegáns szellemhölgy járt volna itt és hagyta volna maga után ezt az illatot. Sajnos kicsit bőrközeli, de nem baj, ehhez nem is hiszem, hogy illene egy szillázsszörny.
Már majdnem azt írtam, hogy próbáld ki hűvösebb időben is, kint vakít a nap, összezavart.
Anyukám csak “ az a halottas illat” - nak hívja, egyből eszembe jutott ahogy olvastalak.
Van ám belőle Water Lily flanker is csak szólok
Igaza is van Anyukádnak, végül is nekem is hasonló asszociációm volt
Na majd kipróbálom azt is
ezt meg kell szaglásznom," az a halottas illat " …
Erről jut egy régebbi film az eszembe, mostanában néztem. " a halott túlélő " - After life - Christina Ricci, Liam Neeson ; hű tetszett az elgondolás.
Látta valaki? Én nagyon szeretem az ilyen kissé elvont filmeket…
Én nem, de megnézem nagyon jó lehet, én is szeretem a hasonló filmeket.
Megnéztem.
Spoiler
Tetszett a koncepció, de pár dolgot nem tudtam a helyére tenni. Kicsit életunt Ana, baleset éri, utána szeretne mégis élni, de nem mer, mégse lép ki az ajtón, mert jobban fél az élettől, mint annak a végétől. Mondjuk amilyen az anyja is valahol nem csodálom, nem sok szeretetet kapott tőle, még a halottnak a szemére hányja, hogy ŐVELE mi lesz. Jó biztos, én vagyok az ilyen magatartásra kihegyezve, de nem sok jót tudtam az asszony mögé se látni. Paul is érdekes, az elején vártam mikor tűnik fel neki, hogy Ana nem igazán élvezi a dolgot. De legalább küzdött utána érte. A kisfiú a legfurább az egészben a csibe eltemetésével. Most akkor halott volt a csibe vagy sem? Ana halott volt vagy sem? Ha halott volt, minek kellett az injekció, ha pedig nem, akkor elég beteg egy pszichopata a ravatalozós. Biztos túl sok ilyen sorigyilkosos filmet/sorozatot/jútút nézek de bevallom nekem a legvégén ez volt a fejemben. Kiképzi a kis növendékét is a jövőre.
Néztem még kommenteket is, volt aki szerint a halott szeméből muttaja meg és a gyászt, egyébként ebben az értelmezésben van valami, de lehet mégis kitartok a sorozatgyilkosos dolognál. Ilyen életunt embereket vadászgat össze, aztán 3 napig gyötri őket, majd jöhet az élve eltemetés, grrr.
Illet a filmhez a mai parfümöm
Még a Maradj! c. filmet ajánlották a témában, még nem láttam, de megnézem.
Ami még tetszett az a Stonehearst Asylum, azt láttam, tudom ajánlani.
Köszönöm, mindenképp megnézem őket.
Spoiler
Zusammenfassung
Nekem olyan egyértelmű volt, hogy meghalt, csak a lelkét láljuk. Szerintem halott volt már, DE ugye a lelke még nem tudta felfogni , hogy meghalt, kellett az a pàr nap, ahogy Liam modta, amíg hozzàszokik, hogy teljesen elszakadjon a testétől. vagyis a temetés után. Ekkor tudatosult benne, hogy lehet, .ennyi volt az élet, nem tehet semmit, és ekkor jött rá, hogy élni szeretne. Amikor egy másik fèrfit készít elő, ott is mondja a halottnak, hogy: olyanok vagytok mind, mint a gyerekek. Nyavajogtok, nem hisztek, …vmi ilyesmi. Ezért sem tudja Ana elhagyni a házat, mert csak a lelke próbál megszökni. Liam és a kisfiù látja a lelkeket, mások nem. A csibe is elpusztult, ezèrt àssa el a kisfiù. Liam meg is kérdezi tőle, hogy" te is látod őket?." Az injekciót azzal magyarázra, hogy az izomrángásokra, + gondolom a hulla merevségre adta.- hogy le tudja fürdetni, felöltöztetni stb. De lehet, hülyeség. Le is fényképez mindenkit, felrakja a falára, beszél hozzájuk, vagyis szereti ezt a munkát, és elvégzi amennyire jòl tudj, és próbál minden lelket felkészíteni , hogy tovább tudjon lépni az élet - halál után. - mindenki kedvenc virágát rendeli a temetésre. A végén a vőlegénye is meghal… és akkor Ana megnyugszik ùgymond: mikor mondja a srácnak, hogy nyugi, ez csak az ollò hangja, amivel levágja ròlad a ruhát, vagyis már nem akar élni, mert a barátja is meghalt.
Spoiler
Paulo Coelho:Veronika meg akar halni , az is nagyon jò könyvben is, Filmen is, igaz a könyv az igazi. Sarah Michelle Gellarral
Spoiler
Tudtam, hogy túl sok sorigyilkosos filmet nézek És a hőmérséklet csökkentése minden alkalommal? Vagy amikor megijedt Liam a zsarukocsitól? A végén igen, ahol Ana beszél a párjájoz, gyáh túl sok a fura részlet akkor is. De gondolom ez direkt ilyen film, érdekes volt nagyon, az angol cím azért inkább a te értelmezésedre játszik rá. Kicsit reméltem, hogy tényleg megmenti Paul Anát és lesz valami szirupos happy end, de így is jó film volt.
Olvastam, tényleg nagyon jó könyv, a filmet még nem láttam, de megnézem majd azt is
Jujj, hát ez tipikusan az az illat, amit másokon imádok cserébe magamon a vizes jegyek után, amiket imádok, durván megédesedik és számomra viselhetetlenné válik. Pedig totálisan beleéltem magam egyszer, hogy lesz egy ilyenem
Nincs KM-es adatlapja, de amúgy sem szokott soha célt érni a “Keresem!!!” kiírás, ha én keresek valamit…
Nincs valakinek eladó Wittchen Est parfümje?
Végre találtam egy mostani illatot,ami tetszik nekem és a bankszámlámnak is. Szerettem volna egy új neszeszert is,így kapóra jött a Notino ajánlata.
Nagyon szép az a kis neszi, az Escada illatok is jók , frissek, gyümisek, fiatalosak, mondhatni boldogság van az üvegben
Igen, valóban ilyen ez a Santorini is.
Lányok vásárlással kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.
Lecsaptam egy Narcisora a zsibin, nem kérdezgettem semmit csak leütöttem
Hamar kaptam visszaigazolást, hogy elfogadva a vásárlásom. A megadott mail címre írtam is, hogy mik a további lépések, hova utaljak, milyen posta lesz stb.
Ennek 3 napja, azóta se kép, se hang. Rengeteg jó értékelése van az eladónak, egyszerűen nem értem az egészet.
Arra gondoltam, hogy még hetfőig várok, aztán megkérdezem, hogy egyáltalán megvan- e még amit szeretnék , mert ha nem akkor keresek mást.
Egyéb ötlet, hogy mit tehetnék?
Lehet spamben landolt a levél? A termékhez (amit megvettél, vagy akár máshoz is, ami fenn van) írhatsz esetleg.
Már nincs fent az oldalon a termék, oda nem tudok írni.
Én arra tippelek, hogy esetleg elfelejtette levenni és már nincs meg, ami nem baj, mert van, hogy elfelejt ezt- azt az ember csak akkor írjon egy levelet, hogy bocsi , de ez van.